• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

Omid_Boy

Registered User
لایک‌ها
541
دوست عزیز من کمی تو این مسائل بودم و در جریانم ! برای اثبات سرپرستی برگه حکم مهمور به دادگستری لازم است. وگرنه هزاران استشهادیه و تایید کلانتری کاری از پیش نمیبره (حالا بعضیجاها میبره بحث دیگری است ! ) ولی اون چیزی که اعلام شده منظور ارائه گواهی رسمی مبنی بر حکم دادگاه به سرپرستی فرد و کفیل شدن هست :)
اگر چنین مدرکی داشتید و اعتنا نکردند کافی است برید ستاد نیرو اعتراض کنید ببینید چطوری کارتان 2 روزه ردیف میشه :)
بله حرفتون درسته ولی مشکل اینجاست که حدود 6 ماهی میشه که اجازه زدن همچنین نامه ای جهت خدمت ازشون گرفته شده .........
جز اینکه پارتی داشته باشی ........

xavi68

Registered User
لایک‌ها
3,423
من 2/5 رفتم پلیس +10 واسه اعزام درخواستمو ثبت کردم
امروز رفتم برگ سبزمو بگیرم گفت هنوز نیومده من می خوام 4/1 هر جور شده برم خدمت
حالا اگه این برگ سبزو یکم دیر بگیرم رو تاریخ اعزام تاثیر داره

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
من 2/5 رفتم پلیس +10 واسه اعزام درخواستمو ثبت کردم
امروز رفتم برگ سبزمو بگیرم گفت هنوز نیومده من می خوام 4/1 هر جور شده برم خدمت
حالا اگه این برگ سبزو یکم دیر بگیرم رو تاریخ اعزام تاثیر داره

دوست عزیز فکر نکنم تاریخ اعزام شما بیفته 1/4 چون یه کم دیر اقدام کردید اگه اواخر برج 1 اقدام میکردید بهتر بود.
البته اگه تاریخ اعزامتون هم 1/6 افتاد میتونید برید و درخواست تعجیل بدید که همون 1/4 برید

mostafi

Registered User
لایک‌ها
19
بله حرفتون درسته ولی مشکل اینجاست که حدود 6 ماهی میشه که اجازه زدن همچنین نامه ای جهت خدمت ازشون گرفته شده .........
جز اینکه پارتی داشته باشی ........

ببخشید چنین اجازه ای از کی گرفته شده؟ :-؟ از قوه قضاییه؟ :| یا منظورتون از پادگان هاست؟ که اگر پادگان هاست که خب میگم کافیه مراتب به بازرسی پادگان و فرمانده پادگان و پس از آن بازرسی کل و دفتر ویژه بازرسی فرماندهی نزاجا و ستاد نیرواطلاع بدید !
و این رو در نظر داشته باشید که بهترین حالت این هست که قبل خدمت همه مراحل دریافت این حکم را انجام داده باشید :) چون شاید تو مرخصی ها فرصت چنین کاری نیابید!

xavi68

Registered User
لایک‌ها
3,423
دوست عزیز فکر نکنم تاریخ اعزام شما بیفته 1/4 چون یه کم دیر اقدام کردید اگه اواخر برج 1 اقدام میکردید بهتر بود.
البته اگه تاریخ اعزامتون هم 1/6 افتاد میتونید برید و درخواست تعجیل بدید که همون 1/4 برید

آخه شنیده بودم تا 20 روز قبل از اعزام هم ثبت کنم نزدیکترین تاریخ اعزام میشم
حالا این تعجیل زدن چه طوریه احتمال داره که موافقت نشه و بگن 6/1 باید برم

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
آخه شنیده بودم تا 20 روز قبل از اعزام هم ثبت کنم نزدیکترین تاریخ اعزام میشم
حالا این تعجیل زدن چه طوریه احتمال داره که موافقت نشه و بگن 6/1 باید برم

من که خودم سال قبل اینطور جریانی پیش اومد برام .البته ممکنه شما همون 1/4 هم بیفتید.ولی اگه احیانا نیفتادید راحت تعجیل میزنید و تا حالا ندیدم که تعجیل کسی رو رد کنن.

امین رضا

Registered User
لایک‌ها
59
سلام
دوستان من متولد 21 بهمن 72 هستم. امسال سال دومیه میخوام کنکور بدم و خرداد 91 مدرک پیش دانشگاهیم صادر شده. پس با احتساب یکسال فرصتم باید قبل از خرداد دفترچه پر کنم که غیبت نخورم. حالا چندتا سوال داشتم که البته عزیزانی که دقیق میدونن جواب بدن
1. فردا میخوام برم کاراشو انجام بدم. حدودا کی اعزام میخورم ؟
2. هیچ راهی هست بتونم فعلا تابستونی رو نرم سربازی دیگه بعد از اتمام دانشگاهم برم ؟ آخه واقعا میخوام بعد از دو سال تابستونی دیگه عشق و حال کنم
3. شنیدم که خرداد اعزام نمیخورم چون تو تیر کنکور دارم. در بدترین حالت 18-19 تیر اعزام میخورم و میتونم یک ماه به تعویق بندازمش. شنیدم تو مرداد و شهریور هم میتونی نری و بگی میخوام تا اعلام نتایج صبر کنم. درسته ایا ؟
4. من هیچ نوع معافیتی نمیتونم بگیرم. بنظرتون اگر الکی واسه معافیت پزشکی اقدام کنم صرفا واسه وقت کشی خوبه ؟ و روال اینکار چجوریه ؟

پیشاپیش از راهنمایی های ارزشمند شما متشکرم...

vahiddddd

Registered User
لایک‌ها
352
دوست گلم اگه این حساب نمیشه چی میخواد حساب شه ؟
من پدرم فوت کرده و مادرم تنهاست من سرپرست مادرمم
به نظر عقلانی هم که شده بالاتر از بقیه شرایطا هست

شما بهترين کاری که ميتونی بکنی ،اصل گواهی فوت پدر رو به همراه کپی شناسنامه ها ببری مسجد سليمان ، از طريق يگان خودت ، عقيدتی و هر جايی که ميتونی اقدام کنی واسه برگشت به محل اقامتت ، اين کار حتماً شدنيه

شما يه اشتباهی که کردی اين بود اين مدارک رو روز تقسيم با خودت نبردی بايد مدارک رو ميبردی پيگير ميشدی امريت رو عوض کنن.

در هر صورت هنوز هم دير نيست برو از همون مسجد سليمان اقدام کن ، فوقش چند ماهی اونجا هستی ، بعدش برميگردی.

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
سلام
دوستان من متولد 21 بهمن 72 هستم. امسال سال دومیه میخوام کنکور بدم و خرداد 91 مدرک پیش دانشگاهیم صادر شده. پس با احتساب یکسال فرصتم باید قبل از خرداد دفترچه پر کنم که غیبت نخورم. حالا چندتا سوال داشتم که البته عزیزانی که دقیق میدونن جواب بدن
1. فردا میخوام برم کاراشو انجام بدم. حدودا کی اعزام میخورم ؟
2. هیچ راهی هست بتونم فعلا تابستونی رو نرم سربازی دیگه بعد از اتمام دانشگاهم برم ؟ آخه واقعا میخوام بعد از دو سال تابستونی دیگه عشق و حال کنم
3. شنیدم که خرداد اعزام نمیخورم چون تو تیر کنکور دارم. در بدترین حالت 18-19 تیر اعزام میخورم و میتونم یک ماه به تعویق بندازمش. شنیدم تو مرداد و شهریور هم میتونی نری و بگی میخوام تا اعلام نتایج صبر کنم. درسته ایا ؟
4. من هیچ نوع معافیتی نمیتونم بگیرم. بنظرتون اگر الکی واسه معافیت پزشکی اقدام کنم صرفا واسه وقت کشی خوبه ؟ و روال اینکار چجوریه ؟

پیشاپیش از راهنمایی های ارزشمند شما متشکرم...

گفتید دقیق جواب بدن.مسئله اینه که جواب سوال های شما رو کسی نمیتونه دقیق بده.
1- مشخص نیست کی اعزام میشید ولی احتمالا تیر یا مرداد
2-بله شما بر فرض میفتید 19/4 میتونید برید پلیس +10 درخواست بدید براتون تمدید کنن.ساده است و احتمال زیاد هم جواب میده.وقتی کارت سبز اومد میرید پلیس +10 درخواست تمدید میدید و بعد 1 هفته میرید ببینم تایید شده یا نه.که میشه.
3-شما خرداد نمیفتید. احتمالا هم همون برج 4 بیفتید یا برج 5 که باز میتونید تمدید کنید.
4-صدرصد وقث کشی هست جدیدا اونایی رو که مشکل هم دارن معاف نمیکنن چه برسه شما .اصلا وقتتو تلف نکن.

به طور کلی من فهمیدم هدف شما اینه که تابستون نباشه آموزشیتون در کل شما حتی اگه آموزشی برح 4 هم باشید میتونید 2 ماه تمدید کنید پس مشکلی برای این جریان ندارید.
موفق باشید.

امین رضا

Registered User
لایک‌ها
59
گفتید دقیق جواب بدن.مسئله اینه که جواب سوال های شما رو کسی نمیتونه دقیق بده.
1- مشخص نیست کی اعزام میشید ولی احتمالا تیر یا مرداد
2-بله شما بر فرض میفتید 19/4 میتونید برید پلیس +10 درخواست بدید براتون تمدید کنن.ساده است و احتمال زیاد هم جواب میده.وقتی کارت سبز اومد میرید پلیس +10 درخواست تمدید میدید و بعد 1 هفته میرید ببینم تایید شده یا نه.که میشه.
3-شما خرداد نمیفتید. احتمالا هم همون برج 4 بیفتید یا برج 5 که باز میتونید تمدید کنید.
4-صدرصد وقث کشی هست جدیدا اونایی رو که مشکل هم دارن معاف نمیکنن چه برسه شما .اصلا وقتتو تلف نکن.

به طور کلی من فهمیدم هدف شما اینه که تابستون نباشه آموزشیتون در کل شما حتی اگه آموزشی برح 4 هم باشید میتونید 2 ماه تمدید کنید پس مشکلی برای این جریان ندارید.
موفق باشید.

مرسی از پاسختون
درمورد پاسخ سوال چهارم یه ابهام واسم پیش اومده ؛
ببینین من دفترچه پر میکنم اما قصدم از اقدام کردن واسه معافیت پزشکی اینه که یه مدت وقت کشی بشه که دیگه خیالم راحت باشه تابستونی اعزام نمیشم. حالا اگه کارای معافیت 3-4 ماه طول بکشه و تو همین 3-4 ماه تاریخ اعزامم باشه اگه نرم غیبت خوردم ؟ یعنی حتی اینکه دنبال کارای معافی بودم دلیل موجهی نیست؟

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
مرسی از پاسختون
ببینین من دفترچه پر میکنم اما قصدم از اقدام کردن واسه معافیت پزشکی اینه که یه مدت وقت کشی بشه که دیگه خیالم راحت باشه تابستونی اعزام نمیشم. حالا اگه کارای معافیت 3-4 ماه طول بکشه و تو همین 3-4 ماه تاریخ اعزامم باشه اگه نرم غیبت خوردم ؟ یعنی حتی اینکه دنبال کارای معافی بودم دلیل موجهی نیست؟

در مورد معافی اطلاعات زیادی ندارم ولی خوب فکر کنم شما حتی اگه بخوای معافی بگیری باید موعد مقرر اعزام بشی یا شورا پزشکی برات ینویسه که نیاز به بررسی بیشتر.
اینجا رو یکی از دوستان بگه بهتره چون من زیاد اطلاع ندارم.

Omid_Boy

Registered User
لایک‌ها
541
ببخشید چنین اجازه ای از کی گرفته شده؟ :-؟ از قوه قضاییه؟ :| یا منظورتون از پادگان هاست؟ که اگر پادگان هاست که خب میگم کافیه مراتب به بازرسی پادگان و فرمانده پادگان و پس از آن بازرسی کل و دفتر ویژه بازرسی فرماندهی نزاجا و ستاد نیرواطلاع بدید !
و این رو در نظر داشته باشید که بهترین حالت این هست که قبل خدمت همه مراحل دریافت این حکم را انجام داده باشید :) چون شاید تو مرخصی ها فرصت چنین کاری نیابید!
در صورتی که از دادگاه بخواین حتما باید نامه رسمی از پزشکی قانونی رو به دادگاه ارایه بدید تا براتون حکم سرپرستی صادر بشه ..........
قبلا میشد از محل استشهادیه گرفت و با تایید شورای محل و کلانتری از دادگاه حکم قضایی گرفت که جلوی این کار رو گرفتن ............

Omid_Boy

Registered User
لایک‌ها
541
مرسی از پاسختون
شما دفترچه رو پست کنین و در دفترچه تقاضای معافیت پزشکی رو تیک بزنین ..........
نامه ای برای شما به منزلتون فرستاده میشه تا فلان تاریخ خودتون رو به فلان دکتر برای تایید معرفی کنین .........
در صورت تایید دکتر به دکتر معتمد سازمان و از اونجا به شورای پزشکی برای اعلام نتیجه نهایی میرین .........
تو کل این مدت هم براتون برگه سبز نمیاد چون ممکنه 2 ماهی طول بکشه ..........
بعد اگه خدایی نکرده معافتون نکردن براتون برگه سبز که حاوی تاریخ اعزام هست میاد ..........

alitalia

Registered User
لایک‌ها
4
آقا ما تو خدمت مشکل اعصاب پیدا کردیم . رفتیم بیمارستان ارتش معاف نکردن مارو معاف از نگهبانی دادن . حالا بعد چند ماه یه عده سرباز عقده ای رفتن زیر آب زدن .
به من گفتن یا نگهبانی بده اگه نمیتونی میفرستیمت تیم های منطقه ای اونجا نگهبانی نده
واقعا آدم شاخ در میاره این چه ستمیه من از بیمارستان ارتش نامه دارم . به جای مدارا با بیمار میخوان شرایط را واسش سخت کنن . به کی بپم کجا بگم چی بگم ..... بازرسی حفاظت ... اینا هموشون با همن هیچوقت طرف وظیفه را نمیگیرن

Mohamad26

Registered User
لایک‌ها
35
سلام دوستان
خسته نباشید.

من متولد 23/7/1368 هستم و پدرم متولد 1332
در مقطع کاردانی درس میخوندم که برای معافیت 60 سالگی پدر شروع به کش دادن درس کردم. هی واحد حذف کردیم و هی کلاس نرفتیم و ... ( که عادت شد )

6 ترم تمام شد و ما رفتیم از **** وظیفه 2 ترم وقت گرفتیم. داشتیم میخوندیم که قانون شد 65 سالگی پدر.
خلاصه امیدمون نا امید شد و ترجیح دادم همون بازار به کارم برسم تا به دانشگاه.

بعد به نتیجه رسیدم حداقل مدرکم رو بگیرم و برم خدمت این شد رفتیم دوباره **** وظیفه دو ترم دیگه بهم اجازه داد ( ناگفته نمونه اون ترم هایی که نرفتم حتی انتخاب واحد هم کردن ولی بعدش نرفتم یعنی مرخصی و این اوضاع نبود با گواهی پزشکی میرفتم حل میشد و معدل صفر نمیشد )

زمانی که این دو ترم مجدد رو به ما دادن رفتم دانشگاه و انتخاب واحد کردم ولی خیلی دیر شده بود یعنی وسطای ترم بود کارام حل شد و اساتید لطف کردن همگی دست به دست هم دادن حذف کردن مارو.
یک ترم دیگه واسه من موند که الان حظور داریم توش.

انتخاب واحد کردیم و شروع کردیم ولی 2-3 تا اساتید قولشو دادن که حذفمون میکنن.
میخوام ببینم اگر حذف کنن بدون مدرک باید برم خدمت یا بازم ترم بهم میدن یا وقتی بهم میدن که با فوق دیپلم برم خدمت ؟؟؟

یه مورد دیگه. به من دو ترم فرصت دادن نگفتن تا چه تاریخی. اگر من تیر امسال فوق دیپلم رو بگیرم اجازه دارم دیگه کنکور لیسانس بدم و مهر برم برای لیسانس بخونم ؟

فکر میکنم 2 ترم که اجازه دادن زمان بین کاردانی و کارشناسی بود و دو ترم دیگش این که سن مشمولی از 18 سالگی به 19 سالگی رفت. درسته ؟ چه کاری میتونم بکنم من.
میخوام یا برم برای لیسانس یا حداقل با مدرک برم سربازی.

با تشکر از دوستان

امین رضا

Registered User
لایک‌ها
59
دوستان من رفتم دکتر گفت واریکوسل درجه 2 داری. شنیدم درجه 2 معاف از رزم میخوره درسته ؟
یه سری پارتی مارتی دارم. ایا میتونن کاری کنن که بگن درجه 3 هست و کلا معاف بشم ؟
راستی این پروسه اقدام کردن واسه معافیت پزشکی حدودا چقد زمان میبره ؟
باتشکر...

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
دوستان من رفتم دکتر گفت واریکوسل درجه 2 داری. شنیدم درجه 2 معاف از رزم میخوره درسته ؟
یه سری پارتی مارتی دارم. ایا میتونن کاری کنن که بگن درجه 3 هست و کلا معاف بشم ؟
راستی این پروسه اقدام کردن واسه معافیت پزشکی حدودا چقد زمان میبره ؟
باتشکر...

بله، درجه 2 معاف از رزم داره.
بستگی به پارتیت داره اینجا اگه پارتیت کلفت باشه هر کاری دلش بخواد میتونه انجام بده، تو ایران حتی پارتی کلفت میتونه بگه واریکوسل جدید اومده درجه 4!!! :blink:
بستگی به استان داره، تهران بیشتر از جاهای دیگه زمان میبره حدودا 4-5 ماه.

امین رضا

Registered User
لایک‌ها
59
بله، درجه 2 معاف از رزم داره.
بستگی به پارتیت داره اینجا اگه پارتیت کلفت باشه هر کاری دلش بخواد میتونه انجام بده، تو ایران حتی پارتی کلفت میتونه بگه واریکوسل جدید اومده درجه 4!!! :blink:
بستگی به استان داره، تهران بیشتر از جاهای دیگه زمان میبره حدودا 4-5 ماه.

2تا از دکترایی که دکتر **** وظیفه هستن آشنام هست
دقیق نمیدونم کجای **** وظیفه ان اما میدونم دکتر مربوط به **** وظیفه ان !
امیدی بهشون هست ؟ میتونن مارو دائم بزنن ؟

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975

برو چند تا دکتر گواهی بدن واریکسول 3 هستی
بعد برو دنبال آشنا
چرا نتونند ؟

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116

خب اول برو باهاشون صحبت کن اگه دکتر کمیسیون باشن که کلا همه چیز حله.

بالا