• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,771
تشکر فراوون از همه دوستانی که راهنماییم کردن.
دوستان امروز علاوه بر دکتر اورولوژی که دیروز رفته بودم رفتم سونوگرافی حتی اونم تایید کرد که واریکوسل درجه 2 دارم.حالا دوستان با این اوصاف حتما معاف از رزم هستم؟
ضمنا شنیدم به معاف از رزما کار اداری میدن و مثلا یجای سخت نمیفرستن درسته آیا؟

علائم خاصی داره؟ چطور متوجه شدید؟

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,351
دوستان امروز علاوه بر دکتر اورولوژی که دیروز رفته بودم رفتم سونوگرافی حتی اونم تایید کرد که واریکوسل درجه 2 دارم.حالا دوستان با این اوصاف حتما معاف از رزم هستم؟

معاف از رزم کار اداری میگیره مسلما . البته اینم بگم, ما رفتیم اموزشی , ارتش نیروی زمینی , پادگان بیرجند .
بین ماها یه عده معاف از رزم بودن که پا طلایی میگفتن بهشون .البته اول همه ارشد ها میگفتن معاف از رزم نداریم و اون ماله خدمته اینجا اموزشی و این حرفا , بعد فهمیدم اینارو میگن که بقیه یاد نگیرن بپیچونن.. بقیه رو میبردن رژه و اینا ولی اینا باید میموندن به جارو کشی و این حرفا . خیلی ها میگن بده , نرو , عادی بری بهتره ولی اشتباهه. چون یه دقیقه جارو میکشیدن و بعدش میپیچیدن یه جایی و گم گور میشدن ولی بقیه داشتن عین الاغ رژه میرفتن . کلا تو سربازی یه مو از خرس کندن غنیمته. معاف از رزم رو بگیر و برو اگه دیدی دارن اذیت میکنن و این حرفا خودت رو بزن به موش مردگی بگو اونجام تیر میکشه و نمیتونم تکون بخورم .. کلی هم نسخه و مدارک ببر با خودت هرکی حرف زد بزن تو دهنش. در کل سعی کن اصلا خودت رو تابلو نکنی وقتی رفتی که معاف از رزم داری.. مثلا توی صف میگن شما از امروز مسول اینی که روزی هزار کیلو پرس سینه بزنی !! مثلا !! بگو باشه , بلند هم بگو سر صف !! بعد مدارک رو بردار ببر پیش فرمانده , بگو اینجوریه تیلم درد میکنه و اولش فکر کردم نگم و انجام بدم ولی الان دارم داغون میشم !!

بعد از اموزشی هم که حله قضیت چون پخش میشی جای اداری
الانم بگرد یه عیب و ایرادی چیزی پیدا کن بزن تنگش شاید معافی کامل گرفتی !

امین رضا

Registered User
لایک‌ها
59
علائم خاصی داره؟ چطور متوجه شدید؟
جریانش خیلی جالبه
ما یه رفیق داشتیم بنده خدا فک کنم حتی عقیمه
گفت رفتم دکتر گفته واریکوسل درجه 3 داری
به منم گفت حالا کار از محکم کاری عیب نمیکنه یه دکتر برو
ما رفتیم دکتر
نصفشو گرفت تو دستش :D گفت حاجی درجه 2 داری محض جمع کردن مدرک برو سونوگرافی
امروزم رفتیم سونوگرافی کامل چک کرد
گفت درجه 2 هستی
علائم هم که من هیچی نداشتم. یعنی نه دردی نه چیزی. ولی درجه 3 باشی برات تست اسپرم هم مینویسن چون ممکنه عقیم باشی
البته واسه ما دیگه تست اسپرمو اینچیزا ننوشت

معاف از رزم کار اداری میگیره مسلما . البته اینم بگم, ما رفتیم اموزشی , ارتش نیروی زمینی , پادگان بیرجند .
بین ماها یه عده معاف از رزم بودن که پا طلایی میگفتن بهشون .البته اول همه ارشد ها میگفتن معاف از رزم نداریم و اون ماله خدمته اینجا اموزشی و این حرفا , بعد فهمیدم اینارو میگن که بقیه یاد نگیرن بپیچونن.. بقیه رو میبردن رژه و اینا ولی اینا باید میموندن به جارو کشی و این حرفا . خیلی ها میگن بده , نرو , عادی بری بهتره ولی اشتباهه. چون یه دقیقه جارو میکشیدن و بعدش میپیچیدن یه جایی و گم گور میشدن ولی بقیه داشتن عین الاغ رژه میرفتن . کلا تو سربازی یه مو از خرس کندن غنیمته. معاف از رزم رو بگیر و برو اگه دیدی دارن اذیت میکنن و این حرفا خودت رو بزن به موش مردگی بگو اونجام تیر میکشه و نمیتونم تکون بخورم .. کلی هم نسخه و مدارک ببر با خودت هرکی حرف زد بزن تو دهنش. در کل سعی کن اصلا خودت رو تابلو نکنی وقتی رفتی که معاف از رزم داری.. مثلا توی صف میگن شما از امروز مسول اینی که روزی هزار کیلو پرس سینه بزنی !! مثلا !! بگو باشه , بلند هم بگو سر صف !! بعد مدارک رو بردار ببر پیش فرمانده , بگو اینجوریه تیلم درد میکنه و اولش فکر کردم نگم و انجام بدم ولی الان دارم داغون میشم !!

بعد از اموزشی هم که حله قضیت چون پخش میشی جای اداری
الانم بگرد یه عیب و ایرادی چیزی پیدا کن بزن تنگش شاید معافی کامل گرفتی !

پس خوبه درکل
با همین دیپلم اعزام نشیم خودش غنیمته ! بعدش دیگه با لیسانسی چیزی میریم سربازی
فقط خداکنه معاف از رزم بهم بدن
لوزه سوم هم برداشتم تو گوشم کرومیت بوده ولی برداشتم
اینا رو میتونم بچسبونم تنگش به امید معافیت دائم ؟

Last edited:

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
دقیقا , این زنه که مسول من بود نمی تونستی تو صورتش نگاه کنی ! ریش و سیبیل داشت !!چنان پاچه ای هم میگرفت .. یه جوون دیگه هم بود توی صف , نمی دونم چش بود ضربه خورده به سرش جاشم بود جر خورده بود سرش اندازه یه کف دست .. میگفت غش میکنم بعضی وقتها و حرف هم درست نمیتونست بزنه . رسید بهش یارو دقیقا اینو بهش گفت , گفت شما تونستی لیسانس بگیری , خدمت هم میتونی بیای !! نگران نباش غش کنی میبرنت دکتر !! یه لبخندی هم زد به یارو !! اونم یه کوه مدارک داشت لای پروندش !
منم که معاف نکرد گفت سالمی جمع کن برو !! رفتم از تو خدمت اقدام کردم گرفتم !
ولی اون پسره بدونه پا بود از همه جالبتر بود , یعنی داد نمیزد الان در حال پست دادن بود !!

دقیقا حرفی بود که به من زدن، هیچ ارتباطی هم به هم ندارن آخه گرفتن یه مدرک لیسانس مگه کاری داره، آدم که نمیخواد شاخ غول رو بشکنه، ولی اونجا تو پادگان با یه مشت آدم زبون نفهم طرفی که فقط بلدن پاچه بگیرن معلومه آدم نمیتونه اونا رو تحمل کنه.

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116

آره درجه 2 معاف از رزم داره، کلا معاف از رزم رو راحت میدن برای اینکه سرباز رو ردش کن و سریع اعزامش کنن به نوعی برای گول زدنش هم که شده راحت معاف از رزم میزنن واست.

امین رضا

Registered User
لایک‌ها
59
آره درجه 2 معاف از رزم داره، کلا معاف از رزم رو راحت میدن برای اینکه سرباز رو ردش کن و سریع اعزامش کنن به نوعی برای گول زدنش هم که شده راحت معاف از رزم میزنن واست.

بازم خداروشکر
تو دفترچه خوندم مرداد و شهریور هم میتونم اعزام نشم چون منتظر نتایج کنکورم
ایا کارای معافیت پزشکیم تا تیر طول میکشه که تو تیر اعزام نخورم ؟
کلا این ماه تیر رد بشه دیگه خرم از پل گذشته چون مرداد و شهریور هم که منتظره نتایجم بعدشم دانشگاه

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
بازم خداروشکر
تو دفترچه خوندم مرداد و شهریور هم میتونم اعزام نشم چون منتظر نتایج کنکورم
ایا کارای معافیت پزشکیم تا تیر طول میکشه که تو تیر اعزام نخورم ؟
کلا این ماه تیر رد بشه دیگه خرم از پل گذشته چون مرداد و شهریور هم که منتظره نتایجم بعدشم دانشگاه

خیلی بیشتر از اینا طول میکشه، مسلما تیر اعزام نمیشی.

امین رضا

Registered User
لایک‌ها
59
ممنونم
دوستان راهی دارم که با همین درجه 2 هم بتونم معافیت دائم بگیرم ؟
بهرحال بحث 2 سال تلف شدن زندگیه ادمه !

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
ممنونم
دوستان راهی دارم که با همین درجه 2 هم بتونم معافیت دائم بگیرم ؟
بهرحال بحث 2 سال تلف شدن زندگیه ادمه !

اگه دکتر کمیسیون آشنا باشه یا یه آشنایی پیدا کنی که به دکتر کمیسیون توصیه کنه میشه.

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
خواستم یه چیز دور هم بگم بخندیم :)
واسه اینجانب گفتن 2ماه اموزشی تشریف می بری هیچ برگه سبز و قرمزی هم برام نیامده اما امروز صبح کارت معافیت ام رو برام فرستادن!

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
واسه اینجانب گفتن 2ماه اموزشی تشریف می بری هیچ برگه سبز و قرمزی هم برام نیامده اما امروز صبح کارت معافیت ام رو برام فرستادن!

کلا اینجا هیچی حساب و کتاب نداره.
تبریــــک

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205

تبریک میگم.
زنگ میزنم بازرسی نیرو لو میدم. :D

Rip

همکار بازنشسته
لایک‌ها
1,104

اگه در خواستتون قبل 31 / 1 واسه صدور کارت رفته باشه آموزشی نمیرید ( که نرفتید ) اگه بعدش باشه آموزشی میرید

منم دقایق آخر بند پ جور کردم پروندمو ساعت آخر همون روز فرستادن واسه صدور کارت :دی

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
کلا اینجا هیچی حساب و کتاب نداره.
تبریــــک
موتشکرم
smilingsmiley.gif

تبریک میگم.
زنگ میزنم بازرسی نیرو لو میدم. :D
موتشکرم:) اگر زنگ نزنی حلالت نمی کنم:lol:
ولی به گمانم اینا من رو ول نکنن این 2ماه رو به زور بفرستن :eek: حالا اموزشی عزیزانی که در حال حاضر به تازگی گذراندند شبانه روزی هست و زمان تعطیلی / مرخصی / چیزی نداره ؟

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
اگه در خواستتون قبل 31 / 1 واسه صدور کارت رفته باشه آموزشی نمیرید ( که نرفتید ) اگه بعدش باشه آموزشی میرید

منم دقایق آخر بند پ جور کردم پروندمو ساعت آخر همون روز فرستادن واسه صدور کارت :دی
من درخواست معافیتم بر می گرده به 29 شهریور (!) و 14 اذر بلاخره پول رو به جیبشون ریختم گفتند کار تمام است . اسفند زنگ زدند برای تعیین زمان برای 2ماه . فروردین زدم که نفرستادند دیروز هم که کارت اومد . و به اصطلاح 3روز دیگه من باید اعزام بشوم ولی هیچ برگه نیامده جز کارت مبارک :happy:

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
موتشکرم
smilingsmiley.gif

موتشکرم:) اگر زنگ نزنی حلالت نمی کنم:lol:
ولی به گمانم اینا من رو ول نکنن این 2ماه رو به زور بفرستن :eek: حالا اموزشی عزیزانی که در حال حاضر به تازگی گذراندند شبانه روزی هست و زمان تعطیلی / مرخصی / چیزی نداره ؟

باشه.
به حق این شبای عزیز امیدوارم که ببرنت آموزشی :D:p
آموزشی شما اگه بومی باشید مثلا ما 01 بودیم آموزشی بچه های تهران صبح ساعت 5 میومدن درصورتی که نگهبان نبودن ساعت 4 عصر میرفتن.

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
باشه.
به حق این شبای عزیز امیدوارم که ببرنت آموزشی :D:p
آموزشی شما اگه بومی باشید مثلا ما 01 بودیم آموزشی بچه های تهران صبح ساعت 5 میومدن درصورتی که نگهبان نبودن ساعت 4 عصر میرفتن.

خداکنه این طور باشه
biggrinsmiley.gif
کاش همچنان تهران بودم
ببرنم مشکلی نیست باقی روز رو خفت مون نکنن کافیه :) روزی 3 ساعت هم با زغال اینترنت خودمون رو می سازیم برای روز بعد:lol:

Ar3f

Registered User
لایک‌ها
568
اقا تو این **** وظیفه کرج اشنا دارین؟هزینشم حساب میکنم
من اگه ازین خراب شده نرفتم!:D

بالا