esinig
Registered User
درود بر خانواده صالحي عزيز
حاج احسان اين 2ومي رو واسه من درست كردن كارش بينظيزه هر طرحي كه داشته باشي واست مثل هلو ميزنه
بازم آرزوي موفقيت واسه شما
سلام منم این مدلو واسه اکسپریا tx میخوام هزینه اینو واسم بفرستید؟سلام
من هم همین طرح رو برای Galaxy Nexus میخوام .
اگر امکانش هست به بنده هم اطلاع بدید .
ممنون
منظورم کیف پوا هستش ففط اون دو تا گلش ابی یاشهسلام منم این مدلو واسه اکسپریا tx میخوام هزینه اینو واسم بفرستید؟
مشاهده پیوست 352159
منم این مدلو میخوام واسه اکسپریا tx هزینشو واسم بگین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ا و با این مرل کیفش هزینه ایو هم بفرستیدمشاهده پیوست 352160
حاج احسان اين 2ومي رو واسه من درست كردن كارش بينظيزه هر طرحي كه داشته باشي واست مثل هلو ميزنه
بازم آرزوي موفقيت واسه شما
سلام منم این مدلو واسه اکسپریا tx میخوام هزینه اینو واسم بفرستید؟
مشاهده پیوست 352159
منم این مدلو میخوام واسه اکسپریا tx هزینشو واسم بگین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ا و با این مرل کیفش هزینه ایو هم بفرستیدمشاهده پیوست 352160
منظورم کیف پوا هستش ففط اون دو تا گلش ابی یاشه
قیمت لطف میکنین؟ممنون
![]()
از این فقط قیمت کیف پولو رو میخوام:
![]()
ابعاد گوشی: 127.5x69x8.5 میلیمتر
![]()
![]()
سلام دوست عزیز ...میخواستم بپرسم شما تنها تو کار چرم هستیدیا با فوم هم کار می کنید.
آخه من یه کیف شونه ای میخوام. خواستم هزینه اش پایین باشه. یه طرح تلفیقی در نظر دارم از چند تا کیف. خواستم ببینم قیمت یه کیف تک قلف که نصف کیف معمولی میشه چند در میاد؟
سلام دوست عزیز.بله من فقط چرم طبیعی کار میکنم.سلیز و مدل کیفتون رو ارسال کنید من قیمت روبا چرم طبیعی خدمتتون عرض میکنم اگر مایل بودین سفارش بدین.شاد باشید
رو اینا چیزی میتونین بنویسین؟مثلا یه کلمه ی خاص بگیم و بنویسین یا حک کنین روش!؟
ممنونم.حک اینجوری دیگه؟سلام.بله دوست عزیز.هم با دوخت مینویسیم هم حک میکنیم.
ممنونم.حک اینجوری دیگه؟
![]()
این مدل کیف کشویی هست دیگه درسته؟
![]()
از زمان سفارش تا آمده شدن و ارسال چند روز طول میکشه؟
سلام دوست گرامی.حک لیزری روی هر چرم با توجه به ضخامت و رنگ و ویژگی های طبیعی هر پوست (مثل رنگ مغز چرم) کمی متفاوت میشه.اما در کل مثل این عکس نمیشه.براتون یه نونه ارسال میکنم.
از زمان قطعی شدن سفارش تا ارسال حداکثر یک هفته .ارسال با پشت پیشتاز هست معمولا بین 24 تا 48 ساعت بسته میرسه.
ممنونم دوست عزیز.یعنی تورفتگی یا برجستگی نداره دیگه؟فقط چاپ میشه روش!فکر کنم بعد از مدتی کم کم از بین بره.درسته؟اگه اینطوری باشه دوخت بهتره فکر کنم!توی دوخت هم فکر کنم برای حروفی مثل S خیلی خوب در نیاد!
سلام
نمیشه عکس نمونه کارهاتون رو تو یه پست بذارید مجبور نشیم بریم لینک باز کردن،
کیفی مثل این که جای کارت ملی و 3-4 تا کارت بانک داشته باشه چند در میاد؟ (کُتی نباشه)
![]()
مشاهده پیوست 367300مشاهده پیوست 367301مشاهده پیوست 367302
سلام دوست عزیز . من از این عکس اولی کیف موبایل برای اکسپریا tx رنگ قهوه ای میخوام ید عکس دوم کیف پول شو میخوام رنگ قهوه ای فقط اون گلاش که هست آبی باشه توش که هست باز قهوه ای باشه
بد این جا کلیدی که هست همین شکل میخوام رنگ قهوه ای البته رنگ تمام اینا قهوه ای پر رنگ میخوام قیمت همشو میگی واسم فقط دانشجویی حساب کن ممنون اون جا کلیدی مبل همین جای فلشم داشته باشه