این و من پدرم در اومد نتونستم سر سیستم نصب کنیم
یکی کمک کنه
ریستات میشه هی دوباره از اول میاد
چیو می خوای نصب کنی؟ چه اروری می ده؟
این و من پدرم در اومد نتونستم سر سیستم نصب کنیم
یکی کمک کنه
ریستات میشه هی دوباره از اول میاد
چیو می خوای نصب کنی؟ چه اروری می ده؟
3 تا هارد دارم
یکیش 24 گیگ خالیه میخوام تو اون بریزم
تو قسمت نصب که میرم
3 حالت داره
نصب به همراه ویندوز 8
نصب که بقیه رو حذف میکنه
یکی دیگه هم هست که اون پایینه
میزنم یه سری هارد میاره
اینجا sda 1 sda 2 ......
معلوم نیست چی به چی هست میترسم بزنم پاک بشه هاردام
خوب مشخصات هر کدوم از این هاردها رُ نوشته دیگه. ولی اگه نمیدونی چی به چی هست به جز هاردی که میخوای روش نصب کنی بقیه رُ قطع کن. اون ۲۴ گیگ رُ میتونی ۳ تا پارتیشن کنی (اگه logical باشه و یا محدودیت ۴ primary نداشته باشی.) یکی ۶ گیگ برای نصب سیستم عامل که به صورت / باید mount کنی، یکی ۲ گیگ که swap/ باید mount بشه و بقیه برای ذخیره اسناد و تنظیمات شخصی که mount این میشه home/. فرمت هم ext4 باشه. (به جز swap که فرمت خودشُ داره.)
بعد اگه اون دو تا هارد رو قطع کنم این و نصب کنم باز بخام برم ویندوز رو بوت لودر قفل نمیکنه قاطی نمیکنه ؟
دورد
میخواستم بپرسم با این سیستم عامل میشه اینترنت رفت؟ دانلود منیجر داره؟ کمترین سیستم مورد نیازش چیه؟ فیل شک داره؟ با زبان فارسی مشکل داره؟
روی این سیستم جواب میده؟ Ram 2G HARD 160 CPU 3 CELERON VGA 512 Nvidia
اگه همه اینها هست لطفا لینک آخرین ورژن رو برای دانلود به من بدید و بگید چه جوری نصب کنم.
همه این ها رو داره
این سیستم عامل رایگانه و می تونید از سایت خودش دانلود کنید :
The world's most popular free OS | Ubuntu
و می تونید قبل از نصب از روی سی دی یا فلش کل سیستم رو بالا بیارید و باهاش کار کنید . بعد اگه دوست داشتید نصب کنید
CPU دقیقا چیه؟ اگر 32بیت هست درسته
عزیز ممنون از جواب ubuntu-13.04-desktop-i386.iso رو دارم دانلود میکنم. درسته؟
بعد رو اون سیستم که گفتم جواب میده؟
آقا نصب کردم چه جنازه ای شد سیستم. خیلی سرعتش پایینه اصلا داغون. بلدم نبودم زدم کل هاردم و پاک کردم. وای که چه غلطی کردم...![]()
خوبه گفت لایو اجرا کنا به هارد چیکار داشتی
چرا آخه ؟
مگه اول Live رو تست نکردی ؟ اونجوری سرعتش چطور ود ؟
پیش فرضش اینه که یکی از پارتیشن ها رو خودش کوچیک می کنه و اونجا نصب می کنه. به ویندوز و بقیه داده ها هم کاری نداره ... دستی پارتیشن بندی کردی ؟
تا چند سال پیش وقتی Microsoft Word یا برنامه های دیگه رو با Wine اجرا می کردم نمی تونستم فارسی بنویسم. این مشکل حل شده یا نه ؟
متشکرم