• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره لینوکس اوبونتو ubuntu ٠

fereydoon1

Registered User
لایک‌ها
895
چیو می خوای نصب کنی؟ چه اروری می ده؟

3 تا هارد دارم
یکیش 24 گیگ خالیه میخوام تو اون بریزم

تو قسمت نصب که میرم

3 حالت داره

نصب به همراه ویندوز 8
نصب که بقیه رو حذف میکنه

یکی دیگه هم هست که اون پایینه
میزنم یه سری هارد میاره

اینجا sda 1 sda 2 ......
معلوم نیست چی به چی هست میترسم بزنم پاک بشه هاردام

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
3 تا هارد دارم
یکیش 24 گیگ خالیه میخوام تو اون بریزم

تو قسمت نصب که میرم

3 حالت داره

نصب به همراه ویندوز 8
نصب که بقیه رو حذف میکنه

یکی دیگه هم هست که اون پایینه
میزنم یه سری هارد میاره

اینجا sda 1 sda 2 ......
معلوم نیست چی به چی هست میترسم بزنم پاک بشه هاردام

خوب مشخصات هر کدوم از این هاردها رُ نوشته دیگه. ولی اگه نمی‌دونی چی به چی هست به جز هاردی که می‌خوای روش نصب کنی بقیه رُ قطع کن. اون ۲۴ گیگ رُ می‌تونی ۳ تا پارتیشن کنی (اگه logical باشه و یا محدودیت ۴ primary نداشته باشی.) یکی ۶ گیگ برای نصب سیستم عامل که به صورت / باید mount کنی، یکی ۲ گیگ که swap/ باید mount بشه و بقیه برای ذخیره اسناد و تنظیمات شخصی که mount این می‌شه home/. فرمت هم ext4 باشه. (به جز swap که فرمت خودشُ داره.)

fereydoon1

Registered User
لایک‌ها
895
خوب مشخصات هر کدوم از این هاردها رُ نوشته دیگه. ولی اگه نمی‌دونی چی به چی هست به جز هاردی که می‌خوای روش نصب کنی بقیه رُ قطع کن. اون ۲۴ گیگ رُ می‌تونی ۳ تا پارتیشن کنی (اگه logical باشه و یا محدودیت ۴ primary نداشته باشی.) یکی ۶ گیگ برای نصب سیستم عامل که به صورت / باید mount کنی، یکی ۲ گیگ که swap/ باید mount بشه و بقیه برای ذخیره اسناد و تنظیمات شخصی که mount این می‌شه home/. فرمت هم ext4 باشه. (به جز swap که فرمت خودشُ داره.)

بعد اگه اون دو تا هارد رو قطع کنم این و نصب کنم باز بخام برم ویندوز رو بوت لودر قفل نمیکنه قاطی نمیکنه ؟

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
بعد اگه اون دو تا هارد رو قطع کنم این و نصب کنم باز بخام برم ویندوز رو بوت لودر قفل نمیکنه قاطی نمیکنه ؟

اگه بوت لودر روی اون هاردها است چرا. برای این‌که همیشه درست بوت بشه باید ترتیب چینش هاردها به هم نخورده وگرنه مجبوری دستی بوت کنی. اگه ویندوز روی یه هارد دیگه هست باید پیش خودت مشخص کنی که کدوم sda (مخفف Sata Disk A) هارد کدومه. مثلاً sda1 می‌شه اولین پارتیشن از اولین هارد متصل به اولین درگاه مادربورد. بعد ببینی بوت لودر روی کدوم هارده. مثلاً اگر ویندوز روی sda1 یا sda2 باشه منطقی این‌ه که بوت هم روی sda باشه. اگه بخوای لینوکس روی sdc5 نصب بشه زیر همون پنجره پارتیشن‌بندی توی نصب لینوکس انتخاب می‌کنی که GRUB یا همون Boot Loader لینوکس روی sda نصب بشه. خودش اتوماتیک ویندوز(ها) را به لیست اضافه می‌کنه. گزینه‌های دیگه کمی پیچیده‌تر می‌شه.

poma_2

Registered User
لایک‌ها
26
دورد

میخواستم بپرسم با این سیستم عامل میشه اینترنت رفت؟ دانلود منیجر داره؟ کمترین سیستم مورد نیازش چیه؟ فیل شک داره؟ با زبان فارسی مشکل داره؟

روی این سیستم جواب میده؟ Ram 2G HARD 160 CPU 3 CELERON VGA 512 Nvidia

اگه همه اینها هست لطفا لینک آخرین ورژن رو برای دانلود به من بدید و بگید چه جوری نصب کنم.

Last edited:

rostamiani

Registered User
لایک‌ها
300
تا چند سال پیش وقتی Microsoft Word یا برنامه های دیگه رو با Wine اجرا می کردم نمی تونستم فارسی بنویسم. این مشکل حل شده یا نه ؟

متشکرم

rostamiani

Registered User
لایک‌ها
300
دورد

میخواستم بپرسم با این سیستم عامل میشه اینترنت رفت؟ دانلود منیجر داره؟ کمترین سیستم مورد نیازش چیه؟ فیل شک داره؟ با زبان فارسی مشکل داره؟

روی این سیستم جواب میده؟ Ram 2G HARD 160 CPU 3 CELERON VGA 512 Nvidia

اگه همه اینها هست لطفا لینک آخرین ورژن رو برای دانلود به من بدید و بگید چه جوری نصب کنم.

همه این ها رو داره :)
این سیستم عامل رایگانه و می تونید از سایت خودش دانلود کنید :

The world's most popular free OS | Ubuntu

و می تونید قبل از نصب از روی سی دی یا فلش کل سیستم رو بالا بیارید و باهاش کار کنید . بعد اگه دوست داشتید نصب کنید

poma_2

Registered User
لایک‌ها
26
همه این ها رو داره :)
این سیستم عامل رایگانه و می تونید از سایت خودش دانلود کنید :

The world's most popular free OS | Ubuntu

و می تونید قبل از نصب از روی سی دی یا فلش کل سیستم رو بالا بیارید و باهاش کار کنید . بعد اگه دوست داشتید نصب کنید

عزیز ممنون از جواب ubuntu-13.04-desktop-i386.iso رو دارم دانلود میکنم. درسته؟

بعد رو اون سیستم که گفتم جواب میده؟

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
CPU دقیقا چیه؟ اگر 32بیت هست درسته

rostamiani

Registered User
لایک‌ها
300
عزیز ممنون از جواب ubuntu-13.04-desktop-i386.iso رو دارم دانلود میکنم. درسته؟

بعد رو اون سیستم که گفتم جواب میده؟

درسته :) اگه CPU شما 64 بیتی باشه می تونید نسخه AMD64 رو هم تست کنید ولی بعید می دونم مزیتی براتون داشته باشه
فکر نمی کنم مشکلی باشه. ولی چون می تونید قبل از نصب روی هارد از روی فلش یا سی دی اجراش کنید عملا می بینید چطور اجرا میشه
این نسخه ای که از روی سی دی اجرا میشه (Live) نسخه خلاصه شده نیست و خود چیزی هست که قراره نصب بشه .

poma_2

Registered User
لایک‌ها
26
آقا نصب کردم چه جنازه ای شد سیستم. خیلی سرعتش پایینه اصلا داغون. بلدم نبودم زدم کل هاردم و پاک کردم. وای که چه غلطی کردم... :(

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
خوبه گفت لایو اجرا کنا به هارد چیکار داشتی

rostamiani

Registered User
لایک‌ها
300
آقا نصب کردم چه جنازه ای شد سیستم. خیلی سرعتش پایینه اصلا داغون. بلدم نبودم زدم کل هاردم و پاک کردم. وای که چه غلطی کردم... :(

چرا آخه ؟
مگه اول Live رو تست نکردی ؟ اونجوری سرعتش چطور ود ؟
پیش فرضش اینه که یکی از پارتیشن ها رو خودش کوچیک می کنه و اونجا نصب می کنه. به ویندوز و بقیه داده ها هم کاری نداره ... دستی پارتیشن بندی کردی ؟

poma_2

Registered User
لایک‌ها
26
خوبه گفت لایو اجرا کنا به هارد چیکار داشتی

اصلا تو عمرم انقدر خرفت بازی در نیاوردم که امشب در آوردم بگو آخه مرتیکه ویندوز ۸ چش بود اومدی اینو نصب کردی. فکر کردم سرعتش خوبه ولی سخت در اشتباه بودم. فایرفاکس ۱۰ ثانیه طول میکشه تا باز شه...

poma_2

Registered User
لایک‌ها
26
چرا آخه ؟
مگه اول Live رو تست نکردی ؟ اونجوری سرعتش چطور ود ؟
پیش فرضش اینه که یکی از پارتیشن ها رو خودش کوچیک می کنه و اونجا نصب می کنه. به ویندوز و بقیه داده ها هم کاری نداره ... دستی پارتیشن بندی کردی ؟

آره گفت اینو جای ویندوزت بزنم گفتم بزن. حالا با این سرعت چی کار کنم؟ برگردم همون ۸؟ خوشم اومده ازش ولی خیلی کنده...

rostamiani

Registered User
لایک‌ها
300
رم چقدر اشغال شده ؟ شاید رمت پره
اگه برای سیستمت سنگینه روش xfce نصب کن. یک محیط قشنگه که خیلی سبک تره :

Xubuntu - Wikipedia, the free encyclopedia

این دستور رو توی خط فرمان بنویس و صبر کن دانلود بشه :

sudo apt-get install xubuntu-desktop

یا دی وی دی Xubuntu یا Mint Xfce رو دانلود کن و نصب کن :

Xubuntu

موفق باشید

---------------------------------------
امروز صبح Linux Mint رو نصب کردم. بدون هیچ پارتیشنی . داخل فولدری روی یکی از پارتیشن ها نصب شد. تا به حال اینطوری نصب نکرده بودم
سوال منم بی جواب موند :

تا چند سال پیش وقتی Microsoft Word یا برنامه های دیگه رو با Wine اجرا می کردم نمی تونستم فارسی بنویسم. این مشکل حل شده یا نه ؟

متشکرم

Last edited:
بالا