با سلام خدمت دوستان عزیز
از اونجایی که بنده خودم هم این تبلت رو به تازگی تهیه کردم و دردسر زیادی برای روت کردنش کشیدم ؛ گفتم یه تاپیک ایجاد کنم و هم آموزش روتش رو قرار بدم و هم نرم افزار ها و بازی هایی که روی این تبلت تست شده رو با هم به اشتراک بزاریم .
آموزش روت
حذف برنامه های اضافی و تمیزکاری استارت آپ
روش افزایش ظرفیت باتری و مدت نگهداری شارژ
بازی های تست شده
از اونجایی که بنده خودم هم این تبلت رو به تازگی تهیه کردم و دردسر زیادی برای روت کردنش کشیدم ؛ گفتم یه تاپیک ایجاد کنم و هم آموزش روتش رو قرار بدم و هم نرم افزار ها و بازی هایی که روی این تبلت تست شده رو با هم به اشتراک بزاریم .
آموزش روت
برای عمل روت ابتدا باید usb debugging و unknown sources رو فعال کنید . برای اینکار به مسیر زیر برید :
menu--->settings---->developer options------>usb debugging
menu--->settings---->security---->unknown sources
وقتی هردو رو فعال کردید تبلت رو به کامیپوتر وصل کنید و با راست کلیک روی My Computer وارد بخش properties شود و device manager رو انتخاب کنید . در این قسمت شما باید دنبال دستگاهی بگردید که مثل زرد روش هست و به معنی اینه که درایور مربوط بهش نصب نشده . روش راست کلید کنید و update driver software رو انتخاب کنید و سپس browse my computer رو انتخاب و از داخل فایلی که برای دانلود گذاشتم ADB drivers و بسته به ویندوز 32 یا 64 بیتی رو انتخاب میکنید و اجازه میدید تا درایور مربوطه نصب بشه و کامپیوتر تبلت رو به طور کامل شناسایی کنه .
نوبت به روت کردن تبلت میرسه ؛ از داخل فایل زیپ پوشه Rootx For android رو باز و نرم افزار رو ران کنید و enter بزنید , هرجا لازم بود دوباره enter بزنید تا تبلت خاموش و روشن بشه و به طور کامل روت بشه . :blush:
اینم لینک دانلود
menu--->settings---->developer options------>usb debugging
menu--->settings---->security---->unknown sources
وقتی هردو رو فعال کردید تبلت رو به کامیپوتر وصل کنید و با راست کلیک روی My Computer وارد بخش properties شود و device manager رو انتخاب کنید . در این قسمت شما باید دنبال دستگاهی بگردید که مثل زرد روش هست و به معنی اینه که درایور مربوط بهش نصب نشده . روش راست کلید کنید و update driver software رو انتخاب کنید و سپس browse my computer رو انتخاب و از داخل فایلی که برای دانلود گذاشتم ADB drivers و بسته به ویندوز 32 یا 64 بیتی رو انتخاب میکنید و اجازه میدید تا درایور مربوطه نصب بشه و کامپیوتر تبلت رو به طور کامل شناسایی کنه .
نوبت به روت کردن تبلت میرسه ؛ از داخل فایل زیپ پوشه Rootx For android رو باز و نرم افزار رو ران کنید و enter بزنید , هرجا لازم بود دوباره enter بزنید تا تبلت خاموش و روشن بشه و به طور کامل روت بشه . :blush:
اینم لینک دانلود
حذف برنامه های اضافی و تمیزکاری استارت آپ
نرم افزار اول که خیلی هم بدرد بخوره Root Uninstaller Pro هست ؛ با استفاده از این نرم افزار شما قادر هستید که نرم افزار های سیستمی بدرد نخور مثل Google paly و ... رو که عملا کاربردی برای ما نداره رو پاک کنید . کارکردن با نرم افزار هم خیلی سادست و بعد از اینکه لیست نرم افزار های موجود رو براتون باز کرد ؛ نرم افزار مورد نظرتون رو انتخاب و Uninstall میکنید .

نرم افزار بعدی که خیلی هم مفیده Android Tuner هست که میتونید به کمک این نرم افزار استارت آپ سیستم رو خالی کنید و هم به مصرف بهتر باتری کمک کنید و هم سرعت تبلت رو بالاتر ببرید .
روش کار هم در عکس هایی که گذاشتم کاملا مشخصه :

نرم افزار بعدی که خیلی هم مفیده Android Tuner هست که میتونید به کمک این نرم افزار استارت آپ سیستم رو خالی کنید و هم به مصرف بهتر باتری کمک کنید و هم سرعت تبلت رو بالاتر ببرید .
روش کار هم در عکس هایی که گذاشتم کاملا مشخصه :

روش افزایش ظرفیت باتری و مدت نگهداری شارژ
این کار به وسیله افزایش capacity باتری بوسیله نرم افزار Android Tuner انجام میشود .
آموزش رو در قالب عکس گذاشتم که گویای همه چیز باشه

آموزش رو در قالب عکس گذاشتم که گویای همه چیز باشه

بازی های تست شده
شامل بازی هایی که روی این سری تبلت به طور کامل و بدون لگ اجرا میشود + لینک دانلود :
FRONTLINE COMMANDO: D-DAY
CSR Racing
Pes 2012
Real Football 2013
Overkill 2
FRONTLINE COMMANDO: D-DAY
CSR Racing
Pes 2012
Real Football 2013
Overkill 2
Last edited: