• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مرجع سوالات پستی - گمرکی

پست از آمریکا به ایران چقدر طول میکشه تا برسه؟

• کمتر از 10 روز

Votes: 24 11.2%
  • بین 10 تا 20 روز

Votes: 38 17.8%
  • بین 20 تا 30 روز

Votes: 61 28.5%
  • بالای 30 روز

Votes: 91 42.5%

• Total voters
    214

SASAN-BSE

Registered User
لایک‌ها
167
نه دوست عزیز فکر کنم منظورش اینه که جنست به گمرک پست میره و باید اونو از گمرک ترخیص کنی. ازش مدارک ترخیص بخواه که برات ارسال کنه اما قبلش بذار برسه شاید اصلا نخواد ترخیص کنی و بتونی با پته درش بیاری!
کلا چیز نگران کننده ای ننوشته..راستی ارزش سفارشت چقدره مگه که فروشنده اینو برات ارسال کرده?

ممنون
ارزشش خیلی نیست ! منم برا همین تعجب کردم که ایمیل زده اینو گفته !

hunter2000

Registered User
لایک‌ها
416
دوستان من یه بسته سفارش دادم از تایوان
فقط یدونه شماه پیگیری دارم ازش که تو سایت پست تایوان زدم این اومد:

c8op7s7txeh9dh087ox.png

بعد یارو فروشنده هم ایمیل زذه و گفته:
Please kindly note the parcel will enter to custom for clearance while arrive local place; and will begin to deliver after custom clearance completed by local post.

نمیدونم دقیق باید چیکار کنم
کار خاصی باید انجام بشه؟؟
ممنون

خیلی زود هست تا بسته به دستتون برسه برای ems حدقل 15 روز رو در نظر بگیرید اگر پست اکسپرس باشه 4 الی 5 روزه دستتون میرسه

با تشکر

hunter2000

Registered User
لایک‌ها
416
باتشکر از پاسخ شما.ولی من تو سوالم هم گفته بودم چطور این کارو انجام بدم که حالت صادرات نداشته باشه . اگه میشه سوالاتم رو یه بار دیگه بخونید و پاسخشون رو بدین.
ممنون

میخام یه مقدار زعفران و فرش برای دوستم به کانادا بفرستم.
1-حداکثر چه مقدار از هر کدوم میتونم ارسال کنم که جنبه صادرات پیدا نکنه و هزینش سنگین نشه؟
2-ایا برای این از قبل باید پروسه خاصی طی بشه؟
3-بهترین پست برای این کار کدومه؟
4-حدودا چقدر هزینه داره؟
5-چقدر طول میکشه به مقصد برسه؟
قبلا از راهنماییتون ممنونم

1- 100 گرم بصورت مسافری با پست رو از شرکت های پست سوال کنید
2-اگر بیشتر از 100 گرم باشه تجاری حساب مبشه و نیاز به طی تشریفات گمرکی دارد
3- aramex - dhl
4- هزینه ها رو از شرکت های پستی بپرسید بهتون قیمت دقیق رو میگن
5- با پست حداکثر 6 روز و اگر به عنوان صادارت باشه هم یک مقدار پروسه داخل طول میکشه و بعد میتونید با پست اکسپرس ارسال کنید 6 روزه دستشون هست
من هم از شما تشکر میکنم

اطلاعات تماس در سایت
DHL | Global | English
www.aramex.com نمایندگی تهران

Ocellatus

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون
ارزشش خیلی نیست ! منم برا همین تعجب کردم که ایمیل زده اینو گفته !
تعجب نداره ارزش بسته هر چقدر باشه باید از گمرک عبور کنه و معمولاً باز میکنن نگاه میکنن. مهر گمرک هم میخوره.
ایمیل هم فقط گفته بعد از عبور از گمرک به دستتون خواهد رسید.

سلام دوستان
برای من یک بسته از امریکا با پست USPS فرستاده شده، خیلی کوچک و سبک هست ( 4 تا دونه واشر پلاستیکی ) ارزش اعلامی به پست هم 5 دلار بوده. این هم لینک رهگیری که نشون میده 8 روز پیش از امریکا خارج شده.
حالا من با قسمت های مربوطه پست و گمرک تماس گرفتم، رهگیری کردن گفتن وارد ایران نشده هنوز. یکیشون میگفت LJ پست معمولی هست و ممکنه خیلی دیر برسه یا اصلاً نرسه!!! priority mail مگه پست پیشتاز نیست؟ ( هزینه پست 24 دلار بوده )
یکی دیگه میگفت از امریکا معمولاً با کد LS ( یا همچین چیزی ) برای ایران میفرستن و LJ نشنیدم تا حالا.
کسی میدونه داستان از چه قراره؟
جهت اطلاع رسانی،
خوشبختانه بسته دقیقاً 1 ماه بعد از تاریخ ارسال به دستم رسید و 16 تومن هم به عنوان گمرکی گرفت مأمور پست.
البته گمونم اگه به تعطیلات عید نمیخورد زودتر هم میرسید.

SASAN-BSE

Registered User
لایک‌ها
167
چجوری میشه سفارش رو داد که داخل همون اداره پست بمونه؟ ، (یعنی نیارن در خونه)
تو سایت فروشنده باید گفته بشه؟
و بعد اینکه هزینه گمرک رو چجوری میشه کم کرد؟ برا یه جنس ارزون 67 تومن پول گمرک گرفتن ازم پست EMS (البته فکر کنم دلبخوایی قیمت میزنن چون یدونه دیگه که ارزشش بیشتر بود رو 39 تومن گرفتن)

hunter2000

Registered User
لایک‌ها
416
چجوری میشه سفارش رو داد که داخل همون اداره پست بمونه؟ ، (یعنی نیارن در خونه)
تو سایت فروشنده باید گفته بشه؟
و بعد اینکه هزینه گمرک رو چجوری میشه کم کرد؟ برا یه جنس ارزون 67 تومن پول گمرک گرفتن ازم پست EMS (البته فکر کنم دلبخوایی قیمت میزنن چون یدونه دیگه که ارزشش بیشتر بود رو 39 تومن گرفتن)

فکر نمیکنم امکانش باشه مگر اینکه شما صندوق پستی داشته باشید تو پست اون هم محدودیت داره و فقط نامه و اسناد رو میشه توش نگهداری کرد بقیه باید تحویل داده بشه
درباره گمرکی هم زیاد روی اصول و حساب کتاب نیست و ارزیاب میتونه هر مقدار گمرکی تعیین کنه چون کالا ثبت سفارش نمیشه و کد تعرفه نمیخوره پس نمیتونید ادعایی داشته باشید طبق قانون کالا بالای 50 دلار برای یکبار در سال معاف از مالیات هست

SASAN-BSE

Registered User
لایک‌ها
167
دوستان ، پست یا گمرک ایران به چه چیزایی گیر میده؟
تعداد؟
چه محدودیت های وجود داره؟

hunter2000

Registered User
لایک‌ها
416
دوستان ، پست یا گمرک ایران به چه چیزایی گیر میده؟
تعداد؟
چه محدودیت های وجود داره؟

بالای 50 دلار گمرکی میخوره و بالای 999 دلار میشه کالای تجاری و باید ثبت سفارش بشه و ....

با تشکر

alimosavifard

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
356
من از aliexpress می خوام خرید کنم .
کدوم شیوه پستی راحترین هست ؟ DHL , TNT .....

بغیر راه پست کدوم شیوه صرفش بهتره.

چندتا تک فروشی هست از قبیل تبلت یا شارژر لپتاب (اونجا 7 دلار زده ابجا 110 هزار می فروشن )

easytrading

Registered User
لایک‌ها
386

چندتا تک فروشی هست از قبیل تبلت یا شارژر لپتاب (اونجا 7 دلار زده ابجا 110 هزار می فروشن )

اگه هزینه پست رو حساب کنی همینقدر میشه عزیز.
قبلا من کلا نمونه هامو با تی ان تی میگرفتم خیلی سریعه واقعا لذت میبری ولی الان یکمی کند میفرستن دفترشون میگه علتش تحریم سال قبله نمیدونم والا....تی ان تی خوبه دی اچ ال هم اگه از پس قیمتش بر میای عالیه البته شاید گمرک بزنن

hunter2000

Registered User
لایک‌ها
416

dhl که خودش از 1گرم تا ا کیلو رو حدود 25 تا 30 دلار حساب میکنه ولی سریع روزه دستتون میرسه - ems هم بد نیست ولی زمانش طولانی هست . تنها راه خرید فعلا پست هست در ضمن به فروشنده های سایت و قیمت های عجیبشون زیاد توجه نکنید دنبال فروشنده های با سابقه و فیدبک بالا باشید

با تشکر

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
dhl که خودش از 1گرم تا ا کیلو رو حدود 25 تا 30 دلار حساب میکنه ولی سریع روزه دستتون میرسه - ems هم بد نیست ولی زمانش طولانی هست . تنها راه خرید فعلا پست هست در ضمن به فروشنده های سایت و قیمت های عجیبشون زیاد توجه نکنید دنبال فروشنده های با سابقه و فیدبک بالا باشید

با تشکر

منظورتون از E M S همون پست اکسپرس یا پیشتازه ؟

Last edited:

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
دوستان من یه بسته سفارش دادم از تایوان
فقط یدونه شماه پیگیری دارم ازش که تو سایت پست تایوان زدم این اومد:

c8op7s7txeh9dh087ox.png

بعد یارو فروشنده هم ایمیل زذه و گفته:
Please kindly note the parcel will enter to custom for clearance while arrive local place; and will begin to deliver after custom clearance completed by local post.

نمیدونم دقیق باید چیکار کنم
کار خاصی باید انجام بشه؟؟
ممنون

سلام نمی دونم جواب سوالتونو رو گرفتین یانه
ولی هر باری از هر نقطه جهان بخواد از کشور شون خارج و یا به اون وارد بشه تشریفات گمرک و ترخیص لازم داره که معمولا روی بارهایی که بوسیله پست ارسال میشه خود اداره پست به نمایندگی از فرستنده در کشور ارسال کننده و در کشور دریافت کننده به نمایندگی از دریافت کننده این کار رو انجام میده
مثل اینکه شما میخوای بری خارج از کشور یکجا مامورین گمرک بارتو از لحاظ گمرکی چک میکنن مثلا اگر بار ممنوعه از لحاظ گمرکی داشته باشی جلوشو میگیرن
پس در زمان کاستوم کلیرنس احتیاج به هیچ کاری از جانب شما نیست معمولا

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
الف) ارسال هدیه و سوغات

1- تکمیل فرمهای مخصوص ارسال کالا

- تکمیل یک نسخه فرم CN22 و یک نسخه فرم CN23 برای بسته هایی با وزن زیر 2 کیلوگرم و یا تکمیل دو نسخه فرم CN23 و یک نسخه فرم CP71 برای بسته هایی با وزن بالای 2 کیلوگرم

2- تشریفات ارزیابی

- اگر واحد گمرکی در باجه پستی مستقر نباشد، مامور پست فرمهای تکمیل شده و کالا را از فرستنده تحویل گرفته و رسید تحویل کالا را به وی ارائه میدهد سپس کالا را بسته بندی نموده و به دفتر گمرک مستقر در پست ارسال مینماید. درغیراینصورت ارزیابی درحضور صاحب کالا انجام میشود.مامور گمرک بر اساس مندرجات فرمهای تکمیل شده و در صورت نیاز با باز نمودن بسته کالا را ارزیابی نموده و درصورتیکه شامل اقلام غیر قابل صدوری نباشد به پست تحویل شده تا به آدرس مقصد ارسال گردد.

مقـررات مربوط به صدور برخی اقلام به خارج از کشور از طریق پست، به شرح زیر میباشد:

- ارسال زیورآلات ساخته شده از طلا بدون نگین به میزان 5 گرم مجاز میباشد.

- ارسال زیور آلات ساخته شده از نقره در حد متعارف، و ظروف نقره ای حداکثر به میزان 300گرم مجاز است.

- ارسال فرش دستباف حداکثر تا 20 متر مربع به هر تعداد، با رعایت سایر مقررات توسط اشخاص حقیقی و حقوقی بدون تخصیص هرگونه مزایای صادراتی بلامانع است.

- ارسال دارو در حد 3 بسته قرص یا کپسول، 10 عدد آمپول یا ویال، 5 عدد شربت یا سوسپانسیون، 5 عدد کرم، پماد یا ژل و 5 عدد داروی قطره ای بلامانع است.

- ارسال نوار کاست، نوار ویدئو، CD، DVDو نیز آثار مکتوب شامل کتاب و مطبوعات به صورت غیر حرفه ای و تک نسخه ای (غیر تجاری) توسط اشخاص بلامانع است.

- ارسال کلیه سازها و ادوات موسیقی(ساخت داخل)، مشروط بر اینکه در زمره آثار فرهنگی کشور نباشند بلامانع است.

- خروج حداکثر 10 عدد سکه ایرانی مشروط بر اینکه طلا و عتیقه نبوده و در زمره آثار فرهنگی نیز نباشند بلامانع است.

- ارسال هرگونه اسکناس و مسکوکات ممنوع است.

- ارسال مسکوک 250 ریالی دورنگ به انگلستان ممنوع است.

- ارسال گذرنامه ممنوع است.

- ارسال شناسنامه به مقصد انگلستان ممنوع است.

- ارسال تخته نرد ممنوع است.

- ارسال تمبرهای قبل انقلاب ممنوع است.

- ارسال سنگهای گرانبها از قبیل مروارید، الماس، زمرد و یاقوت به هر میزان ممنوع است.

- ارسال اشیاءعتیقه،آثار هنری اصیل وکتب خطی ممنوع است.

ب) دریافت هدیه و سوغات

1- تشریفات ارزیابی

- ارزیابی بسته های ارسالی توسط مامورین گمرک و در حضور مامورین پست به صورت غیابی صورت میگیرد.

- بسته هائی با ارزش کمتر از 50 دلار ، به انضمام فرم تکمیل شده استفاده از معافیت و اطلاعیه بازشدن بسته توسط گمرک، به آدرس گیرنده ارسال میشود.

- کالاهائی که قابل ترخیص نمیباشند، به آدرس فرستنده عودت داده میشوند.

- بسته هائیکه ارزش محتوای آن بیشتر از 50 دلار باشد و گیرنده نیز ساکن شهرهای زیرمجموعه دفتر مرکزی پستی باشد، به انضمام پته گمرکی صادر شده، به دفتر پستی شهر مقصد و به آدرس گیرنده ارسال شده تا پس از اخذ حقوق ورودی به گیرنده تحویل شود.

- بسته هائیکه ارزش محتوای آن بیشتر از 50 دلار بوده و گیرنده ساکن همان شهر باشد، از گیرنده دعوت میشود تا با دردست داشتن کارت شناسائی معتبر و تصویری از آن، جهت دریافت بسته خود به گمرک امانات پستی مراجعه نماید. در این شرایط حضورا حقوق ورودی اخذ شده و بسته و پته سبز گمرکی تحویل میگردد.

توضیح: پته سبز گمرکی سند مثبته گمرکی متعلق به صاحب کالا میباشد که متضمن ترخیص قانونی کالا است.

ترخیص برخی اقلام منوط به اخذ مجوزهای لازم میباشد. برخی از این اقلام به شرح ذیل میباشند:

- ترخیص برخی کالاهای مخابراتی نظیر تلفنهای بی سیم، تلفن همراه، رادیو، بردهای الکترونیکی، IC(آی-سی)، دزدگیر، آیفون تصویری، کنترل دستگاههای رادیوئی تلویزیونی، ماشینهای اسباب بازی کنترل از راه دور و اقلام مشابه دیگر، منوط به ارائه مجوز از اداره ارتباطات رادیوئی میباشد.

- ترخیص غذای حیوانات منوط به ارائه مجوز از اداره دامپزشکی میباشد.

- ترخیص کتب، نشریات، مجلات، کاتالوگ، بروشور، روزنامه، بعضی مدلهای گیتار و ارگ، نوار ویدئو، نوار کاست، سی دی موسیقی، فلاپی دیسکتها و غیره منوط به ارائه مجوز از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی میباشد.

- ترخیص داروها، سموم، حشره کشهای خانگی و مواد آرایشی، بهداشتی، خوراکی و آشامیدنی و همچنین لوازم و تجهیزات پزشکی، منوط به ارائه مجوز از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی میباشد.

- ترخیص کتب علمی، آموزشی و غیره منوط به ارائه مجوز از وزارت علوم، تحقیقات و فن آوری میباشد.

- ترخیص بذر گل، نهال، کود و سموم دفع آفات نباتی منوط به ارائه مجوز از قرنطینه نباتی میباشد.

- ترخیص مایکروویو و کلیه دستگاههای پرتوزا و مواد تشعشع زا و غیره منوط به ارائه مجوز از سازمان انرژی اتمی میباشد.

- ترخیص کالاهای تحت نظر از جمله فشفشه، ترقه، طپانچه، اسلحه، مهمات و غیره منوط به ارائه مجوز از وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح میباشد.

- ترخیص کالاهای مشمول استاندارد اجباری منوط به ارائه مجوز از موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی میباشد. همچنین جهت تعیین نوع کالای شیمیائی و غیره بایستی به این موسسه مراجعه نمود.

مرجع
مرسولات پستی

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
سلام.
میخام یه مقدار زعفران و فرش برای دوستم به کانادا بفرستم.
1-حداکثر چه مقدار از هر کدوم میتونم ارسال کنم که جنبه صادرات پیدا نکنه و هزینش سنگین نشه؟
2-ایا برای این از قبل باید پروسه خاصی طی بشه؟
3-بهترین پست برای این کار کدومه؟
4-حدودا چقدر هزینه داره؟
5-چقدر طول میکشه به مقصد برسه؟
قبلا از راهنماییتون ممنونم

نحوه ارسال کالاهای خاص به شرح ذیل میباشد :
1-ارسال فرش دستباف حداکثر 50 (پنجاه )تخته در ماه به دفعات با رعایت دیگر مقررات توسط اشخاص حقیقی و حقوقی بدون تخصیص هر گونه مزایای صادراتی بلا مانع است .
2-دارو به میزان تعیین شده از طرف وزارت بهداشت :
قرص وکپسول (3بسته)-آمپول ،ویال (10 عدد)-شربت،سوسپانسیون (5عدد)-کرم ،پماد ،ژل(5عدد)-قطره (5عدد).
3-سنگهای نیمه گرانبها از قبیل فیروزه و عقیق در حد متعارف .
4-زیور آلات ساخته شده از نقره در صورتیکه قدیمی و عتیقه نباشد ودر حد متعارف وظروف نقره در صورتیکه قدیمی و عتیقه نباشد حداکثر سیصد گرم .
5-زیور آلات ساخته شده از طلا بدون نگین به میزان پنج گرم .
6-پول رایج کشور حداکثر پنجاه هزار ریال ،اسکناس وارز تا یکصد دلار ومعادل آن .
7-آثار صوتی و تصویری ورایانه ای شامل نوار کاست ،نوار DVD-CD-VHS غیر(آثار غیر حرفه ای و تک نسخه ای ) غیر تجاری .
8-کتاب ومطبوعات (غیر از کتب خطی قدیمی و چاپ سنگی ).
9-کلیه سازها و ادوات موسیقی ساخت داخل که جنبه هدیه و مصرف شخصی داشته باشد .
10-تمبرهای یادبود و کلیه تمبرهای جاری که توسط پست جمهوری اسلا می ایران منتشر شده باشد بدون اعمال محدودیت مقداری (تا سقف تجاری ).
11-سیگار (ایرانی یا خارجی ) حداکثر دو بسته 10تایی(دو باکس

امیدوارم تا حدی کمکتون کنه
نحوه ارسال کالاهای خاص

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
سلام دوستان
برای من یک بسته از امریکا با پست USPS فرستاده شده، خیلی کوچک و سبک هست ( 4 تا دونه واشر پلاستیکی ) ارزش اعلامی به پست هم 5 دلار بوده. این هم لینک رهگیری که نشون میده 8 روز پیش از امریکا خارج شده.
حالا من با قسمت های مربوطه پست و گمرک تماس گرفتم، رهگیری کردن گفتن وارد ایران نشده هنوز. یکیشون میگفت LJ پست معمولی هست و ممکنه خیلی دیر برسه یا اصلاً نرسه!!! priority mail مگه پست پیشتاز نیست؟ ( هزینه پست 24 دلار بوده )
یکی دیگه میگفت از امریکا معمولاً با کد LS ( یا همچین چیزی ) برای ایران میفرستن و LJ نشنیدم تا حالا.

کسی میدونه داستان از چه قراره؟
پرایوریدی میل پست با حق تقدمه که معمولا از پست عادی یکم سریعتر و نسبتا مقرون به صرفس
پست پیشتاز یا اکسپرس پست سرویس یا ای ام اس سریعترین پست جهت کلاهای غیر خاصه که نرخش از پرایوریدی بشتره و خیلی سریعتر از اون میرسه تا دو سال پیش حدودا 15 روزه از امریکا به ایران بود
کالای شما همچنان در امریکاست و از اون خارج نشده پس پست ایران هیچ اطلاعی از اون نداره

کد های ذکر شده مربوط به کد برگه تشریفات ترخیص باره

mahdi666

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.
1. هر نفر چند بار در سال میتونه مرسوله پستی از خارج دریافت کنه؟
2. اگر ارزش مرسوله بیشتر از 50 دلار باشه، چند درصد قیمتش بهش گمرکی میخوره؟
3. ارزش مرسوله (زیر 50 یا بالای 50 دلار) رو چه جوری تشخیص میدن؟ از طریق فاکتوری که همراه کالاست یا خودشون کارشناسی میکنن؟

P-khakestari

همکار بازنشسته
لایک‌ها
290

P0URYA

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام دوستان داره از آمریکا برای من یه لومیا 520 میاد که قیمتش 340 دلار هستش تو جهانی به دلار و یه دونه برام کادو میخواد بفرست هبا پست usps آمریکا میخوام بدونم گمرکیش چقدره؟نیاز به ترخیص فک نکنم باشه درسته؟ممنون میشم راهنمایی کنید از آمریکا دختر خالم میخواد بفرسته...

easytrading

Registered User
لایک‌ها
386
سلام دوستان داره از آمریکا برای من یه لومیا 520 میاد که قیمتش 340 دلار هستش تو جهانی به دلار و یه دونه برام کادو میخواد بفرست هبا پست usps آمریکا میخوام بدونم گمرکیش چقدره؟نیاز به ترخیص فک نکنم باشه درسته؟ممنون میشم راهنمایی کنید از آمریکا دختر خالم میخواد بفرسته...

دوست عزیز usps به ایران هم مگه میفرسته?

بالا