• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نیاز به یک نفر برای آموزش خصوصی MCSE 2012 در آموزشگاه باربد در اصفهان - دروازه شیراز

IT_Master

Registered User
لایک‌ها
23
سلام

من قراره از روز یکشنبه مورخ 05/03/1392 برای یادگیری MCSE 2012 یک دوره خصوصی در آموزشگاه باربد واقع در دروازه شیراز بگذرونم و دنبال یک نفر (فقط یک نفر) در صورت تمایل در این دوره دارم که هزینه کلاس تقسیم بر 2 بشه.

شرایط:
- حتما باید اشراف کامل به ویندوز سون به بعد داشته باشید که سر کلاس ریپ نزنید و وقت کلاس الکی بره.
- کلاسها فقط صبح هاس از ساعت 9 به بعد به مدت 1.5 ساعت (که اگه بشه میخام چونه بزنم و به 2 ساعت برسونمش).
- قراره از صفر شروع بشه و اگه کسی مثلا بخاد فقط یک دوره خاص (مثلا اکتیو دایرکتوری) رو بیاد به درد نمیخوره.
- طول دوره هم نمیدونم ولی فک کنم بین 2 تا 4 ماه بکشه (شایدم بیشتر, اینو باید از خودشون پرسید). خودشون گفتن هر کتاب 2 هفته!
- مدرس فک کنم آقای لطفی باشن.
- هزینه کلاس خودشون گفتن 45 تومن برا 1.5 ساعت ولی من چونه میزنم میارم رو 40 تومن.
- کتابهایی هم که تدریس میشه همون 5-6 تا کتابیه که تو سایت مایکروسافت هس.
- ظاهرا خودشون کتاب هم میدن.

هر کی میخاد تا قبل از یکشنبه اینجا اعلام کنه تا هماهنگی های لازم صورت بگیره.

یا حق.

ali_2021

Registered User
لایک‌ها
800
سلام

من قراره از روز یکشنبه مورخ 05/03/1392 برای یادگیری MCSE 2012 یک دوره خصوصی در آموزشگاه باربد واقع در دروازه شیراز بگذرونم و دنبال یک نفر (فقط یک نفر) در صورت تمایل در این دوره دارم که هزینه کلاس تقسیم بر 2 بشه.

شرایط:
- حتما باید اشراف کامل به ویندوز سون به بعد داشته باشید که سر کلاس ریپ نزنید و وقت کلاس الکی بره.
- کلاسها فقط صبح هاس از ساعت 9 به بعد به مدت 1.5 ساعت (که اگه بشه میخام چونه بزنم و به 2 ساعت برسونمش).
- قراره از صفر شروع بشه و اگه کسی مثلا بخاد فقط یک دوره خاص (مثلا اکتیو دایرکتوری) رو بیاد به درد نمیخوره.
- طول دوره هم نمیدونم ولی فک کنم بین 2 تا 4 ماه بکشه (شایدم بیشتر, اینو باید از خودشون پرسید). خودشون گفتن هر کتاب 2 هفته!
- هزینه کلاس خودشون گفتن 45 تومن برا 1.5 ساعت ولی من چونه میزنم میارم رو 40 تومن.

یا حق.

ساعتی 40 هزار تومان ؟:-o یا خدا :-ss

babyphilipini

Registered User
لایک‌ها
44
سر فصل ها رو بخواد برات از رو بخونه هر کتاب 2 ماه کار داره.چجوری هر کتاب رو 2 هفته ای میخواد تموم کنه؟

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,857
راست می گه واقعا مگه این که سر کاری باشه کلاس بعدشم باربد خوب نیست که یه جا در پیت پوکیده هستش به نظر من خودت بشینی بخونی راندمانت بالاتره

pandora7

Registered User
لایک‌ها
24
قیمت و اطلاعاتی که گفتی معقول نیست. حتما بیشتر اطلاعات بخواه. دقیقا اطلاعات رو با سایت مایکروسافت تطبیق بده. مثلا کورس ها و شمارهای کورس ها رو بپرس.
اینجا رو کلیک کن
کورس های بالا رو باید تدریس کنه دقیقا

shahin71mo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
به نظر من هم قیمت خیلی گرون گفته
هم اینکه معمولا این دوره رو بهتر هست در هفته 2 یا 3 جلسه برگزار بشه
که حدود 12 ماه طول میکشه
اما در مقابل تمرینات بیشتر هست و یادگیری بهتر

این نظر خود من هست

ashkan.8319

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

شرایط:

یا حق.
سلام
دوست عزیز من دوره شبکه رو بطور کامل و طبق سر فصلهای مایکروسافت زیر نظر استاد پاک نیت در موسسه ایرافا گذروندم. کلاسهای یک ساعت و نیم نمیتونه اونطور که باید و شاید تأثیرگذار باشه چون مطالب پیوسته نخواهد بود ضمن اینکه از نظر تجهیزات بود که من رفتم ایرافا چون همه تجهیزات شبکه روز دنیا اونجا فراهم هست. اگر بیشتر بررسی کنید مطمئنا استفاده بیشتری خواهید برد.

بالا