Hamed Dehghani
Registered User
درود به همه دوستان
این نوت بوک دل XPS ام 1530 رو چند ساله دارم و جز باتریش که مرده بقیه چیزاش سالمه
کارتن با سریال نامبر همین دستگاه و تمام دفترچه ها و سی دی هاش و 3 تا کیف هم باهاش هست
به اندازه سر مداد در 3 نقظه در پشت در و کنار باتری دستگاه خش دیده میشه که در عکس اگه خیلی ریز بشید و دقت کنید می بینید
من قصد فریب کسی رو ندارم و اگه لپ تاپ عیب دیگه ای داشت می گفتم پس ایراد دیگه ای نداره که عرض کنم
شارژرش هم اورجیناله
گارانتی هم ندارد
مشخصات فنی دستگاه :
Display 15.4-inch : صفحه نمایش
Intel Core 2 Duo Processor T7700 (2.40GHz,4MB L2 Cache,800MHz FSB : پردازنده
3GB RAM : رم
Hard Disk 250GB : هارد دیسک
DVD+/-RW
Integrated 2.0 MP camera
Bluetooth
Wi-Fi
3 USB 2.0
HDMI
VGA
Firewire
Ethernet
Finger Print
iLink
Card Reader
ExpressCard 54 mm slot
Stereo in & headphone/speaker out (x2)D
وبکم 2 مگا پیکسل مموری کارت ریدر و تشخیص اثر انگشت داره و سیم کارت هم می خوره و پورت های VGA و فایر ویر و LAN و HDMI و ریموت کنترل هم داره
سی دی ویندوز اورجینال Vista داره ولی الان ویندوز 7 روش نصب هست
اونوقتی که کیفش رو خریدم اشتباه کردم چون جابجا نمی شدم و استفاده ازش نکردم و نو مونده
قیمت پایه خود دستگاه بدون کیف هفتصد و هفتاد هزار تومان ( 770,000 تومن ) و با 3 کیف DELL و متعلقاتش قیمت پایه : 820,000 هزار تومان
شاد باشید همیشه عزیزان
این نوت بوک دل XPS ام 1530 رو چند ساله دارم و جز باتریش که مرده بقیه چیزاش سالمه
کارتن با سریال نامبر همین دستگاه و تمام دفترچه ها و سی دی هاش و 3 تا کیف هم باهاش هست
به اندازه سر مداد در 3 نقظه در پشت در و کنار باتری دستگاه خش دیده میشه که در عکس اگه خیلی ریز بشید و دقت کنید می بینید
من قصد فریب کسی رو ندارم و اگه لپ تاپ عیب دیگه ای داشت می گفتم پس ایراد دیگه ای نداره که عرض کنم
شارژرش هم اورجیناله
گارانتی هم ندارد

مشخصات فنی دستگاه :
Display 15.4-inch : صفحه نمایش
Intel Core 2 Duo Processor T7700 (2.40GHz,4MB L2 Cache,800MHz FSB : پردازنده
3GB RAM : رم
Hard Disk 250GB : هارد دیسک
DVD+/-RW
Integrated 2.0 MP camera
Bluetooth
Wi-Fi
3 USB 2.0
HDMI
VGA
Firewire
Ethernet
Finger Print
iLink
Card Reader
ExpressCard 54 mm slot
Stereo in & headphone/speaker out (x2)D
وبکم 2 مگا پیکسل مموری کارت ریدر و تشخیص اثر انگشت داره و سیم کارت هم می خوره و پورت های VGA و فایر ویر و LAN و HDMI و ریموت کنترل هم داره
سی دی ویندوز اورجینال Vista داره ولی الان ویندوز 7 روش نصب هست
اونوقتی که کیفش رو خریدم اشتباه کردم چون جابجا نمی شدم و استفاده ازش نکردم و نو مونده
قیمت پایه خود دستگاه بدون کیف هفتصد و هفتاد هزار تومان ( 770,000 تومن ) و با 3 کیف DELL و متعلقاتش قیمت پایه : 820,000 هزار تومان
شاد باشید همیشه عزیزان
Last edited: