• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چرا بازیHD روی xperia z اجرا نمیشه؟

aliasghar29

Registered User
لایک‌ها
165
ส้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็
دوستان بازی روی این XPERIA Zم نمیاد مثلا بازی ها DEAD TRIGGER و کلی بازی های دیگه رو اجرا نمیکنه من بازی ها رو میریزم توی حافظه ی داخلی گوشی و مسیرش رو هم درست میریزم ولی نمیاد چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

mehrdad1090

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
سلام.مشكل چي هست.وقتي اجرا ميشن باز از شما دانلود ميخاد؟يا اينكه اصلا اجرا نميشن؟بازي dead triger بازي بد قلقي هست.يادمه نسخه اولش با ادرنو مشكل داشت .مجبور شدم چند تا ديتا دانلود كنم ولي اخرش اجراش كردم.شما اسفالت هفت رو اگر داري بريز .

aliasghar29

Registered User
لایک‌ها
165
سلام.مشكل چي هست.وقتي اجرا ميشن باز از شما دانلود ميخاد؟يا اينكه اصلا اجرا نميشن؟

هر دو تا بعضی ها اصلا دیتارو نمیشناسه و برخی دیگر باز نمیشه روی ایکون کلیک کرده و بعد که میخواهد بره تو بر میگرده
مثل بازی اسپایدر من امیزینگ

Parsa-Undead

مدیر باز نشسته
لایک‌ها
1,121
معمولا این دیتاهایی که سایتهای مختلف می ذارن درست سازگار نیست با خیلی از گوشی ها
اگه امکانش هست آخرین نسخه کرک شده Apk بازی رو از یه سایت درست درمون دانلود کنید بعد با خود گوشی دیتا رو دانلود کنید

ganboo

Registered User
لایک‌ها
259
در انتخاب بازی دقت کنید که مطابق با چیپست گوشیتون دانلودش کنید
موقعی که داری دیتا رو از جای دیگه دانلود میکنی یک بار خود بازیو نصب کن تا پوشه ی مذبور ساخته بشه بعد دیتا رو کپی کن
این دو نکته رو رعایت کن حتما مشکلت خل میشه

aliasghar29

Registered User
لایک‌ها
165
معمولا این دیتاهایی که سایتهای مختلف می ذارن درست سازگار نیست با خیلی از گوشی ها
اگه امکانش هست آخرین نسخه کرک شده Apk بازی رو از یه سایت درست درمون دانلود کنید بعد با خود گوشی دیتا رو دانلود کنید

در انتخاب بازی دقت کنید که مطابق با چیپست گوشیتون دانلودش کنید
موقعی که داری دیتا رو از جای دیگه دانلود میکنی یک بار خود بازیو نصب کن تا پوشه ی مذبور ساخته بشه بعد دیتا رو کپی کن
این دو نکته رو رعایت کن حتما مشکلت خل میشه

حرف هر دو تون رو قبول دارم ولی برای ادرنو رو دانلود میکنم و از همون سایت و همون نسخه رو باز اررو میده مثل بازی mc4 v1.0.0 میرم توی بازی سه ثانیه اون یارو رو نشون میده و میره بیرون

ganboo

Registered User
لایک‌ها
259
مشکل از خود بازیه
بگرد ببین نسخه ی بالاتر نیومده براش؟؟
باگه 100 درصد
لایک یاد نره...دیر نکنی منتظرم:lol:

amme joon

Registered User
لایک‌ها
2,939
از لاکی پچر استفاده کن حتما لایسنس دارن باید لایسنسشون رو حذف کنی

aliasghar29

Registered User
لایک‌ها
165
از لاکی پچر استفاده کن حتما لایسنس دارن باید لایسنسشون رو حذف کنی

اخه نمیگه لایسنس در ضمن روت هم نیستش نسخه های بعدیش روهم امتحان کردم فایل نصبیشون رو همشون اینجوری اند

aliasghar29

Registered User
لایک‌ها
165
شما که دلت نمیاد گوشی رو روت کنی بازیاش رو هم بیخیال شو :دی

اخه حرفی میزنیدااا چقدر پول گارانتی ارین دادم و روت کنم
اون وقت مگه اکسپریا زد قدرت اجرای بازی هارو بدون روت نداره؟؟؟
توی یوتوب پره بدون روت چقدر بازی میکنن فقط مال من اینجوریه کلی بازی دیگه رو هم امتجان کردم شدو گان و ان اف اس مست وانتد و گنگستر ریو و وووو ولی ویس سی تی رو میاره و مکس پین رو میاره dead space و میاره

ganboo

Registered User
لایک‌ها
259
قربونت برم روت که گارانتی رو نمیپرونه...اون باز کردن بوت لودره که گوشیو از گارانتی ساقط میکنه...
برو راحت گوشیتو روت کن و از هیچی نترس

Hmd74

Registered User
لایک‌ها
180
دوست من راحت ترین بازی HD که بدون دردسر اجرا میشه Real Racing 3 هست. آخرین نسخه رو بگیر و بذار دیتا با وایفای با خود گوشی دانلود بشه.
برای بازیهای دیگه هم از انجمن ها بگیر نه از سایت! مثلا and-roid توی بخش گوشیت میری و بازیهایی که دیتاش مخصوص گوشیت هست رو میگیری. من هرچی بازی برای نوت و نکسوس 4 از اونجا گرفتم راحت اجرا شده...

aliasghar29

Registered User
لایک‌ها
165
قربونت برم روت که گارانتی رو نمیپرونه...اون باز کردن بوت لودره که گوشیو از گارانتی ساقط میکنه...
برو راحت گوشیتو روت کن و از هیچی نترس

داداشی یه سرچ کنی میفهمی زمان ما که میگفتن روت کنی گارانتی میپره الان شاید دوران عوض شده

aliasghar29

Registered User
لایک‌ها
165
دوست من راحت ترین بازی HD که بدون دردسر اجرا میشه Real Racing 3 هست. آخرین نسخه رو بگیر و بذار دیتا با وایفای با خود گوشی دانلود بشه.
برای بازیهای دیگه هم از انجمن ها بگیر نه از سایت! مثلا and-roid توی بخش گوشیت میری و بازیهایی که دیتاش مخصوص گوشیت هست رو میگیری. من هرچی بازی برای نوت و نکسوس 4 از اونجا گرفتم راحت اجرا شده...

الان هم همونجا هستم ولی دوتا بازی کفایت نمیکنه که سرعت باز کردنش هم افتضاحه ولی خوب چه کنیم باید همه رو تست کنیم

Hmd74

Registered User
لایک‌ها
180
الان هم همونجا هستم ولی دوتا بازی کفایت نمیکنه که سرعت باز کردنش هم افتضاحه ولی خوب چه کنیم باید همه رو تست کنیم
آره خب...
ولی با توجه به اینکه پردازنده و Gpu اکسپریا زد و نکسوس 4 یکی هست فکر کنم بتونید از بازیهای بخش نکسوس 4 استفاده کنید. در بخش سوالات و مشکلات متداول... اکسپریا زد بپرسید که میشه بازیهای نکسوس 4 رو روی این گوشی اجرا کرد یا نه؟...

aliasghar29

Registered User
لایک‌ها
165
آره خب...
ولی با توجه به اینکه پردازنده و Gpu اکسپریا زد و نکسوس 4 یکی هست فکر کنم بتونید از بازیهای بخش نکسوس 4 استفاده کنید. در بخش سوالات و مشکلات متداول... اکسپریا زد بپرسید که میشه بازیهای نکسوس 4 رو روی این گوشی اجرا کرد یا نه؟...

ایول اینم هست ولی واقعا اونجا هر پستی میدی پاک میکنن و نمیشه اونجا حرف زد و هر چی میدی پاک میکنن و به سختی پستات میمونه من بالای 100 پست دادم و الان 20 تا دارم و فکر کنم شما رو هم بشناسم
اینجا میخواهم ببینم کسی هم مثل من هست که اینجوری باشه

.Ali007.

Registered User
لایک‌ها
169
عزیز پیشنهاد میکنم حتما بازیهایی که مشکل کرک و لایسنس دارند رو از سایت موزهیوان بگیرید...: 安卓Android游戏下载_拇指玩
چون این سایت هر بازی رو که میذاره به درستی کرکش میکنه و به راحتی میشه آفلاین بازی کرد بدون هیچ دردسری نه روت میخواد نه چیزه دیگه ای... اکثر سایتهای ایرانی منبعشون یا apkmania هست یا mobilism یا mobilephonetalk (و خیلی سایتهای دیگه ای که بدرد نمیخورن!) که بعضی از کرکها مخصوصا توی apkmania مشکل داره و باید برای دفعه اول به اینترنت وصل باشید و ... ولی موزهیوان کلا درسته کارش!
اکثر بازیهای گیم لافت کرکشون مشکل داره ولی این سایت به درستی بازیهای گیم لافت رو کرک میکنه و حتی پول یه سری بازیها رو هم به Unlimited Money میکنه که واقعا لذت بازی بیشتر میشه!
برای دانلود بازیهاش هم شما یه بازی رو انتخاب میکنید و بعد اون گزینه سبز رو میزنید و با توجه به اینکه \پردازنده گرافیکی Nexus 4 و Xperia z یکی هست، توی کادر سمت چپ LG رو انتخاب کنید و توی کادر سمت راست E960 Nexus 4 رو انتخاب کنید. وقتی هم که فایل gpk رو دانلود کردید با برنامه ی 7zip اکسترکتش کنید که یه فایل application و یه فایل دیتا یا obb به وجود میاد. توی پوشه دیتای بازی برید و اگر فایل یه فایل تک فایل با پسوند obb بود باید پوشه رو توی مسیر Android/obb کپی کنید(اگر پوشه ی obb رو ندارید بسازی - با حرف کوچیک) و اگر محتوای دیتا بیشتر از 1 فایل(مثل 50 تا یا حتی 5600 تا فایل) بود باید پوشه ی دیتا رو توی مسیر Android/data کپی کنید...

aliasghar29

Registered User
لایک‌ها
165
عزیز پیشنهاد میکنم حتما بازیهایی که مشکل کرک و لایسنس دارند رو از سایت موزهیوان بگیرید...: 安卓Android游戏下载_拇指玩
چون این سایت هر بازی رو که میذاره به درستی کرکش میکنه و به راحتی میشه آفلاین بازی کرد بدون هیچ دردسری نه روت میخواد نه چیزه دیگه ای... اکثر سایتهای ایرانی منبعشون یا apkmania هست یا mobilism یا mobilephonetalk (و خیلی سایتهای دیگه ای که بدرد نمیخورن!) که بعضی از کرکها مخصوصا توی apkmania مشکل داره و باید برای دفعه اول به اینترنت وصل باشید و ... ولی موزهیوان کلا درسته کارش!
اکثر بازیهای گیم لافت کرکشون مشکل داره ولی این سایت به درستی بازیهای گیم لافت رو کرک میکنه و حتی پول یه سری بازیها رو هم به Unlimited Money میکنه که واقعا لذت بازی بیشتر میشه!
برای دانلود بازیهاش هم شما یه بازی رو انتخاب میکنید و بعد اون گزینه سبز رو میزنید و با توجه به اینکه \پردازنده گرافیکی Nexus 4 و Xperia z یکی هست، توی کادر سمت چپ LG رو انتخاب کنید و توی کادر سمت راست E960 Nexus 4 رو انتخاب کنید. وقتی هم که فایل gpk رو دانلود کردید با برنامه ی 7zip اکسترکتش کنید که یه فایل application و یه فایل دیتا یا obb به وجود میاد. توی پوشه دیتای بازی برید و اگر فایل یه فایل تک فایل با پسوند obb بود باید پوشه رو توی مسیر Android/obb کپی کنید(اگر پوشه ی obb رو ندارید بسازی - با حرف کوچیک) و اگر محتوای دیتا بیشتر از 1 فایل(مثل 50 تا یا حتی 5600 تا فایل) بود باید پوشه ی دیتا رو توی مسیر Android/data کپی کنید...

زبونش رو نمیفهمم والا کجایی هست؟نمیشه انگلیسیش کرد؟

Hmd74

Registered User
لایک‌ها
180
ایول اینم هست ولی واقعا اونجا هر پستی میدی پاک میکنن و نمیشه اونجا حرف زد و هر چی میدی پاک میکنن و به سختی پستات میمونه من بالای 100 پست دادم و الان 20 تا دارم و فکر کنم شما رو هم بشناسم
اینجا میخواهم ببینم کسی هم مثل من هست که اینجوری باشه

نه اینطور نیست که پستهارو الکی پاک بکنند! فرق اونجا با بقیه انجمنهایی که دیدم اینه که خیلی به قوانین توجه میکنن که این خیلی هم خوبه. مثلا برای هر گوشی یه تاپیک سوالات مشکلات متداول هست که هر سوالی هست تو همون تاپیک میپرسن و اگه کسی برای سوالش تاپیک بزنه تاپیک حذف میشه! برای مثال خود شما توی تاپیک بازیها که گفتن سوال نپرسید سوال پرسیدی...
مطمئن باش از بین انجمنای موبایل بهترینش همون اند-روید هست.
در ضمن حواست باشه یکی از مدیرای(ارشد ) اون انجمن تو پی تی فعالیت داره!!اگه این پستت رو ببینه..:دی خطناکه حسن :)

بالا