• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهترین پنل ارسال و دریافت رایگان با تمامی امکانات

4058423

Registered User
لایک‌ها
1,873
سلام دوستان

امروز میخوام یه کار جالب بکنم .

شما از لینک زیر به سایتی میرسید که به شما یک پنل ارسال و دریافت حرفه ای پیام کوتاه میده .

برای ثبت نام رو لینک پایین کلیک کنید .

................

:)

پنل ارسال پیامک رایگان

:)

...............

با مزایایی فوق العاده ای مثل :

بدون نیاز به تمدید سالانه ( یعنی الان که ثبت نام کردید و پنل رو رایگان در اختیار گرفتید میتونید تا آخر عمرتون بدون پرداخت حتی 1 ریال ازش استفاده کنید )

محیط کاربری فوق العاده گرافیکی و زیبا ( محیط کار وب سایت بسیار زیبا طراحی شده و کار کردن با اون لذت بخشه )

امکانات حرفه ای و به روز پنل ( مثل قایلیت اتصال پنل به وب سایت ، منشی ، برگزاری مسابقات پیامکی و ... )

امکان بازاریابی برای کسب درآمد ( میتونید زیر مجموعه گیری کنید و از شارژ پنلشون به حساب شما سود واریز بشه )

سرعت بالای ارسال و قابلیت زمان بندی ارسال ها .

امکان دریافت پیامک بدون پرداخت هزینه تا 72 ساعت بعد از ارسال

و .....

در آخر باید بگم بنده برای کاربران فعالی که ثبت نام کنن و میزان شارژ پنلشون بالا باشه ، مقداری از شماره های با ارزشم رو به صورت رایگان در اختارشون قرار میدم . از 1000 شماره گرفته تا 15000 شماره .

فرصت رو از دست ندید :)

said92

Registered User
لایک‌ها
17
دوست عزیز یعنی رایگانه واقعا و بعد دوباره برای فعال سازی قسمتهای ویژه مبلغی اخذ نمی شود برای ارسال هدفمند

ثبت نام کردم دوست عزیز

Last edited:

4058423

Registered User
لایک‌ها
1,873
دوست عزیز یعنی رایگانه واقعا و بعد دوباره برای فعال سازی قسمتهای ویژه مبلغی اخذ نمی شود برای ارسال هدفمند

ثبت نام کردم دوست عزیز

کاملا رایگان . بدون هیچ هزینه ای برای شما . تنها برای کاربرانی که میخوان حرفه ای تر کار کنن و شماره اختصاصی بگیرن گزینه های داره که پولیه و لی بدون حتی 1 ریال هم میشه تا آخر عمر باهاش کار کرد . و این یعنی تفاوت :cool:

said92

Registered User
لایک‌ها
17
ممنون انشا ا.. مشکل داره حل میشه

Last edited:

4058423

Registered User
لایک‌ها
1,873
از صبح تا حلا منتظر پیامک تایید هستم . این تلفنها هم که گذاشتن پیوسته اشغاله ایمیل هم دادن جواب ندادن پشتیبانی یعنی این؟

با این وضعیت صرف نظر میکنم

دوست عزیز . کمی صبور باشید . الان تو بدترین شرایط مخابرات هستیم ( از نظر حجم کاری ) هر روز ملیون ها پیام کوتاه برای انتخابات شورای شهر و ریاست جمهوری داره ارسال میشه . حق بدید که باید تاخیر داشته باشه تایید و ...

بی زحمت با یه خط دیگه تست کنید و یا مجدد درخواست کنید . :)

سید عزیز مشکلتون حل شد شکر خدا :) چون الان دیدم که شارژ کردید حسابتون رو . ایشالا اگه فعال باشید براتون بسته های مختلف شماره رو داریم که برای تبلیغات فوق العاده هست .

Last edited:

said92

Registered User
لایک‌ها
17
دوست عزیز . کمی صبور باشید . الان تو بدترین شرایط مخابرات هستیم ( از نظر حجم کاری ) هر روز ملیون ها پیام کوتاه برای انتخابات شورای شهر و ریاست جمهوری داره ارسال میشه . حق بدید که باید تاخیر داشته باشه تایید و ...

بی زحمت با یه خط دیگه تست کنید و یا مجدد درخواست کنید . :)

سید عزیز مشکلتون حل شد شکر خدا :) چون الان دیدم که شارژ کردید حسابتون رو . ایشالا اگه فعال باشید براتون بسته های مختلف شماره رو داریم که برای تبلیغات فوق العاده هست .

دوست عزیز ما هم برای انتخابات میخواستیم

Last edited:

4058423

Registered User
لایک‌ها
1,873
دوست عزیز ما هم برای انتخابات میخواستیم از دیروز تا حالا دو تا دونه پیامک هم نشده بدیم امروز هم که به سلامتی کلا زدن امکان ارسال وجود ندارد همه برنامه های ما خراب شد دم شما گرم

برادر من . شما فکر میکنم تو ایران کم زندگی کردی ؟ عزیز دلم مخابرات وقتی سیستم رو قطع میکنه فکر میکنی ما چیکار میتونیم بکنیم ؟ تا دیروز هم سیستم هیچ مشکلی نداشت و در آینده هم نخواهد داشت . من دیروز خودم برای یکی از کاندیداها 10000 تا پیام فرستادم . نگران نباشید . مخابرات به دلیل مسائل امنیتی سیستم رو موقت قطع کرده و باز میشه .

من باز هم از شما معذرت میخوام . اما حق بدید که همه چیز دست ما نیست .

said92

Registered User
لایک‌ها
17
[QUOTE=4058423;7386498

Last edited:

4058423

Registered User
لایک‌ها
1,873
دوست عزیز شما که کامل توی ایران بودی بهانه آوردن خوب بلدی اگر مخابرات هم تقصیر داره باید فشار روش اورد دوست عزیز من هم قول داده بودم حالا یه پیام رو دست من مونده واسه ساعت 7 و چند هزار شماره که اومدم شارژ کنم که دیدم قطعه دیشب هم از ساعت 5 تا 9 هرقدر صبر کردیم نفرستاد تا لغوش کردم شما میگید اگه شماره اختصاصی بگیرم مشکل حل میشه .
حالا دور از انصافه که نگم صبح تا حالا پیامی از هیچ سروری دستم نرسیده باید مشکل از مخابرات باشه

نه دوست عزیز با خرید شماره اختصاصی هیچ مشکلی حل نمیشه چون مشکل از مخابراته دوست من . باور کنید ما دستمون به هیج جا وصل نیست .

در حال حاظر به سختی داریم با مخابرات صحبت میکنیم تا مشکل رو حل کنن . اما قبول کنید که اگه مخابرات نخواد هیچ کاری نمیشه کرد ! چون اینجا ایرانه :)

من در آخر بازم از شما معذرت میخوام .

4058423

Registered User
لایک‌ها
1,873
ممنون دوست گلم up

خواهش میکنم دوست عزیز . انجام وظیفه هست . دوستان الان بهترین فرصت برای ارسال پیامک هست . چون رفته رفته ارسال ها غیر فعال میشن به دلیل حجم بالای ارسال . دقت کنید که امروز روز آخر تبلیغات هست .

4058423

Registered User
لایک‌ها
1,873
برای دوستانی که وب سایت هم دارن خدمات جالبی هست که بعد از ثبت نام تو پنل میتونن به صورت رایگان ازش استفاده کنن .

مثلا میتونید تو وب سایت قسمتی رو قرار بدید که از اون طریق بازدید کننده شماره ی مورد نظرش رو وارد کنه و اون شماره یه صورت اتوماتیک به پنل شما و به دفترچه تلفنی که تو پنل مشخص کردید میره :)

مرکز ارسال اس ام اس تبلیغاتی و انبوه

Last edited:

4058423

Registered User
لایک‌ها
1,873
بالا باششششششششششششششش

Last edited:

Shahrokh_200490

Registered User
لایک‌ها
4
بانك شماره هاتون چطورياس؟؟؟
ارسال به كد پستي استان تهران رو دقيق داره؟؟
يا اصناف چطور؟؟ مثلا من شماره فست فوداي تهران رو لازم دارم.. داره؟؟

4058423

Registered User
لایک‌ها
1,873
بانك شماره هاتون چطورياس؟؟؟
ارسال به كد پستي استان تهران رو دقيق داره؟؟
يا اصناف چطور؟؟ مثلا من شماره فست فوداي تهران رو لازم دارم.. داره؟؟

کد پستی داره دوست عزیز . دقیقا میتونید خیابون مد نظر ، کوچه ! و حتی منزل مورد نظرتون رو بهش پیام بدید . اگه آدرس دقیق فست فود هارو داشته باشید میتونید از روی کد پستی دقیقا به همشون اس ام اس بدید .

هر ایرانی یک پنل ارسال و دریافت کاملا رایگان پیام کوتاه :)

مرکز ارسال اس ام اس تبلیغاتی و انبوه

فرصت ها همیشکی نیستند :)

Last edited:

4058423

Registered User
لایک‌ها
1,873
بالا باشششششششششش

نبود ؟!!!!!! :rolleyes:

واقعا تو ایران هیچ چیزی رو نمیشه رایگان در اختیار ملت قرار داد ! :D

Last edited:
بالا