• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

عکس از حیوانات خانگی مان

amirshakoori

Registered User
لایک‌ها
840
عجب صبری داشتی شما !!
از سال 2005 تا الان 12 تا پست ؟!!!!

میشه سالی 2 تا پست
که متاسفانه سهمیه امسالشون هم تموم شد و رفتن تا سال آینده
فقط پیشنهاد میدم سال آینده 7-8 تا عکس توی یه پست بزارن که صرفه جویی بشه

delnavaz

Registered User
لایک‌ها
25
میشه سالی 2 تا پست
که متاسفانه سهمیه امسالشون هم تموم شد و رفتن تا سال آینده
فقط پیشنهاد میدم سال آینده 7-8 تا عکس توی یه پست بزارن که صرفه جویی بشه

اینجا از قدیمی ترین انجمنهاست.
بنده سال 2005 از اینجا و چند انجمن دیگه فعالیتهامو شروع کردم. از جمله موبایلستان و .....
البته عمده فعالیتمو گذاشتم تو یه انجمن تخصصی ماهواره که سالهای سال بسیار عالی و خوب عمل میکرد. اونجا مدیر ارشد انجمن ادبیات و موسیقی بودم.
در نتیجه بیشترین وقتم اونجا صرف میشد...
خب اینجا هم تغییرات زیادی کرد. و البته از زمانی که بخش موسیقیش حذف شد، دیگه تقریبا کمی غریب شدم!! یادش بخیر.... چقدر هم قوی و خوب عمل میکرد...
البته اون سایت هم متأسفانه دچار رکود شد (متأثر از رکود و افسردگی و رخوتی که تو این سالها کل جامعه رو گرفته!) و بالاخره ...... تعطیل شد! :(
از اون زمان دیگه واقعا دلسرد شدم
حساب بکنید هفت هشت سال وقتمو اگه گذاشته بودم یک وبلاگ برای خودم ساخته بودم یا نه! اصلا پیج خودمو تو فیس بوک (که اصلا باهاش حال نمیکنم!!!) پر میکردم، الان دلم نمیسوخت و یک اثر و نشونه و ثمره ای داشت!
به هر حال؛ به دور از خودستایی ؛ آدم کم تجربه ای نیستم.... ولی دیگه احساس میکنم از ما گذشته رفیق عزیز! :blush:
ضمن اینکه در انجمنها اولین چیزی که عامل جذب کاربر فعال میشه، کاربرپسند بودنشه. راستش مدلینگ این انجمن جوریه که ایجاد پست و ویرایش فونت و اتچ عکس و استفاده از شکلک و .... یه کمی سخته و پر دردسر! یعنی در حقیقت یوزر فریند[!!!] نیست...
در هر صورت از کم کاریم از شما عذر میخوام. اگه عمری باقی موند و هشت سال دیگه اوضاع تغییر کرد، شاید یه کمی سرزنده شدم و .....!!!;)

(البته میدونم اینجا هم جای این بحثا نبوده و نیست! اما بابی شد برای در دل! از همگی عذر میخوام.....)

amirshakoori

Registered User
لایک‌ها
840
این شب اول بود که اورده بودمش داشتم قفسو تمیز میکردم

شاهین!؟ قفس!؟؟؟
127fs3556139.gif

alicorleone

Registered User
لایک‌ها
65
ما هم دو تا بچه داشتیم. یه جفت خوکچه هندی.
دیدیم تند تند دارن بابا بزرگمون می کنن. فروختیمشون!
عکسشونم می ذارم

linkoln

Registered User
لایک‌ها
2,632

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,771
زاغه؟
همونی که چوبش میزنن:D