• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش هارد SSD

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Marcco

Registered User
لایک‌ها
39
الان که با تبدیل ساتا به یو اس بی تست گرفتم عکس های قبلی هم روی لپ تاپ بوده با کانکشن ساتا 2.

سرعت واقعیش رو با ساتا3 میشه دید که من نداشتم متاسفانه.

Last edited:

fafaly

Registered User
لایک‌ها
159
عزیز من با سرعتش مشکل دارم
اگر بتونید یک تست سرعت بزارید من خریدارم

Marcco

Registered User
لایک‌ها
39
من الان لپتاپ یا سیستمی ندارم که این بهش بخوره وگرنه میذاشتم. اون تست هم روی سیستم قبلیم بود. شما ازین بابت خیالت راحت باشه سلامت و سرعتش رو تضمین میکنم من نمیام خودم رو به خاطرش خراب کنم دروغ بگم.

شما اینجا رو ببین
تست سرعت هارد لپتاپ کنونیم در دو مود پاور سیور و پرفورمنس چقدر فرق دارن دیگه چه رسد به ساتا2 و ساتا 3!

amirshakoori

Registered User
لایک‌ها
840
آقا یه سوال
من چه طوری می تونم بفهمم مادر بوردم ساتا3 رو ساپورت می کنه یا نه؟
مدل لپ تاپم K43SA هست

سلام مجدد
شرمنده مزاحم می شم. داداش شما اون دفعه از کجا نگاه کردی که ببینی ساتا 3 رو ساپورت می کنه؟ یعنی نقشه مادر بورد رو گیر آوردی؟
الآن می خوام بدونم micro SSD رو ساپورت می کنه یا نه ولی هرچی می گردم چیزی پیدا نمی کنم

amirshakoori

Registered User
لایک‌ها
840
آقا شرمنده من يه سوال ديگه دارم
ارور اسكن گرفتن براى ssd لازمه؟

Marcco

Registered User
لایک‌ها
39
خواهش میکنم دوست عزیز
بله لازمه , پیش اومده هارد اس اس دی اکبند کلاستر مشکل دار یا بلاک سوخته داشته باشه که با استفاده سنگسن بد تر هم میشه.

amirshakoori

Registered User
لایک‌ها
840
خواهش میکنم دوست عزیز
بله لازمه , پیش اومده هارد اس اس دی اکبند کلاستر مشکل دار یا بلاک سوخته داشته باشه که با استفاده سنگسن بد تر هم میشه.

ممنون
پس معادل سکتور برای ssd میشه بلاک؟

Marcco

Registered User
لایک‌ها
39
نه سکتور که همون سکتوره. اقا کلا زیاد نگران بد سکتور در اس اس دی نباش . ssd ها به خاطر ماهیتشون معمولا تعدادی بد سکتور دارن اما بر خلاف هارد های معمولی بد سکتور ها خللی در کارشون ایجاد نمیکنه چون firmware اس اس دی مرتب بد سکتورهارو چک میکنه و از چرخه استفاده خارج میشن . تا وقتی تعدادشون خیلی زیاد نشده (هزار ~ صد هزار...) جای نگرانی نیست!!

amirshakoori

Registered User
لایک‌ها
840
نه سکتور که همون سکتوره. اقا کلا زیاد نگران بد سکتور در اس اس دی نباش . ssd ها به خاطر ماهیتشون معمولا تعدادی بد سکتور دارن اما بر خلاف هارد های معمولی بد سکتور ها خللی در کارشون ایجاد نمیکنه چون firmware اس اس دی مرتب بد سکتورهارو چک میکنه و از چرخه استفاده خارج میشن . تا وقتی تعدادشون خیلی زیاد نشده (هزار ~ صد هزار...) جای نگرانی نیست!!

ممنون از توضیحاتتون

Marcco

Registered User
لایک‌ها
39
با هارد جناب m_amin عزیز تعویض شد

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا