سلام من حاضرم با لپ تاپ عوض کنم بشرطی که دستگاه سالم باشه قیمت مد نظرت چیه ؟
مدل لپ تاپ بنده دل هستش 4030 با هارد 320 و گرافیک 1 رادئون ورم 4گیگ همراه با موس و فنک خنک کننده و یککیف بسیار عالی که 3تا لپ تاپ داخلش جا میشه .اندازه مانیتورشم 14 اینچ هستش و بشرط سلامت کامل میدم و همیه خدا هم روشنه و تا به امرزو هم اخ نگفته .
بنده راحت بازی فیفا 2013 رو روش تست کردم جواب داده
چرا نخریده دارین میفروشینش ؟
ایراد خاصی داره؟
چون من تاپیک فروش اینو دنبال میکردم.
ورودی چیا داره ؟
چشم عکسهارو هم براتون میزارم تا چند دقیقه دیگه ..خطو خشی که داره اونم بخاطر مالیدن و تمیز کردن لپ تاپ با دستمال هستش که جزئی هستش و به قول نقاشهای ماشین ناخن گیر نمیکنه :happy:
دستگاه از نظر سلامت عالی و بدون هیچگونه مشکل هستش از روز اول روش یه محافظ پلاستیکی رو کیبوردش بوده دستگاه سالم سالم روزو شب روشن و تنها کاری که میکنم باهاش همین اینترنت هستش البته اینو خریده بودم برای کارهای اهنگسازی که دیگه جعمش کردم و فقط استفاده اینترنتی دارم باهاش انجام میدم
چشم عکسهارو هم براتون میزارم تا چند دقیقه دیگه ..خطو خشی که داره اونم بخاطر مالیدن و تمیز کردن لپ تاپ با دستمال هستش که جزئی هستش و به قول نقاشهای ماشین ناخن گیر نمیکنه :happy:
دستگاه از نظر سلامت عالی و بدون هیچگونه مشکل هستش از روز اول روش یه محافظ پلاستیکی رو کیبوردش بوده دستگاه سالم سالم روزو شب روشن و تنها کاری که میکنم باهاش همین اینترنت هستش البته اینو خریده بودم برای کارهای اهنگسازی که دیگه جعمش کردم و فقط استفاده اینترنتی دارم باهاش انجام میدممشاهده پیوست 388717مشاهده پیوست 388719مشاهده پیوست 388721مشاهده پیوست 388723
قیمت آخر سیستمت رو چند میدی من برای لپ تاپ خودم 1200 مشتری دارم مهم نیستش .
توسط من خریداری شد.
خدا آخر عاقبش رو به خیر کنه.
اصلا واسش جا ندارم.
و تشکر ویژه از استارتر محترم.
دادا شما چرا خریدی چرا فروختی؟ فکر کنم 10 روزم نبود خریدی