• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی در مورد بیمه کردن خودم

boy67

Registered User
لایک‌ها
7
سلام
یک شرکت مسئولیت محدود ثبت کرده ام
دو نفریم کلا . برای اینکه بخوایم همدیگه رو بیمه کنیم یا اینکه فقط خودمو از طریق شرکت بیمه کنم
بیمه تامین اجتمائی که شامل سابقه بشه که در آینده صاحب شغل دولتی شدم برام سابقه بشه که هم از بازنشستگی بشه استفاده کرد و مزایای خوبی داشته باشه؟

توصیه شما چیه؟از نظر اینکه هزینه و شرایط و چه کار باید کرد و و و و و و ...
راهنمایی کنید لطفا

amirphp

Registered User
لایک‌ها
223
برای بیمه کردن خودتون مثل کارگران که بیمه تأمین اجتماعی میشن از طرف کارفرما، باید همون کار رو انجام بدید
یه حقوق ثابت برای خودتون در نظر بگیرید (باید حداقل حقوق کارگر باشه که هر سال توسط وزرات کار و امور اجتماعی اعلام میشه)
بعد لیست حقوق طبق نرم افزار بیمه برای خودتون و همکارتون رد کنید
حق بیمه پرداخت کنید به تأمین اجتماعی
پس از 30 سال بازنشست میشید و میتونید مستمری دریافت کنید
موفق باشید

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
سلام
دو نفریم کلا . برای اینکه بخوایم همدیگه رو بیمه کنیم یا اینکه فقط خودمو از طریق شرکت بیمه کنم
بیمه تامین اجتمائی که شامل سابقه بشه که در آینده صاحب شغل دولتی شدم برام سابقه بشه که هم از بازنشستگی بشه استفاده کرد و مزایای خوبی داشته باشه؟

راهنمایی کنید لطفا

دوست عزيز اگر به اين راحتي بود كه همه ميرفتن يه شركت ميزدن براي خودشون بيمه رد ميكردن.
شما شركت رو كه ثبت مي كنيد بايد بريد شناسه ملي بگيرين بعد حوزه مالياتيتون رو مشخص كنيد بعد ميريد بيمه و درخواست كد كارگاهي مي كنيد، از بيمه ميان محل شركت رو بازديد ميكنن و به شما كد كارگاهي ميدن و اونوقت ميتونيد بيمه رد كنيد براي خودتون يا هر تعداد ديگه.
موارد بالا رو ميشه بالاخره هماهنگ كرد ولي نكته اينجاست كه بعد 2 سال اداره ماليات بهتون گير ميده و ميگه شما با 2 سال كاركرد چرا هيچ خروجي و قراردادي نداري و علي الراس ميكنه يه دفعه 10 ميليون بايد بدي.

amirphp

Registered User
لایک‌ها
223
نظر دوستمون 100% تایید میشه
شما از اول باید هر سال دفاتر قانونی و اظهارنامه تحویل میدادی تا الان گیر نیفتی
تحت عنوان شرکت خودتون اگر بخوای بیمه بشی برات خیلی هزینه داره
همونطور که دوستمون هم گفتن بدلیل اینکه تو این 2 سال مالیات ندادی و دفاتر قانونی هم تحویل ندادی باید مالیات بصورت علی الرأس پرداخت کنی

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
نظر دوستمون 100% تایید میشه
شما از اول باید هر سال دفاتر قانونی و اظهارنامه تحویل میدادی تا الان گیر نیفتی
تحت عنوان شرکت خودتون اگر بخوای بیمه بشی برات خیلی هزینه داره
همونطور که دوستمون هم گفتن بدلیل اینکه تو این 2 سال مالیات ندادی و دفاتر قانونی هم تحویل ندادی باید مالیات بصورت علی الرأس پرداخت کنی

ايشون ميتونه دفاتر قانوني رو تحويل بده و سال اول هم بگه كار نكردم و ماليات نده ولي سال دوم رو كه نميتونه!

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108
اگه منظور همون بیمه تامین اجتماعیه که دیگه اینقدر دست و پا زدن نداره . ماهی 90 میدی شرکت هم نیاز نداره

boy67

Registered User
لایک‌ها
7
والا با این احتصاب باید برم شرکت رو ببندم !!!! :D
تقریبا یه سه چهار ماهی مونده که شرکت یک ساله شه و تا حالا هیچ قرارداد یا هیچ حرکتی از جانب شرکت انجام نشده؟
توصیه شما چیه؟
یکی از دوستان شرکت رو میگه چند ساله ثبت کرده و برای پرداخت حداقل مالیات مهر های صوری درست کرده و فاکتور های صوری صادر می کند تا کمترین مالیات رو پرداخت نماید
حالا میگین من برای رسیدن به اینکه بتونم بیمه تامین اجتمائی کنم چه کارایی باید انجام بدم یعنی کوتاه ترین میانبر برای رسیدن به بیمه
مکان هم برای شرکت ندارم یعنی آدرس شرکت در واقع محل سکونتم می باشد.

Asadi

Registered User
لایک‌ها
450
به جای اینکار ها میرفتی قالیبافی یاد میگرفتی....:D بعد که گواهینامه ت صادر شد یه دار قالی علم میکردی و با ماهی 40 تومن تا آخر عمرت بیمه بودی! :p

boy67

Registered User
لایک‌ها
7
تقریبا یه سه چهار ماهی مونده که شرکت یک ساله شه و تا حالا هیچ قرارداد یا هیچ حرکتی از جانب شرکت انجام نشده؟
توصیه شما چیه؟
یکی از دوستان شرکت رو میگه چند ساله ثبت کرده و برای پرداخت حداقل مالیات مهر های صوری درست کرده و فاکتور های صوری صادر می کند تا کمترین مالیات رو پرداخت نماید
حالا میگین من برای رسیدن به اینکه بتونم بیمه تامین اجتمائی کنم چه کارایی باید انجام بدم یعنی کوتاه ترین میانبر برای رسیدن به بیمه

کسی نیست جوابی بده

به جای اینکار ها میرفتی قالیبافی یاد میگرفتی....:D بعد که گواهینامه ت صادر شد یه دار قالی علم میکردی و با ماهی 40 تومن تا آخر عمرت بیمه بودی! :p

:blink:

amirphp

Registered User
لایک‌ها
223
شما برو خویش فرما بیمه رد کن به نفعت هست تا اینکه بخوای زیر نظر شرکتی که داری بیمه رد کنی

افتک

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
147
توصیه شما چیه؟

شرکتت با بیمه تامین اجتماعی 2 تا مسئله جداست

بیمه رو همونطور که جوجو شو:D گفتن ، میتونی مستقیم بری شرکتهای بیمه و با پرداخت 30 درصد حقوق پایه بیمه کنی. حتی اگر به عنوان شرکت هم بخوای بیمه کنی ، سهم کارفرما رو باید خودت بدی که همون میشه

در مورد مالیات شرکت ، شما تا زمانی که سود نکنی مالیاتی هم نباید بدی . چه 1 سال چه 100 سال. اما باید دفاتر قانونی رو در پایان هر سال پلمب کنی و اظهارنامه مالیاتی و نامه عدم فعالیت رو تحویل دارایی بدی

افتک

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
147

نکته قابل تاملیه :p

قبلا هم درباره کارگاه صنعتیتون گفته بودی... اخلالگر اقتصادی شومایی ؟:D

nioton

Registered User
لایک‌ها
97

نکته قابل تاملیه :p

قبلا هم درباره کارگاه صنعتیتون گفته بودی... اخلالگر اقتصادی شومایی ؟:D

من هم همچین چیزی را شنیده ام.

boy67

Registered User
لایک‌ها
7
شرکتت با بیمه تامین اجتماعی 2 تا مسئله جداست

بیمه رو همونطور که جوجو شو:D گفتن ، میتونی مستقیم بری شرکتهای بیمه و با پرداخت 30 درصد حقوق پایه بیمه کنی. حتی اگر به عنوان شرکت هم بخوای بیمه کنی ، سهم کارفرما رو باید خودت بدی که همون میشه

در مورد مالیات شرکت ، شما تا زمانی که سود نکنی مالیاتی هم نباید بدی . چه 1 سال چه 100 سال. اما باید دفاتر قانونی رو در پایان هر سال پلمب کنی و اظهارنامه مالیاتی و نامه عدم فعالیت رو تحویل دارایی بدی

منظورت از مستقیم بری شرکت های بیمه چیه؟ یعنی اگه حقوق مثلا 300 تومن تعیین کنیم برای هر دومون 90 تومن باید بیمه بدیم؟اگر حقوقی نباشد چی؟ انوقت براسال حقوقی قانون کار باید 30 درصد پرداخت بشه؟

-

افتک

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
147
منظورت از مستقیم بری شرکت های بیمه چیه؟ یعنی اگه حقوق مثلا 300 تومن تعیین کنیم برای هر دومون 90 تومن باید بیمه بدیم؟اگر حقوقی نباشد چی؟ انوقت براسال حقوقی قانون کار باید 30 درصد پرداخت بشه؟

-

شما برو نمایندگی یکی از بیمه ها ، 3 ساعت با جزئیات کامل راهنماییت میکنن جوری که از سوال کردن پشیمون میشی:D

boy67

Registered User
لایک‌ها
7
منظورتون کارگزاری های تامین اجتمائی هست دیگه؟

افتک

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
147
منظورتون کارگزاری های تامین اجتمائی هست دیگه؟

بله. البته شرکتهای بیمه گر معمولی هم بیمه بازنشستگی/از کار افتادگی دارن ، شرایط بعضیاشون هم خوبه واقعا. دیگه انتخاب با خودتونه.

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
سلام

راهنمایی کنید لطفا

http://forum.persiantools.com/t381352.html

شرکتتم برو عدم فعالیت بگیر براش از الان، مراجعه کن اداره ثبت شرکتها تو میرداماد به سمت غرب نرسیده به اتوبان مدرس، اونجا ملت ریختن که کارای ثبتی انجام میدن البته خودت وقت بزاری بهتره چون راه و چاهشم یاد میگیری بعد که عدم گرفتی به وقتش شرکت رو میفروشی. (چون الان ثبت یه شرکت خیلی دنگ و فنگ داره مخصوصا مسئولیت محدود)

boy67

Registered User
لایک‌ها
7
http://forum.persiantools.com/t381352.html

شرکتتم برو عدم فعالیت بگیر براش از الان، مراجعه کن اداره ثبت شرکتها تو میرداماد به سمت غرب نرسیده به اتوبان مدرس، اونجا ملت ریختن که کارای ثبتی انجام میدن البته خودت وقت بزاری بهتره چون راه و چاهشم یاد میگیری بعد که عدم گرفتی به وقتش شرکت رو میفروشی. (چون الان ثبت یه شرکت خیلی دنگ و فنگ داره مخصوصا مسئولیت محدود)

چرا عدم فعالیت؟

بالا