• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی در مورد بیمه کردن خودم

Asadi

Registered User
لایک‌ها
450
اون دفعه گفتی یه کارگاه صوری داریم که از روش بیمه رد میکنیم و فقط 10 درصد میدیم:p
ترول که میگن شومایی؟:thumbsdow
آدرس بده یه شارژ دو تومنی ایرانسل بگیر... :p
نخیر من گفتم که یه سری از کارگاه ها هستن که زیر 5 نفر ۷%+3% پرداختی دارند و از 20% حق کارفرما معاف هستن از جمله شغل خودم!:lol:

افتک

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
147
ترول که میگن شومایی؟:thumbsdow
آدرس بده یه شارژ دو تومنی ایرانسل بگیر... :p
نخیر من گفتم که یه سری از کارگاه ها هستن که زیر 5 نفر ۷%+3% پرداختی دارند و از 20% حق کارفرما معاف هستن از جمله شغل خودم!:lol:

گفتی کارگاه خودمون .بعدشم گفتی الان اصلا کار نمیکنه. صوریه.حافظه من 40 سال گارانتی حفظ اطلاعات داره.حیف که حال ندارم بگردم پستتو پیداش کنم .یه شارژ ایرانسل میدم خودت بگرد پیداش کن:D
حالا مگه چیز بدیه که ناراحت میشی ؟ بیمه شدن با هزینه کم حق همه مردمه. بیشتر از بقیه هم حق اونهاییه که برای خودشون کار ایجاد میکنن

Asadi

Registered User
لایک‌ها
450
گفتی کارگاه خودمون .بعدشم گفتی الان اصلا کار نمیکنه. صوریه.حافظه من 40 سال گارانتی حفظ اطلاعات داره.حیف که حال ندارم بگردم پستتو پیداش کنم .یه شارژ ایرانسل میدم خودت بگرد پیداش کن:D
حالا مگه چیز بدیه که ناراحت میشی ؟ بیمه شدن با هزینه کم حق همه مردمه. بیشتر از بقیه هم حق اونهاییه که برای خودشون کار ایجاد میکنن

با هچ بشر موشکل ندارم من! :p

نه بابا ناراحتی کدومه... :lol:
اتفاقن حافظه شما تا این حد هم قابل تحسینه... :f34r: جدی میگم بازم خوب یادتونه... آورین... هر چند یه کم دچار بدسکتوری شده! :upsided:
بعله بنده صحبت های کردم اما مضمونش این بوده... اگه قبول نداری فردا یک عکس با نام کاربری از محل کارم بذارم! :D

پ.ن: معمولا بازرس های سازمان هر سال 3-4 مرتبه برای بازرسی مراجعه می کنن و اصن این کار امکانپذیر نیست... اونی که گفتم دار قالیبافی بوده که صوری علم میکنی که فقط بیمه بیکاری نداره...

bazarche0098

Registered User
لایک‌ها
335
دوست عزيز اگر به اين راحتي بود كه همه ميرفتن يه شركت ميزدن براي خودشون بيمه رد ميكردن.
شما شركت رو كه ثبت مي كنيد بايد بريد شناسه ملي بگيرين بعد حوزه مالياتيتون رو مشخص كنيد بعد ميريد بيمه و درخواست كد كارگاهي مي كنيد، از بيمه ميان محل شركت رو بازديد ميكنن و به شما كد كارگاهي ميدن و اونوقت ميتونيد بيمه رد كنيد براي خودتون يا هر تعداد ديگه.
موارد بالا رو ميشه بالاخره هماهنگ كرد ولي نكته اينجاست كه بعد 2 سال اداره ماليات بهتون گير ميده و ميگه شما با 2 سال كاركرد چرا هيچ خروجي و قراردادي نداري و علي الراس ميكنه يه دفعه 10 ميليون بايد بدي.

سلام
دوست عزیز ظاهرا اطلاعات شما تو مسائل حقوقی شرکتها خیلی خوبه . اگه ممکنه تو موارد زیر من رو راهنمایی بفرمایید :
یه شرکتی سال 85 ( سهامی خاص ) ثبت کردیم که سهامداراش من و برادر و پدرم بودیم و تو همون اوایل کار زد و پدر ما بیمار شد و اصلا فرصت کار پیش نیومد و بعد از چند ماهم پدرم عمرشو داد به شما . منم که دیگه تو خط کارای شرکت خیلی نبودم و خیلی هم از مسائل حقوقی و مالیاتی سر در نمی اوردم . خلاصه تا یه چند سالی طبق عادت دفاتر رو پلمپ می کردم و نامه عدم فعالیت به دارائی هم می دادم . اما یه 2 سه سالی هست که هم از بس مشغله داشتم دفتر پلمپ نکردم و هم نامه عدم فعالیت ندادم به دارایی ! البته همین الان برای این سری نامه رو اماده کردم که برم دارائی . ولی سوالم اینه که اولا ما که از اول تا بحال هیچ فعالیتی نداشتیم و دفاتر رو هم که پلمپ می کردم همه سفید سفید هستن ! آیا دفاتر رو حتی در صورت عدم فعالیت باید پلمپ کرد ؟ البته به قول یکی از دوستان که می گفت شما نمی دونی که سال آینده فعالیت داری یا نه پس باید دفتر پلمپ بشه . نکته اصلی هم در مورد رد نکردن عدم فعالیت و پلمپ نکردن دفاتر در دو سال آخره ! که آیا همچین موضوعی باعث علی اراس میشه ؟ هیچ گونه بیمه ای از ابتدا تا بحال هم رد نشده . حتی بعد از 6 سال هیچ صورتجلسه جدیدی و حتی نقل و انتقال سهامم انجام نشده . و چند بار اقدام به ثبت صورتجلسه نمودیم که بعلت داشتن مشکل تو صورتجلسات همه رد شدن و ما هم بی خیال شدیم . کلا می خوام بدونم این وسط نکته ای هست که باعث مشکلی بشه برای من ؟
ضمنا تو پستهای بعدی نوشتید که باید رقفت و از اداره ثبت عدم فعالیت گرفت ؟ ایا اینجوریه ؟ چون من خودم همیشه یه نامه میدادم به دارائی ؟!
ممنون

rasana

Registered User
لایک‌ها
34
شرکتت با بیمه تامین اجتماعی 2 تا مسئله جداست

بیمه رو همونطور که جوجو شو:D گفتن ، میتونی مستقیم بری شرکتهای بیمه و با پرداخت 30 درصد حقوق پایه بیمه کنی. حتی اگر به عنوان شرکت هم بخوای بیمه کنی ، سهم کارفرما رو باید خودت بدی که همون میشه

در مورد مالیات شرکت ، شما تا زمانی که سود نکنی مالیاتی هم نباید بدی . چه 1 سال چه 100 سال. اما باید دفاتر قانونی رو در پایان هر سال پلمب کنی و اظهارنامه مالیاتی و نامه عدم فعالیت رو تحویل دارایی بدی

دوستمون درست میگن، من نماینده فروش شرکت بیمه سامان هستم، برای مشاوره رایگان تماس بگیرین

zendegi321

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
اگه میخوای سوابق بیمه گذشته تو نگاه کنی از سایت جام جم استفاده کن، یه مقاله در این زمینه داره که بهت یاد میده چجوری رایگان و خیلی راحت سوابق بیمه تو نگاه کنی، لینکشو برات این زیر میزارم.
https://jamejamonline.ir/fa/news/1229279/%D9%85%D8%B4%D8%A7%D9%87%D8%AF%D9%87-%D8%B3%D9%88%D8%A7%D8%A8%D9%82-%D8%A8%DB%8C%D9%85%D9%87-%D8%AA%D8%A7%D9%85%DB%8C%D9%86-%D8%A7%D8%AC%D8%AA%D9%85%D8%A7%D8%B9%DB%8C-%D8%A8%D8%A7-%D9%85%D9%88%D8%A8%D8%A7%DB%8C%D9%84

بالا