افتک
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 509
- لایکها
- 147
اشتب گرفتی ها...
نه بابا من خودم دارم نون بازومو می خورم....![]()
اون دفعه گفتی یه کارگاه صوری داریم که از روش بیمه رد میکنیم و فقط 10 درصد میدیم
اشتب گرفتی ها...
نه بابا من خودم دارم نون بازومو می خورم....![]()
ترول که میگن شومایی؟:thumbsdowاون دفعه گفتی یه کارگاه صوری داریم که از روش بیمه رد میکنیم و فقط 10 درصد میدیم![]()
ترول که میگن شومایی؟:thumbsdow
آدرس بده یه شارژ دو تومنی ایرانسل بگیر...
نخیر من گفتم که یه سری از کارگاه ها هستن که زیر 5 نفر ۷%+3% پرداختی دارند و از 20% حق کارفرما معاف هستن از جمله شغل خودم!:lol:
گفتی کارگاه خودمون .بعدشم گفتی الان اصلا کار نمیکنه. صوریه.حافظه من 40 سال گارانتی حفظ اطلاعات داره.حیف که حال ندارم بگردم پستتو پیداش کنم .یه شارژ ایرانسل میدم خودت بگرد پیداش کن
حالا مگه چیز بدیه که ناراحت میشی ؟ بیمه شدن با هزینه کم حق همه مردمه. بیشتر از بقیه هم حق اونهاییه که برای خودشون کار ایجاد میکنن
دوست عزيز اگر به اين راحتي بود كه همه ميرفتن يه شركت ميزدن براي خودشون بيمه رد ميكردن.
شما شركت رو كه ثبت مي كنيد بايد بريد شناسه ملي بگيرين بعد حوزه مالياتيتون رو مشخص كنيد بعد ميريد بيمه و درخواست كد كارگاهي مي كنيد، از بيمه ميان محل شركت رو بازديد ميكنن و به شما كد كارگاهي ميدن و اونوقت ميتونيد بيمه رد كنيد براي خودتون يا هر تعداد ديگه.
موارد بالا رو ميشه بالاخره هماهنگ كرد ولي نكته اينجاست كه بعد 2 سال اداره ماليات بهتون گير ميده و ميگه شما با 2 سال كاركرد چرا هيچ خروجي و قراردادي نداري و علي الراس ميكنه يه دفعه 10 ميليون بايد بدي.
شرکتت با بیمه تامین اجتماعی 2 تا مسئله جداست
بیمه رو همونطور که جوجو شوگفتن ، میتونی مستقیم بری شرکتهای بیمه و با پرداخت 30 درصد حقوق پایه بیمه کنی. حتی اگر به عنوان شرکت هم بخوای بیمه کنی ، سهم کارفرما رو باید خودت بدی که همون میشه
در مورد مالیات شرکت ، شما تا زمانی که سود نکنی مالیاتی هم نباید بدی . چه 1 سال چه 100 سال. اما باید دفاتر قانونی رو در پایان هر سال پلمب کنی و اظهارنامه مالیاتی و نامه عدم فعالیت رو تحویل دارایی بدی