منم همینطورآقــــا جواد لطف می کنی قیمت HTC ONE S Z520 دلفینی رو بدی ؟؟؟
تحریم بانک ملت هم لغو شد و این یعنی کاهش بیشتر ارز
منبع خبری لطفا
خواهش میکنم انجام وظیفه بود داش جوادممنون داداش
سلام ،
آقا جواد قیمت وان همینی هست که تو پست اول زدید ؟ پلمپه ؟
منم همینطور
یک عدد ایفون 4 از اقا جواد چند روز پیش خریدم.امروز رسیده دستم دارم تست میکنم انشالله بعد از اتمام تست امتیاز هم میدم خدمتشون..
آقا .. بخریم یا میخواد ارزون بشه ؟؟
دوست عزیز درهم اصلا 905 نیست این منبع اشتباه اعلام کرده امشب درهم 945 بود و فردا و پس فردا دیگه درهم اعلام رسمی نمیشه و قیمت ارز حبابی مییشه این دو روز تعطیلخواهش میکنم انجام وظیفه بود داش جواد
905!واقعا درهم تا این حد افت کرد امروز؟:blink:
پس انشالله فردا قیمتا یه کم بیاد پایین البته اگه بازار مقاومت نکنه چون اخر هفته هم هست همه تعطیل میکنن جنس نمیفروشن:lol:
nokia n9 آبی تا هفته بعد میارید ؟؟
16 گیگ ؟؟
داش اگه بخوام کلی ازت بردارم چقد تخفیف میدی؟
آیفون 4 مشکی خیلی تمیز 32 گیگ پارت نامبر آمریکا قیمت 1.340.000 قیمت اخر پخ می کنی دادا تخفیفم بده ممنون
من جوابتون را میدم با اجازه آقا جوادآقــــا جواد ظاهرا دوست نداره قیمت این مدل بهم بده 2 مین باره دارم می پرسم این باره سومه !!!!!!!!!!!!!
قیمت HTC ONE S Z520 دلفینی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من هربار دارم بهتون میگم قیمت در تاپیک هست چرا به خودتون زحمت نمیدین مشاهده کنید؟آقــــا جواد ظاهرا دوست نداره قیمت این مدل بهم بده 2 مین باره دارم می پرسم این باره سومه !!!!!!!!!!!!!
قیمت HTC ONE S Z520 دلفینی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من جوابتون را میدم با اجازه آقا جواد
چندباری از ایشون قیمت وان اس 520 گرفتم همون قیمت وان اس ذکر شده دربالا را دادند که الان 1010تومنه یعنی فکر کنم هم 560دارند هم 520وهردو همین قیمته 1010