• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش ارزون ترین گوشی های آکبند در کل پرشین تولز از جمله اس3

وضعیت
موضوع بسته شده است.

shadow.pro

Registered User
لایک‌ها
194
رفیق من shadow.pro بچه بندره عین چشامم دوسش دارم تموم مشکلاتمم اون اونجا حل میکرد باهاشم هیچ مشکلی ندارم و از جونمم عزیزتره
پس نگو تر و خشک رو باهم سوزوندم
چشم ما هستی و جز خوبی و سادگی دل چیزی نداری وحید جان:blush: الان تو این تاپیک بحث چیه یکی نیست اینجا بیاد تاپیک قفل کنه اینجا شده انجمن بحث سر دزدان دریایی(بندرعباس):D
اینجا انسانهایی معتقد فراوون داره که هر چیزی رو به ازای پول نمیدن، دلیل نمیشه که دو نفر توزرد از آب دراومدن بقیه دزد بشن:blink:

d-vahid

Registered User
لایک‌ها
347
اینقدر از این تعصبات خشک و شدید بدم میاد ! :devil:
عزیز من تهرانی هستم شما اگر از کلمه جمع استفاده کنید و بگید تهرانیها دزد هستن به من یکی بر نمیخوره میدونی چرا ؟
چون به حرف که من دزد نمیشم اگر تو عمل کاره ای باشم درست اما وقتی تو حرف باشه که نباید بهت بربخوره چون من از خودم شک ندارم و هر کسی هم که باشه خودش وجدان داره و عذابی که دهنشو پرچ میکنه
سر یه چیزایی بحث میکنید که اصلا ارزش بحث نداره به اصل موضوع بپردازید

حق باتوه داداش
ولی من عذر خواهی کردم واسه کسایی که بد برداشت کردن

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
انسان باید فهم و شعور داشته باشه . بیشتر از اون انجام معامله تعهداتی به همراه داره که فروشنده ملزم به رعایت اونها هست .

ایشون محروم از هر گونه فعالیت تجاری هستن .

بعد از این پست از این تاپیک برای اسپم و نظر دادن در مورد این دزد و کلاهبردار استفاده کنید شرمنده تک به تک کاربران میشم .

بعد از این پست هیچ گونه پستی نزنید .

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا