• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

وضعیت بازار مسکن بعد از انتخابات ریاست جمهوری

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
خريد ملک الان توصيه ميشه با تو پاييز؟

با دليل لطفا

من الان خرید ملک رو توصیه نمیکنم ، ولی معمولا برای اجاره میگن تو پاییز بهتره چون بازار اجاره اواخر شهریور از رونق میفته.

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
ولی در مجموع ارزش زمین در کشورهایی ک اقتصاد ضعیفتری دارن بسیار پایینتره

بله قبول دارم که به نسبت اقتصادشون تاثیر داره رو قیمت ولی قبول ندارم که قیمتش خیلی پایینتره.

الان تو کابل منطقه وزیر اکبر خان منطقه ای هست که قیمتها از تهران بالاتره دلیلشم اینه که منطقه به قول خودشون بالا نشین هاست، در صورتی که در افغانستان هنوز امنیت برقرار نیست، یا مثلا در سوریه مناطق فوق العاده اشرافی وجود داره که ایرانیان عزیز هیچوقت اونجا رو ندیدن (البته اگر برای زیارت و با کاروان رفته باشن) همین الان که تو سوریه جنگه ارزش اون منطقه هنوزم پابرجاست.

aqaye_khas

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
بله قبول دارم که به نسبت اقتصادشون تاثیر داره رو قیمت ولی قبول ندارم که قیمتش خیلی پایینتره.

الان تو کابل منطقه وزیر اکبر خان منطقه ای هست که قیمتها از تهران بالاتره دلیلشم اینه که منطقه به قول خودشون بالا نشین هاست، در صورتی که در افغانستان هنوز امنیت برقرار نیست، یا مثلا در سوریه مناطق فوق العاده اشرافی وجود داره که ایرانیان عزیز هیچوقت اونجا رو ندیدن (البته اگر برای زیارت و با کاروان رفته باشن) همین الان که تو سوریه جنگه ارزش اون منطقه هنوزم پابرجاست.
ببینید شما باید بیای میانگین قیمت رو در نظر بگیری یا اگر مثلا میری گرونترین خونه افغانستان یا سوریه رو میبینی با گرونترین خونه ایران مقایسش کنی

در مورد اون مناطقی ک گفتین اطلاعی ندارم!

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
ببینید شما باید بیای میانگین قیمت رو در نظر بگیری یا اگر مثلا میری گرونترین خونه افغانستان یا سوریه رو میبینی با گرونترین خونه ایران مقایسش کنی

در مورد اون مناطقی ک گفتین اطلاعی ندارم!

یه مقدار بیشتر این منظور رو توضیح میدین با مثال.

boro_baba1

Registered User
لایک‌ها
72
من معتقدم قیمت مسکن رو با روش کارشناسی شده دولت میتونه کنترل کنه.

معتقدم قیمت مسکن به قیمت مصالح بستگی داره که اونها هم با دلار رابطه دارن البته نه 100 در 100.

مثلا کارخانه های سیمان و ذوب آهن تا قبل از هدفمندی یارانه ها به دلیل استفاده از برق یارانه ای بسیار سود ده بودند اما بعد از هدفمندی و اجرای اون قیمت تمام شده کالاها به شدت بالا رفت که روی قیمت عرضه هم اثر گذاشت در نتیجه اگر دولت بخواد مسکن ارزان در کشور داشته باشیم ضمن اینکه باید به اینجور تولیدی ها برق ارزان بده برای تهیه مواد اولیه شون هم باید دلار رو با سوبسید بده وقتی این اتفاق بیفته قیمت تمام شده پروژه های عمرانی کاهش پیدا میکنه از جمله مسکن و اون موقع با کاهش نرخ و فعال شدن بازار میشه بازار رو کنترل کرد.

ديگه همه ميدونن که کاهشی تو قيمت انرژی در هيچ جای دنيا صورت نميگيره و ديگه تا ابد قيمت سوخت های فسيلی رو به افزايش هست
الان قيمت ساخت چند درصد قيمت يه ملک خوب هست؟تقريباً در يک ملک خوب قيمت مصالح حدود 30-35 درصد هست بقيش قيمت شهرداری زمين و کاغذ بازيها هستش
الان ساخت متری 600-800 هست چقدر ارزون بشه؟که مثلاً يه ملک که متری 10 ميليون قيمت داره دستخش تغيير بشه؟
اصلاً 10 تومان نه همون 3.5-4 حتی اگه مفت و با اجی مجی لا ترجی هم بسازی اون کاهشی که بشه يه کارمند يا کارگر خونه بخره نميشه

boro_baba1

Registered User
لایک‌ها
72
خريد ملک الان توصيه ميشه با تو پاييز؟

با دليل لطفا

اگر از نظر زمانی مشکلی نداری الان از سازنده مطمئن و با سابقه پيشخريد کن چون فصل کار هست
ميتونی موارد مناسبی پيدا کنی

boro_baba1

Registered User
لایک‌ها
72
بله دور حرم ی جای بسیار خاصه

ولی در مجموع ارزش زمین در کشورهایی ک اقتصاد ضعیفتری دارن بسیار پایینتره

مثلا اگر مرغوبترین زمین تو عراق متری 20 تاس همون زمین تو وال استریت میشه متری 100 تا

مساله اینجاس ک تو ایران ارزش زمین با اقتصاد همخونی نداره

حالا ی سری از دوستان میلیاردر ک وقتشون طلاس میان اینجا هی جو گرونی میدن امار مستندشون (ک معلوم شد چقدر مستند ه) رو رو میکنن ولی بسیار واضحه ک جو روانی اکثریت جامعه با این حرفا عوض نمیشه1
جو روانی رو يا قدرتمندا عوض ميکنن يا پولدارا
بقيه هيچ کارن امثال تو هستن
کارت شارژت رو بزن حاجی
البته يه تشت آب يخ هم داريم برات خوبه
معلومه دير رسيدی تشنته ها آب خنک هم داريم

افتک

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
147
ديگه همه ميدونن که کاهشی تو قيمت انرژی در هيچ جای دنيا صورت نميگيره و ديگه تا ابد قيمت سوخت های فسيلی رو به افزايش هست
الان قيمت ساخت چند درصد قيمت يه ملک خوب هست؟تقريباً در يک ملک خوب قيمت مصالح حدود 30-35 درصد هست بقيش قيمت شهرداری زمين و کاغذ بازيها هستش
الان ساخت متری 600-800 هست چقدر ارزون بشه؟که مثلاً يه ملک که متری 10 ميليون قيمت داره دستخش تغيير بشه؟
اصلاً 10 تومان نه همون 3.5-4 حتی اگه مفت و با اجی مجی لا ترجی هم بسازی اون کاهشی که بشه يه کارمند يا کارگر خونه بخره نميشه

دقیقا درسته. قیمت خونه الان تا 90 درصد تابع قیمت زمینه. هزینه ساخت مخصوصا در تهران کسر کوچکی از قیمت خونه است. کاهش بزرگ که تقریبا غیر ممکنه داشته باشیم ، اما اگر دولت- حکومت- زمین های وقفی و سازمانیش رو در تهران آزاد کنه و به گسترش تهران رضایت بده ، میتونه نرخ رشد قیمت رو کنترل کنه

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410

اگر پست من رو به دقت میخوندی گفتم طرح کارشناسی، از اونجاییکه عرضه و تقاضا در قیمت یک محصول تاثیر داره وقتی دولت دخالت کنه در ساخت و عرضه قیمت هم کنترل میشه، ببین متری 10 میلیون که هیچی طرف فردا بگه متری 50 میلیون وقتی کسی نباشه بخره بعد از یک مدتی که طرف پول لازم باشه همون متری 10 میلیون رو حاضره متری 5 تومنم بده البته وقتی که روند بازار رو به کاهش بزاره این اتفاق میفته بدون دخالت دولت، حالا دولتم دخالت کنه که دیگه هیچی.
گاماس گاماس برای کاهش یه دفعه که نمیاد پایین ظرف 2 سال میاد تا به قیمت منطقی برسه.

پ.ن: از یوزرهای آقای خاص و بروبابای 1 خواهش میکنم بحث سازنده داشته باشین تا سایرین هم استفاده کنن، ما اینجا قراره از نظرات هم استفاده کنیم قرار نیست حرف خودمون رو به هر طریقی به دیگران تحمیل کنیم، می بینید که در تاپیکهای مختلف هر کسی میاد نظر میده ولی همیشه بحثای سازنده و شنیدن حرفهای طرف مقابل باعث یک نتیجه خوب میشه.

Farid.db

کاربر فعال دانشگاه و تحصیل
کاربر فعال
لایک‌ها
116
اگر از نظر زمانی مشکلی نداری الان از سازنده مطمئن و با سابقه پيشخريد کن چون فصل کار هست
ميتونی موارد مناسبی پيدا کنی

همین مطمءن و بل سابقه تو ونک سراغ ندارم
قیمت پیش خرید تو منطقه ونک چقدر با نوساز فرق داره؟
من بیشتر دنبال 10 تا 15 سال کارکدم خودم یه بازسازی توش بکنم
تو کلاس قیمتی ونک منطقه بهتر کجا میشه؟

demo13621362

Registered User
لایک‌ها
2,868
وضعیت بازار مسکن بعد از انتخابات ریاست جمهوری

مصطفی قلی خسروی در گفت‌وگو خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس در پاسخ به این سؤال که تحلیل شما از وضعیت بازار مسکن بعد از انتخابات ریاست جمهوری چیست؟ افزود: مردم با حضور در انتخابات ریاست جمهوری یک حماسه سیاسی خلق کردند و با انتخاب حسن روحانی به عنوان رئیس جمهور آینده و با شعار دولت تدبیر و امید، آرامش را به جامعه و اقتصاد کشور بازگرداندند.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه در اولین روز بعد از انتخابات تمام کاندیداها به دولت آینده تبریک گفتند نوید بازگشت آرامش و ثبات قیمت‌ها به بازار مسکن را می‌دهد.
خسروی اظهار داشت: حال که نرخ دلار کاهش پیدا کرده است می‌توان امیدوار بود که ثبات قیمت‌ها به بازار مسکن بازخواهد گشت.
رئیس اتحادیه املاک گفت: امید است دولت منتخب مردم در آینده نزدیک برنامه‌های خود را در خصوص طرح مسکن مهر، احیاء و بازسازی مسکن در بافت فرسوده و در نهایت ساماندهی املاک و مستغلات ارائه کند.
وی افزود: مطمئنا با آرامش به وجود آمده بعد از انتخابات قیمت مسکن به ثبات خواهد رسید.

برای ادامه اخبار مسکن و شهرسازی...

احتمالا تا 3 یا نهایتا 6 ماه همه چی 10 درصد یا در خوشبینانه ترین حالت 15 درصد میکشه پایین بعدش باز تو بهترین حالت تا 1 سال بعدش قیمت ها ثابت میمونه بعد دوباره همه چی میکشه بالا .

amirphp

Registered User
لایک‌ها
223
تو نمودار سالانه همیشه افزایش هست
اگر بلندمدت نگاه بشه افزایش قیمت همیشه هست
ولی در کوتاه مدت (در این چندماه) ممکنه با کاهش روبرو باشه قیمت ها

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
تو نمودار سالانه همیشه افزایش هست
اگر بلندمدت نگاه بشه افزایش قیمت همیشه هست
ولی در کوتاه مدت (در این چندماه) ممکنه با کاهش روبرو باشه قیمت ها

بله افزايش هست به قول شما ولي يه افزايش منطقي داره نه كيلويي!

الان شما تو 1 هفته بعضي مناطق ميبيني 1 ميليون ميره رو قيمت، افزايش قيمت خوبه ولي به شرطي كه تو بازار رونق باشه و گرنه افزايش قيمت همينجوري كه به درد نميخوره.

boro_baba1

Registered User
لایک‌ها
72
همین مطمءن و بل سابقه تو ونک سراغ ندارم
قیمت پیش خرید تو منطقه ونک چقدر با نوساز فرق داره؟
من بیشتر دنبال 10 تا 15 سال کارکدم خودم یه بازسازی توش بکنم
تو کلاس قیمتی ونک منطقه بهتر کجا میشه؟

من تهران نيستم
پيشخريد حتی اگر سودش اندازه سود بانکی باشه که نيست و خيلی بيشتره اين مزيت رو داره
که تورم رو هرچقدر باشه حالا 30 يا 40 درصد خنثی ميکنه

boro_baba1

Registered User
لایک‌ها
72
اگر پست من رو به دقت میخوندی گفتم طرح کارشناسی، از اونجاییکه عرضه و تقاضا در قیمت یک محصول تاثیر داره وقتی دولت دخالت کنه در ساخت و عرضه قیمت هم کنترل میشه، ببین متری 10 میلیون که هیچی طرف فردا بگه متری 50 میلیون وقتی کسی نباشه بخره بعد از یک مدتی که طرف پول لازم باشه همون متری 10 میلیون رو حاضره متری 5 تومنم بده البته وقتی که روند بازار رو به کاهش بزاره این اتفاق میفته بدون دخالت دولت، حالا دولتم دخالت کنه که دیگه هیچی.
گاماس گاماس برای کاهش یه دفعه که نمیاد پایین ظرف 2 سال میاد تا به قیمت منطقی برسه.

پ.ن: از یوزرهای آقای خاص و بروبابای 1 خواهش میکنم بحث سازنده داشته باشین تا سایرین هم استفاده کنن، ما اینجا قراره از نظرات هم استفاده کنیم قرار نیست حرف خودمون رو به هر طریقی به دیگران تحمیل کنیم، می بینید که در تاپیکهای مختلف هر کسی میاد نظر میده ولی همیشه بحثای سازنده و شنیدن حرفهای طرف مقابل باعث یک نتیجه خوب میشه.

کاملاً درست هست حرفتون
ولی متأسفانه يه 5 ميل ميره بالا دوباره يه 3 ميل مياد پايين دوباره يه 3 ميل ميره بالا 1 ميل مياد پايين و در نمودار بلند مدت
که نگاه کنيم هميشه افزايش داره
کشور بايد توليد و صنعت به خصوص کشاورزی رو قوی کنه که تورم بياد پايين صادرات بره بالا واردات کم بشه
اينا که شد ارزش پول تقويت ميشه اونوقت که ميشه انتظار کاهش در همه ضمينه ها رو داشت
بايد زير ساخت ها درست بشه بقيه چيزا يه مسکن موقتی هست
بايد فرهنگ سازی بشه که يک شبه پول دار شدن، کار نکردن و خوردن ،تنبلی، گشادی،مدرک گرايی ازبين بره

elmonex

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
195
با کاهش قیمت آهن تو بازار و کاهش قیمت عرضه میلگرد و فولاد کارخونه ها:
به نظر من شاهد کاهش قیمت ها و تا حدی رکود همچنان تو بازار مسکن خواهیم بود.

Farid.db

کاربر فعال دانشگاه و تحصیل
کاربر فعال
لایک‌ها
116
بهترین زمان خرید با توجه به تحویل گرفتن امور اجرایی توسط دولت جدید، پایان فصل خرید و فروش که تابستان هست مهر و آبان هست

dedboy

Registered User
لایک‌ها
102
با کاهش قیمت آهن تو بازار و کاهش قیمت عرضه میلگرد و فولاد کارخونه ها:
به نظر من شاهد کاهش قیمت ها و تا حدی رکود همچنان تو بازار مسکن خواهیم بود.

الان قیمت ساخت یک آپارتمان متوسط ( نسبتا خوب ) یک میلیون هست . اگر فرض کنیم میلگرد 50% این هزینه باشه . میشه متری 500 هزار تومن . اگر میلگرد 10% هم ارزون شده باشه میشه متری 50 هزار تومن که در مقابل قیمت آپارتمان رقمی نیست . قیمت آپارتمان رو عرضه و تقاضا تعیین میکنه . اگر دولت جدید بتونه طرف عرضه رو تقویت کنه دیگه از قیمتهای حبابی و نجومی خبری نخواهد بود . در اونصورت ممکنه کاهش شدید نداشته باشیم اما تا وقتی قیمت مسکن با درآمد مردم متناسب نشه افزایش هم نخواهیم داشت .

007saeed

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
3,202
دوستان قیمت مسکن در ماه های آینه چطور میشه؟

بالا