یکی از بدترین گوشی ها از لحاظ شارژدهیهسلام آقا جواد عزیز
من یه سوال داشتم
HTC One x چجور گوشی هستش
شنیدم مشکل زردی صفحه و وای فای و ازین چیزا داره
میشه راهنمایی کنی؟
سلام آقا جواد عزیز
من یه سوال داشتم
HTC One x چجور گوشی هستش
شنیدم مشکل زردی صفحه و وای فای و ازین چیزا داره
میشه راهنمایی کنی؟
جواد جان پخ فرستادم خدمتت ...
ای خدا یعنی میشه بشه 2 تومن ایفون 5؟انشالله فردا صبح قیمت دقیق میدم برای سفارش
منم هم منتظرم ببینم فردا تا ظهر دلار چکار قراره بشه منم مثل شما تصمیم جدی به خرید آیفون دارن ولی تو انتخاب 5 و 4s موندم خودم نظرم 5 16 گیگه ولی یک نفر که ایفون داشت گفت 16 گیگ کم میاری موندم چکار کنمای خدا یعنی میشه بشه 2 تومن ایفون 5؟
گوشی خوبی هست و حتی یک سال از ورودش به بازار میگذره ولی هنوز شیک و خوشگل هست کارایش هم هیچی از اس3 کم نداره این مشکلاتی که وان ایکس ها دارند (زردی و وای فای) خیلی خیلی کم پیش میاد چون من تا الان خودم 2 تا وان ایکس داشتم هیچ کدوم از این مشکلات رو ندیدم و خیلی وان ایکس هم تو بازار دست دیگران دیدم که مشکلی نداشت تو این یک سال فقط من دوتا وان ایکس دیدم زردی داشت منظورم این هست که یعنی از هر 1000 تا شاید یکی اینجوری بشه
این گوشی فقط مصرف شارژ زیادی داره من که اون زمان داشتم با وای فای میرفتم نت روزی 2بار باید شارژش میکردم بدتراز همه مدت که شارژ میشه خیلی بالاست یعنی نزدیک 4 تا 5 ساعت طول میکشید از 0 تا 100 درصد شارژ بشه درصورتی 5تا6 ساعته خالی میکرد راستشو بگم بیشتر وقت ها باهاش کار میکردم یا میرفتم تو نت میزدمش تو شارژ مثل لپ تاپ :دی
ولی آیفون بهترین باتری رو داره به نظر من الان آیفون 4 اس دستمه که دیروز حدود 15 ساعت به طور مداوم باهاش بازی میکردم و با وای فاش میرفتم تو نت تازه شد 20 درصد یعنی با استفاده خیلی زیاد به 1 روز میرسه با استفاده نسبتا زیاد به 2 روز میزه و ... از همه مهمتر وقتی شارژش 5 درصد میشه میزنم تو شارژ تو 1.5 تا2 ساعت فول میشه که واقعا حال میکنم
ممنون جواد عزیز از پاسخگویی خوبت
اگه نگی پر رو هستم در مورد یه گوشی دیگه سوال دارم
اونم
HTC Winodws 8x
بین این دوتا کمی دو دل هستم
البته میدونم اون اندرویده این ویندوز اما میخوام نظر شما رو جویا شم
بازم ببخشید
ممنونم
داداش به نظرم ایفون 5 اصلا قابل مقایسه نیست با 4s یک نسل فرقشونهمنم هم منتظرم ببینم فردا تا ظهر دلار چکار قراره بشه منم مثل شما تصمیم جدی به خرید آیفون دارن ولی تو انتخاب 5 و 4s موندم خودم نظرم 5 16 گیگه ولی یک نفر که ایفون داشت گفت 16 گیگ کم میاری موندم چکار کنم
داداش به نظرم ایفون 5 اصلا قابل مقایسه نیست با 4s یک نسل فرقشونه
به نظرم 5 16 هم جواب گو هست مگه چقدر بازی یا فیلم میریزی به نظرم الکی 32 نگیر
منم میخواستم 4s بگیرم تمام ب
په های فروم گفتند اشتباه نکنی 4s بگیری 5 بگیر خیلی بهتره با تحقیق کردند فهمیدن چی میگفتند
جواد خـــــــــــان آیفون 4 گیر نمی یاری سالار ؟؟؟
اصلا 16گیگ کم نمیاری تو خرید 5 شک نکن که خیلی بهتره از 4اسمنم هم منتظرم ببینم فردا تا ظهر دلار چکار قراره بشه منم مثل شما تصمیم جدی به خرید آیفون دارن ولی تو انتخاب 5 و 4s موندم خودم نظرم 5 16 گیگه ولی یک نفر که ایفون داشت گفت 16 گیگ کم میاری موندم چکار کنم
چند گیگ هست سالار ؟؟؟ آک ؟ چه رنگی بزرگوار ؟
دمت گرم داداش مگه آک دیگه هست؟ الان کارخونه 4اس رو دیگه نمیزنه چه برسه به 4
مشکی هست 32 گیگ میخوای؟
داداش به تمامی سوالاتت تو پ.خ جواب دادممی دونم بزرگوار بعضی عشق انبار هستند یا دارن به هر حال من یک مدلهایی الان آک می بینم تو فروم از برندهای دیگه گذاشتن که شاخ در میارم مثلا P910 یا P1
جواد جان قیمتشو برام پ خ می کنی ممنون در چه حد کارکرده ؟ عکسی داری ازش ؟ خط و خش در چه حده ؟ پارت کجا ؟ آنلاک فکتوری ؟
حقیقتش من میخواستم 4s 32 بگیرم که شما برو بخش مشاوره همه گفتن 5 بگیردوست عزیز من الان یک ایفون 4اس خریدم 64 گیگ میدونی که 64 گیگ هم قیمت 16 آیفون5 هست ولی ترجیح دادام 4اس بخرم الان هم میتون آیفون5 بگیرم ولی ارززش نداره بگیرم سخت افزاریش قوی تر باشه مگه شما کاربر حرفه ای هستین؟ که سخت افزار براتون زیاد مهم هست الان من تو خونه یک 5 دارم (مال کسی هست) با 4اس خودم مقایسه کردم تو رون بودن هیچ فرقی ندارند و الان قویترین و بهترین بازی های موجود برای آی اوس برای گوشیم دانلود کردم بدون کوچیک ترین خللی یا کاهش سرعتی داره جواب میده
حقیقتش من میخواستم 4s 32 بگیرم که شما برو بخش مشاوره همه گفتن 5 بگیر
بعد گفتم چه کاریه 300 میزارم روش 5 میگیرم ولی 16 والله ما هر چی 16 گرفتیم (اندروید) پاسخگو بوده کمم نیاورده
قسمت دوم هم اقا جواد اگه هیچ فرقی نداشت اپل برای چی 5 زد ادامه میداد 4s رو
یکی از دلایلی که از ایفون خوشم نمیومد قبلا صفحهی کوچیکش بود
ولی باز 4 خیلی بهتر از 3.5 هست
دوبین بهتر
پردازنده خیلی قوی تر
دوربین پانورما با کیفیت 28 مگا پیکسل
صفحه ی با کیفیت تر باز بگم مزیت هاشو؟
جفتش خوبن ولی من به جای ایفون 4s 64 گیگ 100 % 5 16 گیگ رو انتخاب میکردم