• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفی یک جای مطمین برای تهیه کله پاچه خام

taheri21

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام دوستان.چون آشپزی بلد نیستم و همیشه دنبال درست کردن یک غذای کم دردسر هستم و بخاطر علاقه شدیدی که به کله پاچه دارم مجبورم هر 10-12 روز یکبار برم کله پاچه خام بگیرم و بیارم توی خونه بار بزارم.(جای همتون خالی)
اهل کله پزی رفتن هم نیستم.جدیدا توی بازارچه(شهرستانی.ت) کله پاچه خوب گیر نمیاد. آخرین بار که گرفتم چون مونده بود. همه رو دور ریختم.
حالا اگر جایی توی تهران سراغ دارید کله پاچه تازه و بهداشتی بفروشه توی این تاپیک آدرس بدید. ممنون از شما

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
فروشگاه های شهروند

batman2000

Registered User
لایک‌ها
74
صبح میری کشتارگاه میگیری

_Nera_

Registered User
لایک‌ها
741
کله پاچه یه غذای پر دردسره.
حداقل واسه من!
من وقتی که می خوام درست کنم حتما باید اول روی گاز بگیرم تا تمامی موهایی که روی سر و دستش مونده بسوزه!
بعد میریم سراغ کله.
چون همیشه توی دماغش کرم داره مجبورم کله رو اره کنم. دماغش رو باز کنم و تمیزش کنم!
خداییش غذای خوشمزه اما پر دردسریه

batman2000

Registered User
لایک‌ها
74
کله پاچه یه غذای پر دردسره.
حداقل واسه من!
من وقتی که می خوام درست کنم حتما باید اول روی گاز بگیرم تا تمامی موهایی که روی سر و دستش مونده بسوزه!
بعد میریم سراغ کله.
چون همیشه توی دماغش کرم داره مجبورم کله رو اره کنم. دماغش رو باز کنم و تمیزش کنم!
خداییش غذای خوشمزه اما پر دردسریه

به دستاش موبر بزن راحتتره

THE HATCHER

Registered User
لایک‌ها
102
یه چوپان پیدا کن .باهاش دوست شو .همه اطلاعاتشو به دست بیار .هر هفته به گله گوسفنداش شبیح خون بزن:cheff::cheff:

بالا