• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش ارزون ترین گوشی های آکبند در کل پرشین تولز از جمله اس3

وضعیت
موضوع بسته شده است.

javad96

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
14
داش جواد قیمتات درسته ؟؟
z 1650

؟؟؟
اره داداش

سلام اقا جواد قيمتتاتون عاليه خداييش .خدا عاقبتتو بخير كنه . راستي گوشي منو فرستاديد/؟؟؟؟

سلام
ممنون داداش
گوشی شما چی بود؟

قیمتا عالیییییییی آقا جواد این جریان s4 چیه امروز تو اراک 1850/180 هم بود!!!!
اینا قلابی نیست احیانا یا رفرش؟

100 درصد رفرش هستند از حول حلیم یک وقت نیافتی تو دیگ

گلکسی با گارانتی نداری؟
I9505 چطور موجد داری؟

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
نداریم دوست عزیز

mahyar rahnama

Registered User
لایک‌ها
644
100 درصد رفرش هستند از حول حلیم یک وقت نیافتی تو دیگ

جواد جان جسارتا جسارتا جسارتا تو تهران هم اینجوریه
هرکی خواست براش 1850 میدم به شرط رفرش نبودن و لوازم اصلی
اس تری سفید هم 1460

javad96

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
14

mahyar rahnama

Registered User
لایک‌ها
644

فقط جهت این گفتم چون انقد با اطمینان گفتی رفرش هستن
وگرنه میدونم تو پرشین تولز بگم 1300 هم کسی نمیاد بخره مگر اینکه کسی واسش 1500 مشتری داشته باشه

قیمتا خیلی خوبه جواد خان

javad96

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
14
فقط جهت این گفتم چون انقد با اطمینان گفتی رفرش هستن
وگرنه میدونم تو پرشین تولز بگم 1300 هم کسی نمیاد بخره مگر اینکه کسی واسش 1500 مشتری داشته باشه

قیمتا خیلی خوبه جواد خان

ممنون
راستی من گوشی رفش دارم هیچکس نمیتونه بفهمه رفرشی هست اس3 سفید میدم 1.230.000 تومن نوت2 سفید میدم 1.520.000

fazel1989

Registered User
لایک‌ها
207
ممنون
راستی من گوشی رفش دارم هیچکس نمیتونه بفهمه رفرشی هست اس3 سفید میدم 1.230.000 تومن نوت2 سفید میدم 1.520.000

درود
جواد جان این رفرشی ها چجورین؟مشخص میشه که گوشی رفرش بوده؟
توی کارخونه رفع عیب شدن دیگه؟کیفیتشون چجوریه؟
ممنون

aliasghar29

Registered User
لایک‌ها
165
ส้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็
جواد جان جسارتا جسارتا جسارتا تو تهران هم اینجوریه
هرکی خواست براش 1850 میدم به شرط رفرش نبودن و لوازم اصلی
اس تری سفید هم 1460

الان زد رو تو علا میتونی راجت 1500 بگیری بهت قول میدم

javad96

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
14
درود
جواد جان این رفرشی ها چجورین؟مشخص میشه که گوشی رفرش بوده؟
توی کارخونه رفع عیب شدن دیگه؟کیفیتشون چجوریه؟
ممنون
اصلا معلوم نمیشه ریفرش هست صاحب مغازه داره به قیمت اصل میده ولی چون من باهاش آشنا هستم اینقدر بهم میده تو فاکتور هم ضمانت میکنه

سلام دادا کی با قیمت جدید میرید خرید ؟

سلام داداش
انشالله فردا

الان زد رو تو علا میتونی راجت 1500 بگیری بهت قول میدم

این بار هزارمی دارم میگم در این تاپیک فقط مسائل خرید گوشی صورت میگیره خواهشا دیگه اسپم ندید

fazel1989

Registered User
لایک‌ها
207
جواد جان در ضمن قیمت RAZR MAXX رو دارید؟
سفارش بدیم امکان خرید هست؟

PERSIA 84

Registered User
لایک‌ها
13
جوادی شارژ نداره گوشیم اینجا میپرسم ،، بیتس پرو میتونی به رفیقت بگی از دوبی سفارش بده؟! راستی فردا وان رو یه کاریش بکن داداش که مغزه منو این خورد:دی دیدی زنگ زدم الزایمری شدم!! از دست همین بشره:دی

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

messi2011

Registered User
لایک‌ها
844
دادا اون مورد مارو هم اوکی کن پروندش بسته بشه بره پی کارش ,,,

javad96

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
14
جواد جان در ضمن قیمت RAZR MAXX رو دارید؟
سفارش بدیم امکان خرید هست؟

داداش اگر موجود بود میارم اگر نبود که شرمندتون میشم

جوادی شارژ نداره گوشیم اینجا میپرسم ،، بیتس پرو میتونی به رفیقت بگی از دوبی سفارش بده؟! راستی فردا وان رو یه کاریش بکن داداش که مغزه منو این خورد:دی دیدی زنگ زدم الزایمری شدم!! از دست همین بشره:دی

چشم داداش
به همین بشر بگو زیاد عجله نکنه چون من تجربه دارم تو این مدت کسانی که خیلی عجله داشتن اتفاقی افتاد برای گوشیشون که حداقل 5 روز طول کشید به دستشون برسه یکی که خیلی خیلی عجله داشت که گفت همون موقع با ترمینال بفرست ما فرستادیم حدودا یک هفته بعد به دستش رسید همه کار رو باید با خون سردی انجام داد به منم حق بدین این چند روز خیلی خیلی فشار روم هست (بخاطر تعداد زیاد سفارشات دوستان حداقل روزی 7 تا گوشی سفارش میدن) شما هم عجله میکنید بخدا بیشتر روی من فشار میاد. ولی کارتون رو انجام میدم ولی فکر میکنم بخاطر این کار تا چند ماه دیگه یک طوریم میشه این چند روز اگر بهتون بگم روزی 5 ساعت میخوابم باورتون میشه ؟ خدایش از صبح که بیدارم میشم باید برم مغازه بعد اداره پست هی التماس ماموارن اداره پست کنم که تا بفرستن تا ساعت 2 طهر تو این هوای 50 درجه بندرعباس که واقعا عذاب آور هست بیرونم که وقتی میام خونه کل بدنم خیس عرق میشه باید برم حموم تا نهار بخورم میشه ساعت 3 و یکم جواب دوستان در تاپیک میدم بعد ساعت 4 میرم ترمینال تا ساعت 6 بعد میرم مغازه تا ساعت 11 بازهم خیس عرق باید برم حموم که روزی دوبار میرم حموم این چند روز که سرم واقعا شلوغ شده الان هم تو پی تی جواب شمارو میدم خدایش این چند روز بعضی وقت ها تو مغازه چرت میزنم از شدت خستگی ولی این کارهارو میکنم که شما خریدار ها راضی باشید

دادا اون مورد مارو هم اوکی کن پروندش بسته بشه بره پی کارش ,,,

به روی چشم

Last edited:

jaCsaf

Registered User
لایک‌ها
298
شمام قیمت هات اپدیت هست و این واقعا خوبه
اس 4 سفید پایین اومد یه خبری بدید ( البته خودمم سعی میکنم سر بزنم به تاپیک ) با اون تاپیک دوستمون قیمت ها مقایسه بشه هرکدوم بصرفه تر بود میخرم
یا اس 4 یا وان
سپاس

siaavaaash

Registered User
لایک‌ها
20
به همین بشر بگو زیاد عجله نکنه چون من تجربه دارم تو این مدت کسانی که خیلی عجله داشتن اتفاقی افتاد برای گوشیشون که حداقل 5 روز طول کشید به دستشون برسه یکی که خیلی خیلی عجله داشت که گفت همون موقع با ترمینال بفرست ما فرستادیم حدودا یک هفته بعد به دستش رسید همه کار رو باید با خون سردی انجام داد به منم حق بدین این چند روز خیلی خیلی فشار روم هست (بخاطر تعداد زیاد سفارشات دوستان حداقل روزی 7 تا گوشی سفارش میدن) شما هم عجله میکنید بخدا بیشتر روی من فشار میاد. ولی کارتون رو انجام میدم ولی فکر میکنم بخاطر این کار تا چند ماه دیگه یک طوریم میشه این چند روز اگر بهتون بگم روزی 5 ساعت میخوابم باورتون میشه ؟ خدایش از صبح که بیدارم میشم باید برم مغازه بعد اداره پست هی التماس ماموارن اداره پست کنم که تا بفرستن تا ساعت 2 طهر تو این هوای 50 درجه بندرعباس که واقعا عذاب آور هست بیرونم که وقتی میام خونه کل بدنم خیس عرق میشه باید برم حموم تا نهار بخورم میشه ساعت 3 و یکم جواب دوستان در تاپیک میدم بعد ساعت 4 میرم ترمینال تا ساعت 6 بعد میرم مغازه تا ساعت 11 بازهم خیس عرق باید برم حموم که روزی دوبار میرم حموم این چند روز که سرم واقعا شلوغ شده الان هم تو پی تی جواب شمارو میدم خدایش این چند روز بعضی وقت ها تو مغازه چرت میزنم از شدت خستگی ولی این کارهارو میکنم که شما خریدار ها راضی باشید

آقا جواد خیلی آقایی ، کارت خیلی درسته

alirezasavary

Registered User
لایک‌ها
8
داداش جواد قیمت نوت2 سفید درسته؟قیمتش با بقیه رنگ ها یکی شده؟ یعنی قیمتش یه روزه 80 تومن افت کرد؟باورم نمیشه....

javad96

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
14

HWS

Registered User
لایک‌ها
13
جوادجان htc one رو که زدی نقره ای.مشکلی ، یعنی رنگ مشکلی کاملشم داری؟

javad96

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
14
جوادجان htc one رو که زدی نقره ای.مشکلی ، یعنی رنگ مشکلی کاملشم داری؟

داداش اگر میخوای با این شماره 09375556967 تماس بگیر تا به سوالاتت جواب بدم

PERSIA 84

Registered User
لایک‌ها
13
داداش اگر موجود بود میارم اگر نبود که شرمندتون میشم

چشم داداش

به روی چشم
دستت طلا اینو بپرس اگه بتونه بیاره با قیمت خوب یکی میخوام البته قیمتشو ببینم بعد:دی
اره والا! راس میگی،،،من خودم خداشاهده ۲ میخوابم تا ۸ و۹ ! باز من اندازه شما کار ندارم ! بعد از ظهر میخوام غش کنم:دی
درک میکنم داداش من یه مدت چابهار بودم با اینکه از بندر هواش خیلی بهتره بازم کم اواردم ! واسه تفریح رفته بودیما دهنمون سرویس شد،، داداش خدا قوت خسته نباشی ،، شرمنده انقدر زحمت میدیمو اذیت میکنیم ؛)
فردا قیمتا اوکی شد بزنگ ،، شب خوش

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا