• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

كسي قرص زولپیدم مصرف كرده تا حالا

papa_toop

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
18
گول زدن نیست ماه اول دکتر تجویز کرد منم هیچ وقت سعی نمی کنم به بدنی که برای خودم هست ضرر بزنم چون مثلا درد معده یا یه قرص عوارضش بسیار کمتر از بی خوابی هست اونم در حد 4 ساعت در طول 24 ساعت.

توی نسخه نویسی n یعنی number و تعداد قرص رو مشخص می کنن.

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,401
گول زدن نیست ماه اول دکتر تجویز کرد منم هیچ وقت سعی نمی کنم به بدنی که برای خودم هست ضرر بزنم چون مثلا درد معده یا یه قرص عوارضش بسیار کمتر از بی خوابی هست اونم در حد 4 ساعت در طول 24 ساعت.

توی نسخه نویسی n یعنی number و تعداد قرص رو مشخص می کنن.
دکتر برای بیخوابی این دارو براتون تجویز کرد؟

Another Day

Registered User
لایک‌ها
1,238
قرضی هست ک هورمون مردانه رو بگاجونه و راصت نکنه آدم..(آدم البته من نه)

هورمون درمانی در ترانسهای مذکر به مونث

آنتی آندروژن:
چندین گروه دارو جهت مهار آندروژن(هورمون جنسی مردانه)، و یا عمل آن وجود دارد و با مهار عملکرد آندروژنها باعث کاهش بافت عضلانی و مردانه میگردد.
برای این منظور در اروپا بیشتر سیپروترون استات مصرف میگردد. و همچنین از مهار کننده های آندروژنی غیر استروئیدی مثل فلوتامید میتوان استفاده کرد. این دارو علائم ظاهری مردانه را از بین میبرد ولی بطور ثانوبه میزان تستوسترون را بالا میبرد.

داروی دیگر بدین منظور مهار کننده های محور هیپوتالاموس هیپوفیز است مثل دکاپپتیل که به مصرف ماهیانه قابل استفاده است.

همچنین درمان با فیناسترید1mg یا مینوکسیدیل جهت درمان طاسی و تبدیل فرم رویش موی مردانه به زنانه مصرف میگردد.

در بیماران transsexulism غیر بالغ با مهار کننده های هیپوتالاموس ، تکمیل بلوغ را به تاخیر میاندازند تا در زمان درمان اصلی اقدام جهت تغییر جنسیت به شکل بهتری امکانپذیر باشد.

استروژنها:
استروژن ماده اصلی برای ایجاد علائم زنانه در بیماران مرد است که تمایل به زن شدن دارند.
در بیشتر مراکز از استروژن خوراکی استفاده میگردد. دوز بالاتر دارو تاثیری در سرعت ایجاد علائم زنانه ندارد. و فقط عوارض را بیشتر میکند.
درمان با استروژن موجب ایجاد سینه زنانه و تغییر تجمع بافت چربی به فرم زنانه، یعنی تجمع چربی در باسن و ران، نرمی پوست، کاهش موی بدن و کاهش یا توقف ریزش موی مردانه، کاهش باروری و کاهش نعوظ آلت خواهد شد.
حداکثر تغییر در علائم جنسی با 2 سال درمان ایجاد میگردد. و پس از آن تغییر بیشتری با درمان هورمونی صورت نمیگردد.

درمان هورمونی با استروژن و یا آنتی آندروژن باعث تغییر کیفیت صوت به فرم زنانه در مردان نمیگردد و جهت آن ممکن است لازم به ارجاع به مراکز اختصصاصی گفتار درمانی باشد.
پروژسترون:
گرچه اندیکاسیون و نیاز قطعی درمان با پروژسترون مشخص نشده است ولی در برخی از بیماران ترانس سکشوال مذکر به مونث دیده شده که درمان با پروژسترون، تمایلات جنس زنانه و رشد سینه ها را بهتر میکند.

عوارض رو هم دیشب بهت گفتم خود دانی. سیپروترون استات برو بگیر روزی 100 تا 400 میلی گرم توی ساعات 12 ساعته مصرف کن مثلا 200 میل 8 صبه و 200 تا هم 8 شب.
عوارض کلیوی رو هم در نظر داشته باش. قیمتش هم زیاد هست. چند سال پیش دانه ای 420 تومن بود.

موارد مصرفكاهش تحريكات جنسى در انحرافات جنسي، درمان آكنه، هيرسوتيسم.
ميزان مصرفبالغين: روزانه 50mg به‌صورت خوراكى 2 بار در روز كه درصورت لزوم مي‌توان بعد از 4 هفته آن را به 200 تا 300mg افزايش داد و سپس مقدار دارو را تا حداقل مقدار مورد نياز (نگهدارنده) كاهش داد.
موارد منع مصرف: افسردگى شديد، سابقه ترومبوآمبولي، قبل از بلوغ، بيماري‌هاى حاد كبدي، تومورهاى بدخيم.
توضيحات داروعوارض جانبي:
ادرارى تناسلي: ناباروري، آزواسپرمي، اسپرم‌هاى ناقص، افت تعداد اسپرم‌ها و كاهش حجم مايع مني.
ديگر موارد: ژينكوماستى گذرا، احساس خستگي، كاهش رشد موهاى ثانوي.
احتياطات: ديابت، بيماري‌هاى مزمن كبدي، حاملگى (گروه X).

البته توی آمریکا یک دارو دیگه مصرف میشه که هم خیلی ارزون تره هم اثرات بهتری داره ، اسمش یادم نمیاد هرچی فکر میکنم.

SixPack

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
154

و من الله توفیق!...

آخه من از این قرصا زیاد خردم ..حتی موقعی ک اصن حس راصت شدن نی از اونجایی که مغز و دست من روزانه عادت کرده ب این موضوع غروب ک میشه باید مقادیری بچه مرده از دست بدم تا آروم بگیرم..وای ب حال روزایی که تو حالت طبیعی خودمم!!

420 هزار تومن!!!؟

سنگ کلیه من همش ب خاطر این قرص هاست..اما دریغ از آب جو......

Another Day

Registered User
لایک‌ها
1,238
و من الله توفیق!...

آخه من از این قرصا زیاد خردم ..حتی موقعی ک اصن حس راصت شدن نی از اونجایی که مغز و دست من روزانه عادت کرده ب این موضوع غروب ک میشه باید مقادیری بچه مرده از دست بدم تا آروم بگیرم..وای ب حال روزایی که تو حالت طبیعی خودمم!!

420 هزار تومن!!!؟

سنگ کلیه من همش ب خاطر این قرص هاست..اما دریغ از آب جو......

4200 ریال هر دانه یک پک بیست تایی میشه حدو 10000 تومن که توی طولانی مدت و مصرف چون بالاست هزینه زیادی تحمیل میکنه.

sepehr42

Registered User
لایک‌ها
34
قبول دارم خیلی دوشواری ایجاد میکنه
آیا قرص جایگزین یا روشی که بشه به خواب رفت رو پیشنهاد میکنید؟

من مشکل خواب دارم و مجبورم مصرف کنم ولی وابستگی به این دارو و فراموشی و سوتی دادن و گاف دادن ها ها اذیتم میکنه:mad:
يكي از دوستان يه قرصي از آمريكا آورده بود كاملا گياهي و بدون عوارض آرامبخش و مخدر هم نبود فقط مخصوص خواب

SixPack

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
154
4200 ریال هر دانه یک پک بیست تایی میشه حدو 10000 تومن که توی طولانی مدت و مصرف چون بالاست هزینه زیادی تحمیل میکنه.

حاجیکس از قیمت معلومه ک همیچنی مآلی نی اینگار...........:(

میشه برید؟ یا کوچیکش کرد؟ جدی میگم

Haj_Ehsan

Registered User
لایک‌ها
2,459
برای آروم شدن فقط و فقط دیاز پام یا کلونازپام استفاده کنید
خیلی شدیدش به ترتیب ۱۰ و ۲ و متوسط ۵ و ۱ هست دوز هاش

من الان یه ۲ میلی کلوناز رو نص میکنم میخورم خواب خوبی دارم با چشم بند و صداگیر

ارسال از N70 s با کمک تپاتاک ۲

papa_toop

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
18
دوست عزیز فکر کنم شما باید تستسترون خونت رو کم کنی چون منم زمانی که از آمپول ها و هورمون های تست برای ورزش مصرف می کردم مثل شما بودم که آخر پیش یک عطاری زیر پل چوبی علاجش بود با یه دم کرده. پیش عطاری ها برو بیشتر کمکت می کنن ( با اینکه خودم بیشتر به داروهای شیمیایی اعتقاد دارم )

مصرف زولپیدم من از اونجایی شروع شد که امواج آلفای Alpha مغزم نا میزون شد و مرحله دوم خوابم که مربوط به خواب عمیق بود اختلال پیدا کرد و خود به خود بعد 3-4 ساعت حتی تو اوج خستگی از خواب می پریدم و دیگه به هیچ وجه نمی تونستم بخوابم و دکتر مغز و اعصاب زولپیدم 5 رو با والپروات سدیم بهم داد.

اصلــــــــــــــــــا از داروهای بنزودیازپینی استفاده نکنید چون اعتیاد شدید جسمی و روانی میاره بر خلاف دارویی مثل زولپیدم که ازین خانواده نیست و تنها اعتیادش روانی هست که کاملا بر میگرده به جنبه ی استفاده کننده.

papa_toop

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
18
هم غدد هم اورولوژیست می تونن با تست اسپرم کمکت کنن البته این تست یکی از راه ها هست :) اولین چیزی هم که می گم پرهیز از فلفل و ادویه هست. اگر مشکل مو هم دارید نزدیک 90% مشکل ترشح زیاد تست دارید که در دراز مدت ممکنه خدای نکرده رو دریچه قلبت هم مشکل ایجا کنه. فشار خونت چطوره؟ زود عصبی میشی؟

SixPack

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
154
اولین چیزی هم که می گم پرهیز از فلفل و ادویه هست.
عزیز جسارت نباشه ها..ولی این حرفا نمیدونم پرهیز از فلفل و ادویه ها اینا رو من یادمه تو 15سالگی بهم میگفتن....اون موقع هم مهم نبود برام چیپس برسه الان...ب نظر من اینا یه چی مثل خورافات ـه..مشکل اعتیاد جنسی من(خود ارضایی) ناشی از فکر خراب و عقده ها کمبود ها و سکشوآل ابیس ها و ...ست...خیلی ها مثل منن(جزدر نظر گرفتن سکشوآل ابیس)

فشار خونت چطوره؟
نمیدونم دقیقا ولی هفته ای 2بار خون دماغ میشم اونم فقط از بینی سمت چپم مییاد خون خیلی غلیظه و لخته هم توش هست..نکنه ب خاطر سینو زینت م هست؟.....بعضی شب ها که با دوچرخه میرم بیرون اینقدر دود میخورم ک اونجا هم خون دماغ میشم.

زود عصبی میشی؟
اصن من عصبی بشو نیستم..یعی عرضه ی اینکارو ندارم..ولی هر از گاهی تو خلوط خودم هنجار شکنی میکنم اونم ب خاطر همون عقده ها و کمبود ها و..ست...ک ب مرور زمان ک سن میره بالا بد تر میشم........

papa_toop

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
18
یه اشتباه لپی پیش اومد منظور از میگم ((میگن)) بود چون من هم اعتقاد ندارم...

بخشی از این قضیه کاملا روحی هست و بخش دیگه که به نظر مهمتر هست کنترل جسمی. البته بدون قصذ جسارت در بخش روحی بر می گرده به محدودیت های جامع و ارتباط با جنس مخالف در ضمن شما نباید از خودارضایی خودت رو سرزنش کنی چون بخشی از لذت بردن از بدنت هست.

و امادر بخش جسمی با مشورت یه پزشک متخصص اولین درمان استفده از پروپنالول و کاهش فشاره که بخش خطرناکه ماجراست. جدا از بحث این تاپیک زمانی که من این مشکل رو داشتم زمان استفاده از همین زولپیدم و داروهای آرام بخش کمک کرد که البته بدون نظر پزشک این کار رو نکن مخصوصـــــــــــــــــا وقتی که کلیه ت سنگ ساز شده.

راه کار شما به نظر من دوتا هست:

1.درمان گیاهی
2.آرام بخش (تو کم کردن تنش روحی که منجر به خودارضایی میشه کمک می کنه) یه قرصی به نام باکلوفن هم هست ولی بازم تاکید می کنم با نظر پزشک. فشارت رو هم هفته ای 3 بار به مدت 1 ماه کنترل کن و یادداشت تا دکتر رفتی نشون بدی

یادت باشه خودارضایی نه سرزنش داره نه گناه

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,401
اصلــــــــــــــــــا از داروهای بنزودیازپینی استفاده نکنید چون اعتیاد شدید جسمی و روانی میاره بر خلاف دارویی مثل زولپیدم که ازین خانواده نیست و تنها اعتیادش روانی هست که کاملا بر میگرده به جنبه ی استفاده کننده.
دوست عزیز زولپیدم هم درسته از خانواده بنزودیازپانها نیست ولی بازم شدیدا اعتیاد آوره و به نظر من عوارض بنزودیازپانها خیلی کمتره از زولپیدم چون حداقل توهوم نمیارن
البته مصرف هر دو دست دارو فقط و فقط باید زیر نظر پزشک باشه

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
استارتر راست میگه..دادشه من 6 7 ساله مصرف میکنه...بسیار اعتیاد اوره.

بالا