در بعضی مواقع من هم شنیدم که با الکل مصرف میشه و ممکنه طرف بعد از مصرف خیلی کار هایی انجام بده که بعد یادش نیاد حتی توهم که رایجه
و رو بروشور داخل جعبه هم نوشته شده که با الکل و سایر داروها مصرف نشه که خطرناکه
منم 1 سال دارم مصرف می کنم،6 ماه اول 5 میلی و بعد از اون 10 هر وقت هم خواستم نخوردم.
سوال من اینه که با توجه به جذبش از گیرنده های گابا و متابولیمسش جز الکل راه و خوراکی برای جذب بهترش هست؟ جدا از اینکه خودش 96% جذب میشه!!!!
چه نياز به الكل و اين حرفا داره !!
سه دقيقه عمل مي كنه
ناراضي هم هستي چند تا بيشتر بنداز بالا( جذب ش از 94 درصد ميرسه به 194 درصد )![]()
ضمنا من حدود 1 ماه كه ديگه از اين قرص استفاده نمي كنم
از تجربيات بنده :
بسته بندي هاي مختلف از شركتهاي مختلف اثرات متفاوتي داره
مثلا واسه من اون بسته هاي 20 تايي گرد كوچيك بيشتر حال ميداد
ولي اون قرص هاي صورتي بسته هاي 10 تايي حال مو بهم ميزد
چندتا شركت مختلف رو تست كنيد متوجه ميشيد چي مي گم
درسته فرمول داروهای ایرانی نسبت به شرکتشون فرق داره
ولی کلا این دارو خیلی داروی قویی هست من یه بار رفتم داروخونه هر کاری کردم بیشتر از 5 میلی بهم نداد گفت خیلی خطرناکه
برعكس من قبلا كه مصرف مي كردم
مي رفتم داروخونه ميگفتم ي ورق 10 بده ي بسته (سه تا ورق) مياورد مي گفت ي ورق كه فايده نداره
كلا اينجا هرچي بخواي پيدا ميشه
ترامتا هم خواستي راحت گير مياد(ترامادول و متادون)
ترامادول 200 هست ورقي 2500
چه جالب اونجا کجاست؟ریتالین هم میدن بدون نسخه؟
دوستان نگاه کنید الآن 4 صبخه و منی که 5تا 10 میلی خوردم انگار هیچی به هیچی و بیدارم!!!!!!!!
آخه سر در نمیارم چرا یهو فروشش قطع شد کل تهران رو گشتم همه می گن نداریم این عجیب نیست؟؟!!؟!؟!؟!؟
کجای تهران تهییه میکنیذ؟
داروخانه ای می شناسید که حداقل با دیدن قیافه طرف بفهمه برای مصرفش می خوایم نه سوء استفاده؟![]()
آقــــــا خیلی روش با حالی بود
رو یه برگه سفید با یه دست خط دکتری به انگلیسی نوشتم Zolpidem 10mg n=30 زیرشم نوشتم هر شب یک عدد اولین داروخانه گفت برو سریع به دکتر بگو یه مهر بزنه دومیش بدون هیچ سوالی آورد داد![]()