• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

كسي قرص زولپیدم مصرف كرده تا حالا

amir3408

Registered User
لایک‌ها
1,416
توی 28 سال عمر با برکتم سر جمع 5 تا خوابآور نخوردم!

Hossssein

Registered User
لایک‌ها
205
در بعضی مواقع من هم شنیدم که با الکل مصرف میشه و ممکنه طرف بعد از مصرف خیلی کار هایی انجام بده که بعد یادش نیاد حتی توهم که رایجه

و رو بروشور داخل جعبه هم نوشته شده که با الکل و سایر داروها مصرف نشه که خطرناکه

اینو به شخصه که مصرف میکردم قبول دارم.. واقعا توهم داره

یعنی اون لحظه ای که قرص رو میخوری حـــتما باید بگیری بخوابی ! نخوای بخوابی و خودت رو بیدار نگه داری توهم میزنی !

مثلا من گوشیم لمسی هست ، قرص رو که میخوردم 5 دقیقه بعد که داشتم با گوشی کار میکردم انگار صفحه لمسی برجستگی داشت :D

یا مثلا صندلی کامپیوتر فکر میکردم آدم ایستاده :D خیلی توهم باحالیه :دی

امروز بعد از مدتها یه زولپیدم 10 خوردم ( قبلا 5 مصرف میکردم) پشتشم شراب خوردم ، واقعا مستی رو دو برابر میکنه . کاری میکنه که هیچی اون موقع حالیت نیست ! و بعدشم واقعا یادت نمیاد چی شد.

چون موقع مستی داشتم با یکی چت میکردم اصلا حالیم نمیشد چیا بهش گفتم و بعدش که از خواب بلند شدم هیچی یادم نمیومد !! بعد رفتم آرشیو مسنجرم رو خوندم متوجه شدم !!

کلا میخوام بگم استفاده درست و نادرست داره هرچیزی ، همین اینترنت هم استفاده درست میشه ازش کرد هم نادرست.

پ.ن : کسی زولپیدم خواست بگه :D

fms.jpg

romass100

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
باهاتون شرط میبندم 99% این دوستانی که بی دلیل سوال های عجیب غریب راجع به این قرص میکنن و از عوارضش میپرسن دلواپس حال خودشون نیستن ! دلواپس حال دوس دخترای بدبختشونن که بهشون از اینا میخوان بدن هستن !!! :D

papa_toop

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
18
منم 1 سال دارم مصرف می کنم،6 ماه اول 5 میلی و بعد از اون 10 هر وقت هم خواستم نخوردم.
به خاطر اختلال خوابم هر چی فکرش رو مصرف کردم از ترا تا آلپروزولام و حتی ترکیب چند قرص ولی سنگینی بعدش افتضاح بود در حالی که بعد زولپیدم سرحال هستید.
تنها مشکلش همین از دست دادن ضمیر ناخودآگاه هست اونم در صورت بیدار موندن بعدش.
یکی از دوستان تعریف کرد که فکر می کرد صفحه ی گوشی تاچش رو برجسته می دیده منم دقیـــــــــــــقا همین رو تجربه کردم. در کل قرص بدی نیست فقط کمی عوارض گوارشی داره و این که بعدش بیدار نمونید تا رازهاتون رو فاش نکنید یا اطرافتون رو مثل کاریکاتور نبینید :)
نمی دونم چرا داروخانه ها دیگه نمی دن حتی بعضی هاشون انگار ازشون تریاک خواستی یه جوری نگاه می کنن!!!!! در بعضی مواقع حتی دیده شده تریاک راحت تر گیر میاد :) شوخی کــــــــــرم

سوال من اینه که با توجه به جذبش از گیرنده های گابا و متابولیمسش جز الکل راه و خوراکی برای جذب بهترش هست؟ جدا از اینکه خودش 96% جذب میشه!!!!

Last edited:

madman2011

Registered User
لایک‌ها
2,725
منم 1 سال دارم مصرف می کنم،6 ماه اول 5 میلی و بعد از اون 10 هر وقت هم خواستم نخوردم.

سوال من اینه که با توجه به جذبش از گیرنده های گابا و متابولیمسش جز الکل راه و خوراکی برای جذب بهترش هست؟ جدا از اینکه خودش 96% جذب میشه!!!!

چه نياز به الكل و اين حرفا داره !!

سه دقيقه عمل مي كنه

ناراضي هم هستي چند تا بيشتر بنداز بالا
biggrinsmiley.gif
( جذب ش از 94 درصد ميرسه به 194 درصد )

ضمنا من حدود 1 ماه كه ديگه از اين قرص استفاده نمي كنم

از تجربيات بنده :

بسته بندي هاي مختلف از شركتهاي مختلف اثرات متفاوتي داره

مثلا واسه من اون بسته هاي 20 تايي گرد كوچيك بيشتر حال ميداد

ولي اون قرص هاي صورتي بسته هاي 10 تايي حال مو بهم ميزد

چندتا شركت مختلف رو تست كنيد متوجه ميشيد چي مي گم

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,401
چه نياز به الكل و اين حرفا داره !!

سه دقيقه عمل مي كنه

ناراضي هم هستي چند تا بيشتر بنداز بالا
biggrinsmiley.gif
( جذب ش از 94 درصد ميرسه به 194 درصد )

ضمنا من حدود 1 ماه كه ديگه از اين قرص استفاده نمي كنم

از تجربيات بنده :

بسته بندي هاي مختلف از شركتهاي مختلف اثرات متفاوتي داره

مثلا واسه من اون بسته هاي 20 تايي گرد كوچيك بيشتر حال ميداد

ولي اون قرص هاي صورتي بسته هاي 10 تايي حال مو بهم ميزد

چندتا شركت مختلف رو تست كنيد متوجه ميشيد چي مي گم

درسته فرمول داروهای ایرانی نسبت به شرکتشون فرق داره
ولی کلا این دارو خیلی داروی قویی هست من یه بار رفتم داروخونه هر کاری کردم بیشتر از 5 میلی بهم نداد گفت خیلی خطرناکه

SixPack

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
154
من در طول 1 هفته هر روز 2بار رولپیدم خردم اینگار نه اینگار هیچیپس نشد...........

دوکسپین هم میخورم فقط در هفته 2روز روم تاثیر داره روز سوم دوباره اینگار نه اینگار......

چیپس بخورم که بخواب م همیشه؟........

madman2011

Registered User
لایک‌ها
2,725
درسته فرمول داروهای ایرانی نسبت به شرکتشون فرق داره
ولی کلا این دارو خیلی داروی قویی هست من یه بار رفتم داروخونه هر کاری کردم بیشتر از 5 میلی بهم نداد گفت خیلی خطرناکه

برعكس من قبلا كه مصرف مي كردم

مي رفتم داروخونه ميگفتم ي ورق 10 بده ي بسته (سه تا ورق) مياورد مي گفت ي ورق كه فايده نداره

كلا اينجا هرچي بخواي پيدا ميشه

ترامتا هم خواستي راحت گير مياد :D (ترامادول و متادون)

ترامادول 200 هست ورقي 2500

papa_toop

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
18
مشکل همینجاست که به خاطر زخم معده بیشتر از 2-3 تا می خورم از درد به خودم میپیچم...

منم این قضیه تفاوت داروسازی ها رو قبول دارم... مخصوصا اینکه صورتی رنگش افتضاحه.

یه مدت برگ های 30 تایی بود ریزتر از همه فکر کنم ساخت تبریز بود ولی دیگه اونا نیست.

Last edited:

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,401
برعكس من قبلا كه مصرف مي كردم

مي رفتم داروخونه ميگفتم ي ورق 10 بده ي بسته (سه تا ورق) مياورد مي گفت ي ورق كه فايده نداره

كلا اينجا هرچي بخواي پيدا ميشه

ترامتا هم خواستي راحت گير مياد :D (ترامادول و متادون)

ترامادول 200 هست ورقي 2500

چه جالب اونجا کجاست؟ریتالین هم میدن بدون نسخه؟

madman2011

Registered User
لایک‌ها
2,725
چه جالب اونجا کجاست؟ریتالین هم میدن بدون نسخه؟

نمي دونم/ فوقش نده (كه احتمالش كمه ) دو قدم اون طرف تر ميري از دست فروش مي خري و اگه نداشت سفارش ميدي تا 24 ساعت واست جور ميكنه :D

elfy

Registered User
لایک‌ها
67
تجربه دوستان جالبه من یک بار واسه امتحان ترا با ودکا زدم خیلی فاز باحالی بود ولی بعدش تپش قلبم رفته بود بالا افتاده بودم تو رختخواب شانس اوردم که قلبم نترکید از بس فشار خون بالا بود. اولاش جالب بود این قرص که از اون فازا نداره؟

Hossssein

Registered User
لایک‌ها
205
نه اونجورم نیست که تپش قلب بگیری.. یه حس توهم باحال میاد سراغت !

من ساعت 5 صبح یه زولپیدم خوردم نخوابیدم ولی ! بعد یه ربع رفتم بخوابم ترس ورم داشته بود ، لباسام فکر میکردم تکون میخورن یا دستُ پا میدیدمشون :D

باید ببینی فازت چیه اون موقع دیگه.. مثلا من یه بار سر ظهر خوردم قرص رو و نخوابیدم . بعد چون حالیم نبود رفتم شیشه مشروب رو آوردم جلو مامانم سر کشیدم ! مادرم اینجوری : :blink: چون جلو مادرم اصلا این چیزا رو نمیخورم. بعد جالبش اینجاس از خواب پا میشی یادت نمیاد یا اگرم بیاد به زور و نصفه و نیمه یادت میاد چی بوده !

کلا قرص باحالیه ، دوسش دارم :x

ولی حتما و خواهشا پشت مصرف بگیرید بخوابید خودتون رو بیدار نگه ندارید.

papa_toop

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
18
دوستان نگاه کنید الآن 4 صبخه و منی که 5تا 10 میلی خوردم انگار هیچی به هیچی و بیدارم!!!!!!!!

آخه سر در نمیارم چرا یهو فروشش قطع شد کل تهران رو گشتم همه می گن نداریم این عجیب نیست؟؟!!؟!؟!؟!؟

کجای تهران تهییه میکنیذ؟

Hossssein

Registered User
لایک‌ها
205
دوست داشتید بگید براتون تهیه کنم.

قرص هایی که موجودی دارن ولی فروشش ممنوع هست

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,401
دوستان نگاه کنید الآن 4 صبخه و منی که 5تا 10 میلی خوردم انگار هیچی به هیچی و بیدارم!!!!!!!!

آخه سر در نمیارم چرا یهو فروشش قطع شد کل تهران رو گشتم همه می گن نداریم این عجیب نیست؟؟!!؟!؟!؟!؟

کجای تهران تهییه میکنیذ؟

دارن بدون نسخه نمیدن

papa_toop

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
18
داروخانه ای می شناسید که حداقل با دیدن قیافه طرف بفهمه برای مصرفش می خوایم نه سوء استفاده؟ :)

madman2011

Registered User
لایک‌ها
2,725
داروخانه ای می شناسید که حداقل با دیدن قیافه طرف بفهمه برای مصرفش می خوایم نه سوء استفاده؟ :)

ي بار من رفته بودم مشهد عجيب لازم داشتم / داروخونه ها هم عجيب وظيفه شناس!

ي فكري به سرم زد

برداشتم رو ي تيكه كاغذ اسم قرص رو نوشتم و طوري نقش بازي كردم كه تلفظ اسم شو هم بلد نيستم / كاغذ رو ازم گرفت يه نگا بهم انداخت بعد پرسيد مال چي هست اين قرص؟ گفتم نمي دونم

رفت قرص رو آورد

از خاطرات زولپيدمي اينجانب:)

papa_toop

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
18
آقــــــا خیلی روش با حالی بود :)

رو یه برگه سفید با یه دست خط دکتری به انگلیسی نوشتم Zolpidem 10mg n=30 زیرشم نوشتم هر شب یک عدد اولین داروخانه گفت برو سریع به دکتر بگو یه مهر بزنه دومیش بدون هیچ سوالی آورد داد :)

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,401
آقــــــا خیلی روش با حالی بود :)

رو یه برگه سفید با یه دست خط دکتری به انگلیسی نوشتم Zolpidem 10mg n=30 زیرشم نوشتم هر شب یک عدد اولین داروخانه گفت برو سریع به دکتر بگو یه مهر بزنه دومیش بدون هیچ سوالی آورد داد :)

حکایت این n=30 چی هست نوشتین جلوش؟
بعدش شما فکر میکنین خیلی زرنگین؟در واقع شما دارین خودتونو گول میزنین

بالا