• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش یک عدد پنل خورشیدی 40 وات به قیمت 190000 تومان

وضعیت
موضوع بسته شده است.

kamal68

Registered User
لایک‌ها
19
................................

kamal68

Registered User
لایک‌ها
19
upppppppppppp

سلام دوست عزیزی که به بنده یکشنبه صبح از شیراز زنگ زدی...اگه اینو میبینی جواب بده شماره ات از رو گوشیم پاک شد قرار بود اطلاعاتت رو برام پخ کنی اگه منصرف شدی اعلام کن که ما هم از بلاتکلیفی در بیاییم

Last edited:

lordsuperboys

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
سلام دوست عزیز قیمت و پ.خ کن

farad

Registered User
لایک‌ها
30
با سلام قربان 150 خریدارم

kamal68

Registered User
لایک‌ها
19
...................................

kamal68

Registered User
لایک‌ها
19
اپپپپپپپپپ

بالا باش.

Last edited:

kamal68

Registered User
لایک‌ها
19
خریداراش بیان وسط

hamidk

Registered User
لایک‌ها
144
سلام اقای بامداد
مدل ها براساس قدرت خروجی که بر حسب واحد وات یا همان توان تقسیم بندی میشوند که بنده فقط مدل 40 وات رو دارم البته باید متذکر شم که هیچ وقت پنلهای خورشیدی به تنهایی قابل استفاده نیستند و باید در کنار دستگاه اینورتور و باتریهای ذخیره انرژی استفاده بشن چونکه وظیفه پنل فقط گرفتن انرژی خورشیدی و تبدیلش به برق هست که این برق به وسیله ی یه مدار شارژر در باتری ذخیره میشه برق خروجی از نوع مستقیم هست برقی که ما نیاز داریم برق متناوب یا همان برق شهر هست پس در مرحله اخر یه اینورتور نیاز هست که اینکار رو برای ما انجام بده هر اینورتوری با هر قدرتی میشه استفاده کرد ولی هر چی اینورتور قدرتمندتری بزاریم باتریمون زودتر خالی میشه البته از ترکیب دو تا باتری ماشین و یه اینورتور 1000 وات با مدار شارژر باتری ماشین میشه 10 تا لامپ 100 وات رو ساعتها روشن نگه داشت یا یک پمپ اب برقی 500 وات و 5 تا لامپ 100 وات کلا بستگی به وات مصرفی وسیله تون داره و قدرت اینورتور به کار گرفته شده... شاید اینجا برای شما سوال پیش اومده باشه که چرا 2 تا باتری ماشین اول اینکه باتری ماشین توان واقعا مناسبی داره و در هر شهری پیدا میشه و برای این 2 عدد که یکی از باتریها در حال شارژ و دیگری در حال استفاده است و وقتی که باتری در حال استفاده خالی شد باتری شارژ شده استفاده و باتری خالی شروع به شارژ شدن میکنه !
اگه سوال دیگه ای داشید بنده در خدمتم

upppppp

سلام
از این پنل ها میشه بطور مستقیم استفاده کرد؟ برای یک کولر آبی کوچک 90 وات میخوام
قیمت اینورتر چقدر هست؟
یه سوال دیگه اینورتر ها مگه میتونن 40 وات را بکنن هزار وات؟
ممنون

kamal68

Registered User
لایک‌ها
19
سلام
از این پنل ها میشه بطور مستقیم استفاده کرد؟ برای یک کولر آبی کوچک 90 وات میخوام
قیمت اینورتر چقدر هست؟
یه سوال دیگه اینورتر ها مگه میتونن 40 وات را بکنن هزار وات؟
ممنون

سلام
بله بصورت مستقیم هم میشه استفاده کرد من خودم خروجی این پنل رو بطور مستقیم و بدون استفاده از باطری به یک اینورتور 250 وات وصل کردم و جواب داد .. اما اگه هوا ابری بشه و یا به هر دلیلی افتاب به پنل نتابه جریان برق هم تو خروجیش قطع میشه / بستگی داره که کولر ابی شما چند ولت مصرف میکنه / قیمت اینورتور رو میتونید از مغازه های الکترونیک شهرتون بپرسید اما تو بندرعباس 1000 وات ش چیزی بین 70 تا 90 تومن متغیر هست و اینورتورهای با وات پایین تر ارزانتر هستند ولی من از قیمتشون اطلاعی ندارم / بله میشه اما بطور غیر مستقیم که به این صورت هست که پنل یه باتری توان بالا مثل باتری ماشین رو شارژ میکنه و اینورتور هم برق باطری رو به برق 220 ولت 1000 وات تبدیل میکنه

اااپپپپپپپپپپپ

Last edited:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا