• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهترین پنل ارسال و دریافت رایگان با تمامی امکانات

Dynamit

Registered User
لایک‌ها
107
بالا باشششششششششش

نبود ؟!!!!!! :rolleyes:

واقعا تو ایران هیچ چیزی رو نمیشه رایگان در اختیار ملت قرار داد ! :D
داداش خودت میگی تو ایران نمیشه رایگان قرار داد.این سامانه پیامکتون قیمتش رو نوشته برای هر یک پیامک 15 تومان!!!!!!
خب با ایرانسل فارسی مینویسم 10 تومان میشه:blink:

4058423

Registered User
لایک‌ها
1,873
داداش خودت میگی تو ایران نمیشه رایگان قرار داد.این سامانه پیامکتون قیمتش رو نوشته برای هر یک پیامک 15 تومان!!!!!!
خب با ایرانسل فارسی مینویسم 10 تومان میشه:blink:

نه عزیزم اگه میخوای از سامانه به عنوان سیمکارت شخصی استفاده کنی بله برای شما سودی نداره !!!

اما کسی که بخواد برای کارهاش و برنامه ریزیهاش ازش استفاده کنه پیامک رو 9.9 هم میتونه شارژ کنه :) تازه شما با شارژ 1000 پیامک هزینه ی شما 12 تومن محاصبه میشه برای هر پیامک و اگه بیشتر شارژ کنید هزینه کمتر و کمتر میشه . :)

بالا باششششششششششششششش

Last edited:

armin39

Registered User
لایک‌ها
51
پنل شما نشون میده که پیام به دست طرف رسیده یا نه"؟؟بعد اگه نرسه هزینه برگشت داده میشه یا نه؟؟برای تعداد نسبتا بالا می خواستم استفاده کنم...ممنون میشم پاسخ بدید

4058423

Registered User
لایک‌ها
1,873
پنل شما نشون میده که پیام به دست طرف رسیده یا نه"؟؟بعد اگه نرسه هزینه برگشت داده میشه یا نه؟؟برای تعداد نسبتا بالا می خواستم استفاده کنم...ممنون میشم پاسخ بدید

بله امین عزیز . حتی اگه ارسال بشه و اعتبار شما تو پنل کم بشه و گوشی گیرنده به هر دلیلی اس ام اس رو نگیره ، هزینه ی اون رو ازتون کم نمیکنه و شارژ اون شماره ها به حسابتون برمیگرده . واقعا مشتری مداری به تمام معنا رو میتونید در این پنل ببینید داداش گلم . کاربرش که بشید عاشقش میشید .

4058423

Registered User
لایک‌ها
1,873
من ممنونم از دوستانی که ثبت نام میکنن و آپ هم نمیدن ! ;)

4058423

Registered User
لایک‌ها
1,873
بالا