• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

هزینه راه اندازی فست فود

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108
سلام دوستان . خوبید ؟
یکی از دوستان پیشنهاد شراکت برای راه اندازی یه فست فود رو داده . یه مغازه تقریبا جای خیلی خوبی پیدا شده اما اجارش بالاست ( حدود 3 میلیون پیش و ماهی 800 هزار ت )، جمعیت شهرستان حدود 80-90 هزار تا .

خودم سر رشته ای ندارم میخوام ببین اولا چه شرایطی باید وجود داشته باشه تا بشه به سود بالای اون امیدوار بود . مکان تقریبا وسط شهر و دقیقا سر یه میدان هست . جاش قبلا بانک بوده و اطرافشم بیشتر سوپر مارکت هست .

انواع فست فودهایی که باید توی منو باشه و پرطرفداره چیا هست ؟
به نظرتون به جز هزینه های اجاره با 10-15 میلیون میشه راهش انداخت ؟

و کلا هر راهنمایی میتونید بکنید که دچار فاک زدگی مزمن نشم

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108
ااااااااااا ، چقد راهنمایی :)

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
با 10 - 15 میلیون گمون نکنم تو این زمینه بشه کاری کرد

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108
فست فود اونم با این سرمایه با هزینه اجاره اونم بدون تجربه با راهنمایی هم نمیشه!

خوب شریک تجربه لازم رو داره . به هر حال از یه جایی باید شروع کرد دیگه .

با 10 - 15 میلیون گمون نکنم تو این زمینه بشه کاری کرد

ممنون اقا مصطفی . خودم احتمال میدادم کم باشه ولی اون شریکمون گویا گفته کافیه .

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,350
درود بر شما . البته خوب جمعیت شهر هم زیاد نیست ، نسبت به شهرهای بزرگ 80-90 هزار تا نسبتا کمه

فست فود بیشتر از اونکه منوی قابل توجهی داشته باشه , جای مناسب , شهر مناسب مردمی میخواد که پول براش خرج کنن
چلوکبابی مثلا اره کیفیت میخواد و دکور و اینا خیلی در اولویت قرار نداره
خلاصه باید ببینی شهر چه جریانی داره چون ماها اشنا نیستیم با اونجا خیلی دقیق نمیتونیم راهنمایی کنیم حتی اگه بدونیم کجاست چون شریانها و محیط و رفت و امد و کلا زندگی جاریه شهر رو نمیشناسیم

یه شهر میبینی جمعیت کم داره ولی مردن پول داری داره که دنبال تفریح میگردن , خیلی راحت میتونی با زدن فست فود وارد سبد مخارجشون بشی !!
یه جا میبینی نه درامدشون پایینه و پول اضافه خرج کردن براشون نمیصرفه
اگه رقیب نداری , میتونی فقط پیتزا بزنی , یه منو بدی که مثلا شش مدل پیتزا داره. اینجوری از کم بودن رقیب میتونی استتفاده کنی
رفیقم تو یکی از شهرهای اطراف بوشهر این کارو کرده بود .. یه شهر کم جمعیت ولی با درامد متوسط بودن که کلا فقط کبابی و اینا داشتن .. این پیتزایی زد و بعد دو سال بارش رو بست اومد تهران مغازه زد . چون اونجا نبود اصلا پیتزایی و غذای لذیذ و خارجیه زود جا باز میکنه و از همه مهمتر طرف تو خونه نمی تونه درست کنه .
لوازمش هم از همه ارزونتره چون فقط یه فر میخواد !

Sent from my LG-P970 using Tapatalk 2

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
آقا اولا ک به عنوان کسی‌ که از اون روزی که یادم میاد فست فود به صورت کاملا جدی میخوردم روزانه ۳ وعده! باس بگم که با توجه به شرایط شهرتون و میدون اصلی‌ و چیزی دیگه که فرمودید فکر می‌کنم یه فست فود همه مدل غذا خیلی‌ جواب بده! یعنی‌ از این شیک میکا که خانواده‌ها دختر پسری اینا بیان نه, از اینا که سمت مرکز شهر تهران زیاده

منو باید شامل اینا باشه

کوکتل‌,هات داگ, هردوی اینا با قارچ و پنیر و ساده

همبرگر ,چیز برگر ,سوسیس بندری حتما باشه, جیگر حتما باشه, مغز, سوسیس بلغاری ,فلافل حتما حتما با اینکه موادش ارزونه یجورایی همش سود

سمبوسه می‌تونی کنار اینا بذاری با انواع نوشابه

البته بگم که اگه یکم می‌خوای تنوع بدی می‌تونی یه فر واسه پیتزا هم بگیری

سعی‌ کن قضاهارو سنگین بزنی‌ یعنی‌ جنست اگه عالیم نیست متوسط باشه کیفیتش, اما سنگین باشه پیتزارو آمریکایی پر بزنی‌ ساندویچارو پر کنی‌ شده با کاهو به چش میاد و مشتری پیدا میکنی‌

یه ساندویچی شهرستان دیدم مواد اولیش به جرات میگم کمترین کیفیت تو ایران رو داره انقد اشغاله اما چون لامصب پر می‌زنه چنان مشتری داره که نمی‌دونی

پیتزا بت میده ۱۵ تومن ۴ نفر خفه می‌کنه اما جنس موادش اشغال اما خوب مشتری داره,راستی‌ چرا دوستان میگن نمیشه با ۱۵ تومن؟! جز یه فر یا گاز یا دکور هزینه دیگه داره؟!

خلاصه بازم میام میگم از تجربیاتم :D

Last edited:

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,350
سعید واقعا یکی از فست فودی ترین هایی که میشناسم و مشورت باهاش شدیدا لازمه !! تو همین یه پاراگراف کلی نکته بود !

احمددد

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
دکور مغازه مثل کیفیت تاثیر گداره و اگه بخوای یه دکور متوس داشته باشی میتونی با 25 سرش رو هم بیاری و 15 هم برای چیزای دیگه،البته به جز اجاره و پیش
یا میتونی نمایندگی یه برند رو بگیری که اونم کمش 70 تومن کلی خرجت میشه
ولی با 15 هم میتونی یه اغذیه متوسط بزنی
امیدوارم موفق باشین
اعطای نمایندگی رستوران - هات داگ کمپانی

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108
فست فود بیشتر از اونکه منوی قابل توجهی داشته باشه , جای مناسب , شهر مناسب مردمی میخواد که پول براش خرج کنن
چلوکبابی مثلا اره کیفیت میخواد و دکور و اینا خیلی در اولویت قرار نداره
خلاصه باید ببینی شهر چه جریانی داره چون ماها اشنا نیستیم با اونجا خیلی دقیق نمیتونیم راهنمایی کنیم حتی اگه بدونیم کجاست چون شریانها و محیط و رفت و امد و کلا زندگی جاریه شهر رو نمیشناسیم

یه شهر میبینی جمعیت کم داره ولی مردن پول داری داره که دنبال تفریح میگردن , خیلی راحت میتونی با زدن فست فود وارد سبد مخارجشون بشی !!
یه جا میبینی نه درامدشون پایینه و پول اضافه خرج کردن براشون نمیصرفه
اگه رقیب نداری , میتونی فقط پیتزا بزنی , یه منو بدی که مثلا شش مدل پیتزا داره. اینجوری از کم بودن رقیب میتونی استتفاده کنی
رفیقم تو یکی از شهرهای اطراف بوشهر این کارو کرده بود .. یه شهر کم جمعیت ولی با درامد متوسط بودن که کلا فقط کبابی و اینا داشتن .. این پیتزایی زد و بعد دو سال بارش رو بست اومد تهران مغازه زد . چون اونجا نبود اصلا پیتزایی و غذای لذیذ و خارجیه زود جا باز میکنه و از همه مهمتر طرف تو خونه نمی تونه درست کنه .
لوازمش هم از همه ارزونتره چون فقط یه فر میخواد !

خیلی ممنون بابت راهنمایی:heart:
واقعیت تعداد فست فود توی شهر کم هم نیست . اونهایی که منوهاشون همه نوع فست فودی رو داشته باشه شاید بیشتر از 2-3 تا نباشه . معمولا سیستم کاریشون اینه که حداکثر 2 تا 3 مدل فست فود توی منوشون دارند . حدود 14-15 تا بیشتر تو کار پیتزا هستند . ساندویچی که الی ماشا ا.... ! یه 10-15 تا انواع فست فودهای دیگه! بنابراین تنها نیستیم :rambo:

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108
آقا اولا ک به عنوان کسی‌ که از اون روزی که یادم میاد فست فود به صورت کاملا جدی میخوردم روزانه ۳ وعده! باس بگم که با توجه به شرایط شهرتون و میدون اصلی‌ و چیزی دیگه که فرمودید فکر می‌کنم یه فست فود همه مدل غذا خیلی‌ جواب بده! یعنی‌ از این شیک میکا که خانواده‌ها دختر پسری اینا بیان نه, از اینا که سمت مرکز شهر تهران زیاده

منو باید شامل اینا باشه

کوکتل‌,هات داگ, هردوی اینا با قارچ و پنیر و ساده

همبرگر ,چیز برگر ,سوسیس بندری حتما باشه, جیگر حتما باشه, مغز, سوسیس بلغاری ,فلافل حتما حتما با اینکه موادش ارزونه یجورایی همش سود

سمبوسه می‌تونی کنار اینا بذاری با انواع نوشابه

البته بگم که اگه یکم می‌خوای تنوع بدی می‌تونی یه فر واسه پیتزا هم بگیری

سعی‌ کن قضاهارو سنگین بزنی‌ یعنی‌ جنست اگه عالیم نیست متوسط باشه کیفیتش, اما سنگین باشه پیتزارو آمریکایی پر بزنی‌ ساندویچارو پر کنی‌ شده با کاهو به چش میاد و مشتری پیدا میکنی‌

یه ساندویچی شهرستان دیدم مواد اولیش به جرات میگم کمترین کیفیت تو ایران رو داره انقد اشغاله اما چون لامصب پر می‌زنه چنان مشتری داره که نمی‌دونی

پیتزا بت میده ۱۵ تومن ۴ نفر خفه می‌کنه اما جنس موادش اشغال اما خوب مشتری داره,راستی‌ چرا دوستان میگن نمیشه با ۱۵ تومن؟! جز یه فر یا گاز یا دکور هزینه دیگه داره؟!

خلاصه بازم میام میگم از تجربیاتم :D

ممنون که تجربیات گرانبهاتون رو شیر میکنید . حتی 2 وعده فست فود هم خیلی خیلی زیاده. من دقیقا بر عکس شما هستم ، علاقه شدید به غذای خونگی دارم و به جرئت میتونم بگم در سال حداکثر بین 1-2 بار فست فود توی برنامه غذاییم هست :snitch:

اون 1-2 بار هم به خاطر جمع دوستان هست وگرنه اونم نمیخورم ! :blink:

خود منم فک میکردم هزینه توی یه فر و یک یخچال خلاصه بشه :worried:

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,350
نمایندگی گرفتن تو کشوری که کپی رایت کوچکترین ارزشی نداره واقعا پول دور ریختنه
یه زمانی بود این ایس پک افتاده بود رو دور , مثل چی ملت پول میدادن تابلو بگیرن . یه ابمیوه فروشی هست چهارراه پاسداران, خیلی قشنگ و شیک به منوش ایس پک رو اضافه کرده بود و با همون بسته بندی میداد . انقدر هم خوب و خوشمزه بود که هر کی میخورد میرفت دست دوستاشم میگرفت میورد . یه قرون هم به مفت خورایی مثل ایس پک نداد , الانم مغازش بر قراره.

دوست گلم با این تفاسیری که شما گفتی پس تنها نیستی اصلا , اولش یه جوری گفته بودی گفتم تو بیابونی و تنهایی !!!

شما یه کاری کن,یه امار در بیار ببین ابمیوه بستنی داره شهره ؟! اینم کار شدیدا پرسودیه و خودمم توش بودم میدونم درامدش ده برابره هزینشه . جای کوچکتر هم میتونی بگیری که فقط بیرون بر بدی ملت تو ماشین بشینن بخورن حال کنن و شما هم در گیر اماکن نشی واسه برمودای پای خانوما , همون بلایی که سر من اومد .

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108
نمایندگی گرفتن تو کشوری که کپی رایت کوچکترین ارزشی نداره واقعا پول دور ریختنه
یه زمانی بود این ایس پک افتاده بود رو دور , مثل چی ملت پول میدادن تابلو بگیرن . یه ابمیوه فروشی هست چهارراه پاسداران, خیلی قشنگ و شیک به منوش ایس پک رو اضافه کرده بود و با همون بسته بندی میداد . انقدر هم خوب و خوشمزه بود که هر کی میخورد میرفت دست دوستاشم میگرفت میورد . یه قرون هم به مفت خورایی مثل ایس پک نداد , الانم مغازش بر قراره.

دوست گلم با این تفاسیری که شما گفتی پس تنها نیستی اصلا , اولش یه جوری گفته بودی گفتم تو بیابونی و تنهایی !!!

شما یه کاری کن,یه امار در بیار ببین ابمیوه بستنی داره شهره ؟! اینم کار شدیدا پرسودیه و خودمم توش بودم میدونم درامدش ده برابره هزینشه . جای کوچکتر هم میتونی بگیری که فقط بیرون بر بدی ملت تو ماشین بشینن بخورن حال کنن و شما هم در گیر اماکن نشی واسه برمودای پای خانوما , همون بلایی که سر من اومد .

اتفاقا حدود 4-5 سال قبل ایس پک نبود اینجا ، میخواستم خودم بیارم . من نیووردم اما 1-2 سال بعد کسه دیگه ای اورد ، جالب نیست اوضاعش .

اره عزیز ، تنها نیستم .
یه چیز جالبم بگم یکی از رفیقای ما پیشنهاد داد نمایندگی صبا باتری رو بگیریم، رفتم سایت صبا باطری قسمت نمایندگیها رو چک کردم ! شهر کاشان با 500.000 تا جمعیت 1 نمایندگی داشت ، اینجا با 80-90 هزار تا حدود 9 تا نمایندگی داشت! داشتم کف و خون قاطی میکردم :wacko:

ابمیوه بستنی که هست ، ولی تعدادشون دستم نیست.

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
رفیق شاید فست فود زیاد باشه اما جنس خوب بدی و چنتا نکته رو رعایت کنی‌ میشی‌ انتخاب اول اون منطقه!

ببین یه فست فودی هست اینجا تو قیطریه به اسم کالیس

یه جای کوچیک با ۴تا میز

اما انقد فروش داره کل قیطریه رو این غذا میده :eek:

حالا دلیلش چیه

یکی‌ اینکه جنس موادی که می‌زنه فوق‌العادس یعنی‌ خودت ک می‌خوری حس میکنی‌ جنس آشغالی نیس

دوم اینکه شاید باورت نشه اما خیلیا که می‌رن اونجا غذا بخورن واسه اینه که روی میزش سس سفید و قرمز گذاشته

هرچقد که می‌خوای سٔس بزن,شاید مسخره بیاد اما کسی‌ که میره فست فود بخور واسش خیلی‌ مهم که هرچی‌ می‌خواد سٔس در اختیارش باشه

یه‌جور حس خوبی میده :rolleyes:

سسشم خوشمزس

همین چیزای ریز باعث شده که الان از یه مغازه کوچیک حتی شبای وسط هفته تند تند پیتزاو ساندویچ بده بیرون

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108
رفیق شاید فست فود زیاد باشه اما جنس خوب بدی و چنتا نکته رو رعایت کنی‌ میشی‌ انتخاب اول اون منطقه!

ببین یه فست فودی هست اینجا تو قیطریه به اسم کالیس

یه جای کوچیک با ۴تا میز

اما انقد فروش داره کل قیطریه رو این غذا میده :eek:

حالا دلیلش چیه

یکی‌ اینکه جنس موادی که می‌زنه فوق‌العادس یعنی‌ خودت ک می‌خوری حس میکنی‌ جنس آشغالی نیس

دوم اینکه شاید باورت نشه اما خیلیا که می‌رن اونجا غذا بخورن واسه اینه که روی میزش سس سفید و قرمز گذاشته

هرچقد که می‌خوای سٔس بزن,شاید مسخره بیاد اما کسی‌ که میره فست فود بخور واسش خیلی‌ مهم که هرچی‌ می‌خواد سٔس در اختیارش باشه

یه‌جور حس خوبی میده :rolleyes:

سسشم خوشمزس

همین چیزای ریز باعث شده که الان از یه مغازه کوچیک حتی شبای وسط هفته تند تند پیتزاو ساندویچ بده بیرون

خیلی عالیه . واقعا گاهی یه ایده کوچولو یا حتی ایده هم نه ، یه سخاوتمندی خیلی کوچیک باعث میشه طرف مشتری همیشگی پیدا کنه .

یه نمونه عکسش رو بگم ، اینجا یه پیتزا فروشی داریم که دوستان به من میگفتند پیتزاش عالیه . من همون 1-2 بار در سال رو همیشه از اونجا میگرفتم واقعا هم عالی میزد ، یه شب که تنها بودم حال غذا درست کردن نبود زنگ زدم که واسم بیارند ، طرف ما رو پیچوند چون توی اون لحظه این طرف شهر مشتری نداشت و حالشو نداشت بیاره . از اون روز دیگه پامو نذاشتم اون سمتی

اینکه کاسب واسه مشتری ارزش قائل بشه حتی در حد خیلی خیلی جزئی واقعا مشتری جذب میشه چون فرهنگ ملت رفته بالا . حالا مگه سس اونم فله ای چقدر قیمتشه ولی بعضیا از 10 تا تک تومنی هم نمیگذرند

mohammadali19

Registered User
لایک‌ها
119
سلام
به نظر من شما تو شهرستان كوچيك از روش قيمت كم و حجم زياد استفاده كن همونجور كه آقا سعيد هم تاكيد كردن..
اينجا(قزوين)با جمعيت 700.000 تا يه ساندويچي هس ...سعيد سگ پز...
بندري ميده 3 برابر ساندويچياي ديگه....ولي لامصب هر منوقع ميري 7-8 نفر صف واستادن
كيفيت سوسيسش هم آشششششششغغغغغغال....
در مورد سس هم ما يه بار با بچه ها از خيابون خيام كه توش 5-6 تا فسفود هست 3 كيلومتر پياده رفتيم تا بريم يه فسفودي
كه سس مجاني ميداد...تو روز افتتاحيه هم تبليغ بزن 40% تخفيف تا سه روز تراكت تعداد بالا + بنر در سطح شهر
چون جمعيت كمه سريع ميگيره...
ولي واقعا 40% يا50% تخفيفو بده...
دكور و فضا رو سوسولي وتاريك نگير به نظرم....
بيشتر رو خانواده ها سرمايه گذاري كن تا دوس دخترا و پسرا...هر چند از تركيب جمعيتي شهر خبر ندارم......

چيزي به ذهنم بياد مينويسم

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108
سلام
به نظر من شما تو شهرستان كوچيك از روش قيمت كم و حجم زياد استفاده كن همونجور كه آقا سعيد هم تاكيد كردن..
اينجا(قزوين)با جمعيت 700.000 تا يه ساندويچي هس ...سعيد سگ پز...
بندري ميده 3 برابر ساندويچياي ديگه....ولي لامصب هر منوقع ميري 7-8 نفر صف واستادن
كيفيت سوسيسش هم آشششششششغغغغغغال....
در مورد سس هم ما يه بار با بچه ها از خيابون خيام كه توش 5-6 تا فسفود هست 3 كيلومتر پياده رفتيم تا بريم يه فسفودي
كه سس مجاني ميداد...تو روز افتتاحيه هم تبليغ بزن 40% تخفيف تا سه روز تراكت تعداد بالا + بنر در سطح شهر
چون جمعيت كمه سريع ميگيره...
ولي واقعا 40% يا50% تخفيفو بده...
دكور و فضا رو سوسولي وتاريك نگير به نظرم....
بيشتر رو خانواده ها سرمايه گذاري كن تا دوس دخترا و پسرا...هر چند از تركيب جمعيتي شهر خبر ندارم......

چيزي به ذهنم بياد مينويسم

درود بر شما ، ماشا اله عجب اسم با مصما و رمانتیکی هم گذاشته !

بسیار عالی . ممنون
به نظر میرسه این سس خاصیت اعجاب انگیز داره :D واقعیت اینه که هزینه انچنانی هم نداره ، اخه دیگه طرف که 1 لیتر سس نمیتونه بخوره ، حتما این سس رو مد نظر قرار میدم :evo:

tondar13

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان نظرشون در مورد ساندویچ نیم متری چیه؟!به نظرتون جواب میده؟!

آیا اگه قیمتش کمی بالاتر از بقیه ساندویچ ها باشه بازم جواب میده؟!

بالا