ارسال شد دوست عزیز
کد رهگیری رو پخ گذاشتم.
سلام داش مرتضی بابت مودم ممنون
مودم منم صحیح و سالم بدستم رسید
خیلی عالی بود متشکرم.
ارسال شد دوست عزیز
کد رهگیری رو پخ گذاشتم.
ممنون عزیزسلام داش مرتضی بابت مودم ممنون
مودم منم صحیح و سالم بدستم رسید
خیلی عالی بود متشکرم.
سلام! :happy:
یه دونه بدون گارانتی می خواستم... لطفا چیزایی که لازمه (شماره حساب) و تماس رو برام پی ام کنید...
با سپاس
سلام! :happy:
یه دونه بدون گارانتی می خواستم... لطفا چیزایی که لازمه (شماره حساب) و تماس رو برام پی ام کنید...
با سپاس
واسه منم همینطور
سلامسلام. چرا اينقدر تفاوت قيمت بين بدون گارانتي و با گارانتي هستش؟ جنسش فرق داره مگه؟!
سلامسلام
اقا مودم من امروز رسید دستت درد نکنه خیلی هم یک بود
امتیاز بازارچه ما هم فراموش نشه :|
سلام،شرایط خرید پخ شدسلام بنده خریدار مودم وایرلس با قیمت پایین هستم
بدون گارانتی
سلامسلام دوست عزیز
من مودم وایر اس دار میخوام. ولی بردش برام خیلی مهمه. این مدل P-660HN-TxA بالاترین برد رو در بین مودمهای زایکسل داره ؟
اگر مدل بالاتری (از نظر برد) هست چه قیمته ؟
سلاممودم من هم رسید همه چی اوکی بود .
مرسی
ارسالهای امروز دوستان ارسال شد و کد رهگیری ارسال شد...(4عدد فروخته شد)
ممنون داش، قربونتآقا مرتضی خودم الان یه دی لینک دارم و اولش هم قرار بود یه دونه فقط واسه دوستم بخرم ولی چون حالت مودم ایستاده هست و طراحی چشم نوازی هم داره (بجز مسئله کارایی) دوتا سفارش دادم...
خیلی گلی... :blush: قیمت ها هم که عالی... :happy: عکس تو آواتار هم خودمم!![]()
سلام . هنوز هم بی گارانتی موجود داری ؟؟ خریدارم
پخ شد داشسلام
بله، موجود است
داداش گلم شماره تماست رو برام بگذار فردا باهات تماس بگیرم برای هماهنگی و واریز وجه.
پیشنهاد ویژه ی شاتل
مشترک گرامی،
علاقهمنديم به اطلاع برسانيم، گروه شرکت های شاتل در راستای شعار همیشگی خود مبنی بر مشتری مداری، جشنواره ای برای فروش برخی از مودم های خود به شرح زیر برگزار کرده است.
چنانچه در دوره ی زمانی 1 تیر ماه تا 27 تیر ماه 1392 برای خرید مودم وایرلس HN و RU اقدام گردد، هزینه مربوط به مودم معادل اعداد نگاشته شده در جدول محاسبه خواهد شد. این فرصت، فرصت طلایی را برای خرید در اختیار شما قرار میدهد.
نام مودم
قیمت فروش (تومان)
مودم وایرلس P-660HN
105،000
مودم کمبو P-660RU
55،000
به هزینه های بالا، مبلغ مالیات ارزش افزوده مطابق با قانون برنامه پنجم توسعه کشور اضافه خواهد شد.
با آرزوی موفقیت و شادمانی برای شما