احسانبزرگي
Registered User
ایفون 5 که 420 تومن هست ایا 4هسته هست چون زده mtk 6589 ؟
با تشکر از پاسختون دوست عزیزداداش عکس از بغل نیاز نیست
شما ایفون 4S اصلی رو که ببینید انگار اینو دیدید دوسته عزیز
تفاوت نداره جای سیمکارت یکی هستش
ارادت
ایفون 5 که 420 تومن هست ایا 4هسته هست چون زده mtk 6589 ؟
سلام سوالام در مورد اس 4 است.
مقدار availble ram روش چسب داره دیده نمیشه.چقدره؟
لطفا اینو با اصلش مقایسه کنید از نظر ظاهر و قطر و شارژر و هندزفری .نتیجه را اعلام کنید.
لطفغا اندازه قطر صفحه را هم با خط کش اندازه بگیرید.![]()
داداش منو گمراه کردیا با این همه مدل :دی
اون 5 هم شرمنده میخواستم معامله قبلی رو بهم بزنم از شما بخرم که دیگه دیر شده بود فرستاده بودن
بازم مونده؟؟؟؟
اگه مونده که وایسم اونارم بزاری یه دفه انتخاب کنم
قیمتارووو :blink: خدایی از همه جا پایین تره :wacko:
اوزاکی چیه؟
گرامی.مشخصات s4 به شدت خوب هستند و نمونه آن در گوشی های چینی زیر 1.3 میلیون تومن موجود نیست.
این موضوع و همچنین عدم اعتماد کامل به نرم افزار antutu باعث شک من در مورد مشخصات واقعی این گوشی شده.
ارزان ترین گوشی های مشابه THL W8+ و zopo C2 Platinium هستند با قیمت 1 تومن با رم 1 گیگ.
لطفا از نرم افزار های تست دیگر استفاده کنید و نتیجه را قرار دهید.
در صورتی که صحت قطعات مشخص شود بنده بدون تردید خریدار قطعی هستم.
ببخشید انتظارم بالاست .مطمئن هستم عده زیادی از کاربران به علت عدم اعتماد از خیر خرید این گوشی میگذرند.
نرم افزار های دیگر که میتوانید استفاده کنید.
Android CPU-Z
System Test :TACOTY CN
Quadrant Standard Edition
مشخصات و امتیاز s4 به شدت خوبه و فروشنده به شدت محترم و مشتری مدار
کسی میدونه روی گوشی های کپی میشه کاستوم رام زد؟ براش کاستوم رام هست؟ از کاستوم رام های گوشی اصلی که احتمالا پشتیبانی نمیکنه؟!
اوزاکی چیه؟
گرامی.مشخصات s4 به شدت خوب هستند و نمونه آن در گوشی های چینی زیر 1.3 میلیون تومن موجود نیست.
این موضوع و همچنین عدم اعتماد کامل به نرم افزار antutu باعث شک من در مورد مشخصات واقعی این گوشی شده.
ارزان ترین گوشی های مشابه THL W8+ و zopo C2 Platinium هستند با قیمت 1 تومن با رم 1 گیگ.
لطفا از نرم افزار های تست دیگر استفاده کنید و نتیجه را قرار دهید.
در صورتی که صحت قطعات مشخص شود بنده بدون تردید خریدار قطعی هستم.
ببخشید انتظارم بالاست .مطمئن هستم عده زیادی از کاربران به علت عدم اعتماد از خیر خرید این گوشی میگذرند.
نرم افزار های دیگر که میتوانید استفاده کنید.
Android CPU-Z
ممنون.متاسفانه چینی ها راه های گول زدن نرم افزارها را هم پیدا کردند.
آره متاسفانه !:hmm: خصوصا نرم افزار antutu که خیلی راحت گول میخوره و اصلا نمیشه به مشخصاتی که از گوشیهای چینی میده اعتماد کردممنون.متاسفانه چینی ها راه های گول زدن نرم افزارها را هم پیدا کردند.
یک آیپاد 4 8 گیگ تمیز دارم خط و خش اصلا نداره به جزء پشتش که اونم خیلی کم هستش
با توجه به این برای S4 چقدر باید پرداخت کنم ؟
سلام
منم از S4 خوشم اومد مشخصات خوبی داره نسبت به قیمتش . البته گمون می کنم تست دومی درست باشه چون تو تست اولی رزولیسن رو زده 1920 در 1080 اما توی تست جدید نوشته 480 در 800 که بنظرم در این قیمت این معقول تر هستش . امام بازم میگم مشخصات خوبی داره .
ممنون.متاسفانه چینی ها راه های گول زدن نرم افزارها را هم پیدا کردند.
مشخصه 4 هسته ایه.فرکانس خیلی خوبی هم داره.مقدار رم مطمئنا حداقل 1 گیگ هست.
کچلتون نمیکنم گرامی ، همین دوتا تست هم خوبه ولی اگر وقت داشتین من متمایل به دیدن تست این دو نرم افزار هم هستم.
خودتونو اذیت نکنین.گفتم اگه وقتش را داشتین.اقا تروخدا
دوسته عزیزمون احسان بزرگی
یه برنامه دادن که گفتن مشخصات اصلی رو میده
میخواید اونو تست کنم؟
البته خودم که تست میکنم خواستید عکس اینجا هم بزارم البته پست اول نمیشه گذاشت چون پر شده تقریبا:دی
ارادت
دارم یه پست مفصل مینویسمسلام داداش با اونی که 5 خریدم ازش به مشکل خوردم گوشی آشغاله اصن
الان پولمم نمیده!!
تو یکی از پستا دیدم شما گفتید اگه چیزایی که میگید حقیقت داره بیاید رو در رو ولی ایشون جواب ندادن
اگه میشه بیا تو این تاپیک اعلام کن اگه چیزی میدونی
[h=1]شکایت از کاربر goraz1376[/h]
لینک که حذف شده :Oدارم یه پست مفصل مینویسم
ارادت