لبتاپ core i7 با 4 گيگ رم و هارد 500
فوق العاده تميز ،با لايت كيبورد
من این لبتاب رو 2 روز پیش از یکی از کاربرای سایت گرفتم . اون موقع به لبتاب دوم احتیاج داشتم که برنامم کنسل شد و دیگه احتیاج بهش ندارم
اما مشکل اینه چون حضوری نمیتونستم تحویل بگیرم یکی از دوستانم رو فرستادم برای چک لبتاب . متاسفانه ایشون فراموش کرده بود صدای دستگاه رو تست کنه . دستگاه 2 تا اسپیکر داره که یکیش تو صدای بلند خش خش میکنه و گاها همون یکی قطع میشه . اما اون یکی اسپیکر سالمه . ایشون هم میگه من حضوری تحویل دادم و کاریش نمیتونه بکنه و زیر بار مشکل نمیره . خواستم بگم یه موقع مدیون کسی نباشم . من خودم تازه فهمیدم
به خاطر همین قیمتم رو مقداری کم میکنم
ولی بقیه قطعات رو تضمین میکنم سالمه
قيمت پايه 1500
گام افزايش 50
فروش فوري 1700
خواهش میکنم کسی زیر قیمت پایه قیمت نده،چون قیمتم مناسبه
من تا يكشنبه مشهد هستم،دوستان مشهدي ميتونن حضوري تحويل بگيرن
يكشنبه به بعد تهرانم
بابت كيفيت بد عكسها پيشاپيش عذر ميخوام
Sent from my iPad using Tapatalk HD
فوق العاده تميز ،با لايت كيبورد
من این لبتاب رو 2 روز پیش از یکی از کاربرای سایت گرفتم . اون موقع به لبتاب دوم احتیاج داشتم که برنامم کنسل شد و دیگه احتیاج بهش ندارم
اما مشکل اینه چون حضوری نمیتونستم تحویل بگیرم یکی از دوستانم رو فرستادم برای چک لبتاب . متاسفانه ایشون فراموش کرده بود صدای دستگاه رو تست کنه . دستگاه 2 تا اسپیکر داره که یکیش تو صدای بلند خش خش میکنه و گاها همون یکی قطع میشه . اما اون یکی اسپیکر سالمه . ایشون هم میگه من حضوری تحویل دادم و کاریش نمیتونه بکنه و زیر بار مشکل نمیره . خواستم بگم یه موقع مدیون کسی نباشم . من خودم تازه فهمیدم
به خاطر همین قیمتم رو مقداری کم میکنم
ولی بقیه قطعات رو تضمین میکنم سالمه
قيمت پايه 1500
گام افزايش 50
فروش فوري 1700
خواهش میکنم کسی زیر قیمت پایه قیمت نده،چون قیمتم مناسبه
من تا يكشنبه مشهد هستم،دوستان مشهدي ميتونن حضوري تحويل بگيرن
يكشنبه به بعد تهرانم
بابت كيفيت بد عكسها پيشاپيش عذر ميخوام

Sent from my iPad using Tapatalk HD
Last edited: