• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره (خرید، مقایسه، فنی...)

÷

• Total voters
    52

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
روا که اصن ماشین نیس!
البته کورسا در شرایط فعلی که تمیزش کمه و قدرتش پایینه .

ولی سیلو درسته ماشین خوبیه ولی نه در اون حدی که شما میگید!!! تمام مشکلات یه کورسا رو دااره
البته استارتر میتونه به اپل آسترا هم فکر کنه

MyLGcookie

Registered User
لایک‌ها
446

ولی سیلو درسته ماشین خوبیه ولی نه در اون حدی که شما میگید!!! تمام مشکلات یه کورسا رو دااره
البته استارتر میتونه به اپل آسترا هم فکر کنه

درسته
اما یه ماشین خانوادگی نسبتا ( هم قیمت ) ایمن که کلاس خوبی هم داره و قیمتش هم مناسبه
همچنین قدرت موتوری بیشتری نسبت به کورسا داره.
در ضمن من خودم عاشق کورسا ام.
اپل آسترا به شدت تایید میشه اما لوازم بدنه اش گرون تر از کورسا است.

locki

Registered User
لایک‌ها
34
با این بودجه باید بری سراغ خارجی های دهه نود اعم از ژاپنی و المانی

تا وقتی هوندا و میتسوبیشی هستن چه کاریه بری سمت اینا!!! و مابقی مدل ها

لب تر کن بگو دقیقا چقد داری و ماشین رو بره چه کاری میخوای؟

البته اینا عمرشون یکم بیشتره از پوروتن ولی خوب اصالت آن کوجا این کوجا
الان پارس دارم اما ...
مصرف خونگی هست هزینه هم حدودا 45م می تونم بکنم ظاهر ماشین برام مهمه

locki

Registered User
لایک‌ها
34
پروتون هم خودروی انگلیسیه کمپانی لوتوس
مالزی امتیازش رو خریده

تو انگلیس پروتون جز خودروهای محبوبه

بسیار عالیه...

یه زمان میخواستم بخرم...حیف....
منم تعریفشو زیاد شنیدم اما همین موضوع نبود قطعاتش اینا یکم تردید انداخت توی دلم توی فروم تت خوندم زاگرس خودرو اعلام کرده باز می خواد خط تولید این محصول رو راه اندازی کنه... اگه اینجور بشه این مشکلاتم حل میشه

SHADmaghz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
247
خواهشا اپل کورسا و امثال اعهم رو مقایسه نکنید با پراید و آر دی و از این دست اشغال ها

=====================================================

پراید رو ک هممون میدونیم چه شکریه بحثی توش نیست

====================================================

روآ یا همون آردی هم تو این چند صفحه حتی ندیدم یه نفر یه تعریف جزئی ازش داشته باشه
اونم همه میدونی چه شکریه:D

===================================================

حالا استارتر میمونه و با این بودجه ای ک داره حالا میگیم 10 تومن شک نکن با این بودجه فقط و فقط اپل کورسا کارتو راه میندازه و اصن ب هیچ وجه قابل مقایسه نیست با پراید و امثال اعهم میتونم 50صفحه از محاسن کورسا و معایب پراید برات مطلب بیارم :D

======================================

ب نظر من اون کورسایی رو ک صفحه قبل گذاشتی خیلی خوب قیمت داده تو بازار الان کمتر دیدم کورسایی رو 9نیم 10 بدن همه رو 12گردش میکنن

نکته ی دیگه این که اول آخری میخوای ماشین کارکرده بخری دیگه حالا چ پراید چ کورسا چه موارد دیگه باید با آدمهای دست ب آچار در ارتباط باشی ..پراید کارکرده دیگه خودت فکرشو بکن چه مصیبتی میتونه باشه اما کورسا من هر کی رو دیدم داره سوار میشه خداروشاکره :D. تو تهران و کرج هم ک کورسا باز زیاده قطعاتش زیاده. عمر قطعاتشونم قابل مقایسه نیست با قطعات ماشین های داخلی . از لحاظ ایمنی هم ک کورسا اصن قابل مقایسه نیست با پراید

===================================

اگه کورسا میخوای بگیری دنبال مدلهای سفارش آمریکا ش هم بگردی بَد نی ک چندقلم بیشتر آپشن دارن

آپشن های سفارش اروپاهاش ک ایناست

کولر و بخاری ک جای خود سیستم ضد بخار شیشه ها و شیشه بالابر برقی و اینه برقی و گرمکن اینه و کلید تنیم چراغهای جلو از داخل کابین و سانروف چند حالته و در بعضی از مدلها ترمز ای بی اس و ایربگ هم هست

======================================================================================================================

یه چیز خفن هم بهت بگم که هیشکی بلد نی :D دوتا دکمه ساعت جلو کنسول رو همزمان باهم بگیر بعد چند ثانیه صفحه میانگین کیلومتر رو نشون میده یعنی میانگین سرعت حرکت به کیلومتر در طول یه مسیر
این سیستم سرعت رو به ای سی یو گزارش می کنه و باعث می شه مصرف سوخت تو سرعتای پایین کم شه. اگه ظبط فابریک روش باشه علائمی مثل CDوپلیر و... رو نشون میده

================================================================================================================================

در آخر بین کورسا و سیلو و دوو اسپرو یکی رو انتخاب کن ک نظر من اسپروو هست :D یه تاپیک هم اینجا راجع ب ش زدم بازم ب نظر من با بودجه 13-14 تومن اسپرو بهترین انتخاب ـه آکورد هم میتونست باشه اما آکورد تو بازار الان خیلی کشیده بالا

amir3408

Registered User
لایک‌ها
1,416
وقتی اینجور ماشینها رو میخری باید پیه خیلی چیزها رو به تنت بمالی

SHADmaghz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
247
شادی مزنه دستته بگو ببینم الان سیویک هاچبک چنده؟
ببینم من چندسال باید جون بکنم یه سیویک بخرم

عموی طی دنبال هاچ بک هاش نگرد ک نمیدن حتی اگه لاشه باشه! ب قول بابای ترکم هاپاش:D..یه آدم چقد میتونه ترک باشه ب هاچ بک بگه هاپاش :D..قضیه سامبلشته :D..
اصن نی هاچ ش

مدلهای سدان ش هست ک 15 ب بالا (حداقل ) میچرخه تازه منظور مدلهای 92 LX هست EX ک جای خود 92 ب بالاهم ک جای خود منم سیویک رو بردم تو لیست آرزوهام گذاشتم:D

یه نمایشگاه هست تو شاه عباسی یدونه هم هامر پلاک شده داره صاحابش ک عکس هامرو اینجا گذاشتم ..یه سیویک EX مدل 90 داره مگه 18 تومن!!!! اصن از نمایشگاه دار ها بره خرید تف هم مراجعه نکنید :D

SHADmaghz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
247
داوووش 45داری چرا میری دنبال پروتون !

دوستان نظر تون در مورد
گریت وال ، ولیکس C30
چیه ؟

موتور 1500 سی سی داره ک قلب تپنده ش میتسوبیشی رقیب خوبی هست برای انواع اقسام پژو 206 اعم از اسی دی و ...در حالی ک 206 موتور 1600 داره حرفی بره گفتن نداره جلو این ..

از لحاظ امکانات رفاهی و کابین و ...از همه لحاظ سر تره از 206 اس دی ..ب این خاطر میگم 206 اس دی ک الان 206 اس دی 45تومن و حتی 50تومن خرید و فروش میشه..در حالی ک میشه با 45تومن اینو خرید ک ..... ک ش رو توضیح دادم دیگه :D
..

===============================================================================================================

40 یا 40 خرده ای داری فقط و فقط یک کلام تو بازار ایران......> MVM 315

ب نظر من و خیلی ازمراجع تقلید :D بهترین انتخا ب تو این رنج قیمت- از لحاظی ظاهری-جثه- و طراحی کابین و ...حالا حالا ها رقیب نخواهد داشت تو ایران.

ار دست ش نده ک غفلت موجب چیز سوزی ست :D..

فک کنم قیمت دقیق ش 40 تومن باشه ..اگه بزک بازی این ماشین فقط یه رینگ 14میخواد (خودش رینگ داره الیته مثل این تولید داخلی های با قالپاق بهت نمیدن )و سلام... ختم تاپیک :D

پارس داری بده بره ک اوضای پژو تو ایران اسفناکه

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325

آخ آخ آخ
یکی چندوقت پیش تو تی تی گزاشته بود میگفت مال داییشه ! چقدر من سر اون حرص خوردم که چرا پول نداشتم بخرمش
فکر کنم هنوز باشه بری عکساش هنوز هست - تودوزی و.... هوش از سرت میپراند
من شیفتشم - لامصب مثل سوبارو میمونه

s.reza

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
728
عزیز جان
روآ فقط قیافه بیرونیش شبیه 405 هست
شاسی و سیستم تعلیقش دستکاری شده و بشدت ضعیف تر هست
توی محفظه موتور دوتا ماشین رو نگاه کنی کاملا تفاوت رو احساس میکنی، مخصوصا قسمت کمک فنرها و جلوش رو!
خدای نکرده تو تصادف جلو بشدت از 405 ضعیف تر شده
بتونی یکم پولتو بیشتر کنی یا حتی یکی دو تا چک بدی 405 بگیری خیلی بهتره

SHADmaghz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
247

سیویک های هاچ بک تو ایران همه از دم 92 ن! ...نمیدونم چرا 94 الی 96ش تو ایران نیست اصن! سیویک های سفارش آمریکا همه اتومات ن ک بازم تو ایران نی از اونا ..اصن خیلی از هوندا ها تو ایران نیستن مثل هوندا لجند چند تا دیگه هم بودن حیضور ذهن ندارم

پیچ HONDAFAMILY رو تو خوکچهره لایک کن کرکات ریزون میشه! خارجی ها چه هوندا هایی سوار میشن ما چیپس سوار میشیم!

S2000 ببینی کرکات ریزون میشه(تو ایران ک نی! :D..) مدلاش بره 2007ــه ولی تو همه چی تویوتا GT68 رو شکست داد لینک عربی ش رو داشتم آآ نمیدونم چیپس شد تازه GT68 مدلش 2012

یه نمونه از تصاویر اون پیج اینا هیچ کدوم ارتفاع نخردن فقط لاستیک و رینگ و بامپر

96

اس 2000 وااااااااااااای ماکت ش رو هم گیر بیارم شده داداشمو میگایم ولی میخرم :D

+++

(تو پیج ش هم زده کاصن ارتفاع نزده ب ماشین فقط فاق لاستیک هارو پهن کرده.اس 2000 کلا همینجوریش خسته ست )

=================================================================================
عمو طی بکش بیرون از این فاز ماها دستمون بهش نمیرسه

من میخوام بزنم تو کار ماکت اونم از AUTOART میخوام انواع و اقسام هوندا رو جمع کنم اعم از آکورد ان اس ایکس پایلوت و سی آر ایکس و.............

ماکت هم آرزوست :D............ ++++

این ان اس ایکس 800 تومن....

این سی آر ایکس هم 760 تومن

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325

آره دستمون به هیچی جز شخمای مقوا بند نیست :دی
واسه همین تو کف اون سیویک بودم دیگه
با ماکت هم شدیدا موافقم من پایتم- بخصوص یه حرکتی همیشه دوست داشتم رو ماکت ها بزنم اون تیونش بود که بروبچ تو تی تی زدن مثل موکت کردن یا چراغ و..
ماکت خریدی بگو راهنماییت کنم واسش ایده زیاد دارم :دی
ولی عاشق اینم یه سیویک بخرم تا دین آخر شیکش کنم از همه لحاظ تیون بشه
اونم عالمی داره

SHADmaghz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
247
حساب کردم با حقوق دوماه هم هر 3ماه یک بار میتونم یه ماکت بخرم:D.. البته الان ب دلیل افسردگی 1ساله ک میخورم میخوابم :D

تازه باید بیضه بوسی یکی رو بکنیم ک اینارو از اون وَر برامون بیاره
:(:(

نینجا هم ک 32 تومن :( آینده رو چیپس جوری میبینی عمو؟ یعنی روزی میرسه ک با ذخیره کردن حقوق 2سال مون نینجا بخریم؟:D

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325

برای بنده آینده روشنی دیده نمیشه
:(مگر معجزه ای رخ بده که هنوز چشم براهشیم :دی
اما شما رو نمیدونم:D
شایم یه روز با دوکاتی اومدی پیشم:D کسی چه میدونه جناب چیپس

SHADmaghz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
247
ای باووو خوبه منظتره معجزه هستی ما منتظریم فشارمون بدن دیه بگیریم :D...

من گفتم تا 25سالگی بیشتر منتظر نخواهم ماند..یا هر طور شده میرم امارات یه هر طور شده باید موتور جاپونی و ماشین امیرکایی بخرم تو اینجا یا مرگ مغزی و این ضحبتا

mercedes62

کاربر حرفه ای سیستم عامل
لایک‌ها
941
خواهشا اپل کورسا و امثال اعهم رو مقایسه نکنید با پراید و آر دی و از این دست اشغال ها

=====================================================

پراید رو ک هممون میدونیم چه شکریه بحثی توش نیست

====================================================

روآ یا همون آردی هم تو این چند صفحه حتی ندیدم یه نفر یه تعریف جزئی ازش داشته باشه
اونم همه میدونی چه شکریه:D

===================================================

حالا استارتر میمونه و با این بودجه ای ک داره حالا میگیم 10 تومن شک نکن با این بودجه فقط و فقط اپل کورسا کارتو راه میندازه و اصن ب هیچ وجه قابل مقایسه نیست با پراید و امثال اعهم میتونم 50صفحه از محاسن کورسا و معایب پراید برات مطلب بیارم :D

ب نظر من اون کورسایی رو ک صفحه قبل گذاشتی خیلی خوب قیمت داده تو بازار الان کمتر دیدم کورسایی رو 9نیم 10 بدن همه رو 12گردش میکنن

نکته ی دیگه این که اول آخری میخوای ماشین کارکرده بخری دیگه حالا چ پراید چ کورسا چه موارد دیگه باید با آدمهای دست ب آچار در ارتباط باشی ..پراید کارکرده دیگه خودت فکرشو بکن چه مصیبتی میتونه باشه اما کورسا من هر کی رو دیدم داره سوار میشه خداروشاکره :D. تو تهران و کرج هم ک کورسا باز زیاده قطعاتش زیاده. عمر قطعاتشونم قابل مقایسه نیست با قطعات ماشین های داخلی . از لحاظ ایمنی هم ک کورسا اصن قابل مقایسه نیست با پراید

===================================

اگه کورسا میخوای بگیری دنبال مدلهای سفارش آمریکا ش هم بگردی بَد نی ک چندقلم بیشتر آپشن دارن

آپشن های سفارش اروپاهاش ک ایناست

کولر و بخاری ک جای خود سیستم ضد بخار شیشه ها و شیشه بالابر برقی و اینه برقی و گرمکن اینه و کلید تنیم چراغهای جلو از داخل کابین و سانروف چند حالته و در بعضی از مدلها ترمز ای بی اس و ایربگ هم هست

======================================================================================================================

یه چیز خفن هم بهت بگم که هیشکی بلد نی :D دوتا دکمه ساعت جلو کنسول رو همزمان باهم بگیر بعد چند ثانیه صفحه میانگین کیلومتر رو نشون میده یعنی میانگین سرعت حرکت به کیلومتر در طول یه مسیر
این سیستم سرعت رو به ای سی یو گزارش می کنه و باعث می شه مصرف سوخت تو سرعتای پایین کم شه. اگه ظبط فابریک روش باشه علائمی مثل CDوپلیر و... رو نشون میده

================================================================================================================================

در آخر بین کورسا و سیلو و دوو اسپرو یکی رو انتخاب کن ک نظر من اسپروو هست :D یه تاپیک هم اینجا راجع ب ش زدم بازم ب نظر من با بودجه 13-14 تومن اسپرو بهترین انتخاب ـه آکورد هم میتونست باشه اما آکورد تو بازار الان خیلی کشیده بالا

آقا استفاده بردیم ممنونم
قدر زر زرگر شناسد قدر گوهر گوهری

استارتر عزیز اپل آستارا هم گزینه خیلی خوبیه ولی فقط سالمشو دنبالش باش
خوش فروشن هست ماشین سالم باشه رو هوا از میخرن
ولی فک کنم 50 صفحه این تاپیک جلو میره بعد اخرسری میای میگی 1 roa تمیز خریدم (ما ایرانیا عادت کردیم میگیم ماشین آلمانی و... دردسر و دنگ و فنگ داره ) : دی میریم پژو 405 پرشیا پراید سمند ال ممد و... میخرم سریع

پریروز 1 بنز 230 s (اگه اشتباه نکنم مدلو ) مدل سال 1970 سوار شدم تودوزی و همچیش فابریک سانروف برقی سواری و نرمی و هندلینک ماشین در حد لالیگا صندلی مبله کاخ الیزه، بعد 40 سال اولین بار بود موتور باز میشد اونن اویل پمپش مشکل داشت !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

خدا از سر تقصیر آلمانیا نگذره
موفق باشید

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
ای باووو خوبه منظتره معجزه هستی ما منتظریم فشارمون بدن دیه بگیریم ...

من گفتم تا 25سالگی بیشتر منتظر نخواهم ماند..یا هر طور شده میرم امارات یه هر طور شده باید موتور جاپونی و ماشین امیرکایی بخرم تو اینجا یا مرگ مغزی و این ضحبتا
باوووو مگه دیه یه یون پاره چقدره؟
تازه خیلی از قضات اصن پرونده رو قبول نمیکنن چون میگن یون پارگی کار بروبچ خودیه دردسر میشه
:lol:
جا قطه امارات!!
باوو آلمانی- هلندی- یا واسه روحیات تو سوئیس عالیه پر از پارتنر بدون مدرک گی هم تا آخرعمرت زندگی کن

خلاصه اگه اروپا رفتی حاضرم مسئولیت ینگین پارتنری رو برعهده بگیرم:D چه کنیم دیگه

SHADmaghz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
247
بالا