• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره (خرید، مقایسه، فنی...)

÷

• Total voters
    52

locki

Registered User
لایک‌ها
34
سلام.
دوستان می خوام جن تو بگیرم شنیدم ماشین کم استهلاکی هست فقط از نظر تامین قطعات اینا مشکلی نداره الان توی بازار ؟

Last edited:

cinablue

Registered User
لایک‌ها
3,190
چند ماه پیش با 20 تومن میشد دنده ای 2008 سالمش رو خرید حالا باید 20 تومن بدید تیبا بگیرید...

الان باید 40 45 تومن بدید براش

SHADmaghz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
247
با این قیمت های الان ارششو نداره...

در ضمن مثل خیلی از خارجی های دیگه قطعاتش کم هست تو ایران.....

SHADmaghz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
247
سامولیکم!!!!!

(4 خط ـه اخرو یه عده با دقت بخونن حیا کنن زین پَس :D)

===================================

دوو اسپرو، خودروی محبوب آن روزهای گذشته، با همان موتور با حجم 1998cc و خروجی 115 اسب بخار متعلق به گروه جی. ام – اپل، که با توجه به ادعای سازنده در آن روزها مصرف سوختی برابر 9/7 لیتر در 100 کیلومتر داشته است اما این روزها بعد از گذشت 20 سال البته با توجه به نوع رانندگی شما بین 11 تا 12 لیتر در 100 کیلومتر مصرف می کند.

Daewoo Espero

آن روزها گرچه خودروهای ژاپنی بیشتر بر سر زبان ها می‌چرخید و میل خریداران در صورت داشتن استطاعت مالی به آن ها بود اما اسپرو نیز برای خود اسم و رسمی دست و پا کرده بود، آن هم شاید به خاطر شتاب خوب با توجه به موتور قوی، هزینه نگهداری قابل قبول با توجه به زیاد بودن قطعات یدکی، امکانات رفاهی مناسب مثل کولر، شیشه های برقی، کنسول وسط، برف پاکن تایمر دار و … اشاره کرد. هدف من تنها معرفی کردن یک خودروی قدیمی نیست بلکه به نوعی تلنگری به خودروهای کنونی خودروسازان ما با کمی چاشنی مقایسه است.
ماشین کره ای خاطره انگیز 20 سال پیش ما با همان پدال وسطی که به نوعی تزیینی (ترمزهای بسیار ضعیف) است، همان موتور پر مصرف، فضای کم نشستن با وجود طول زیاد، فرمانی نه چندان دقیق ولی باز هم بهتر از 405 سال 91. Daewoo Espero

فلسفهٔ کره ای ها از همان روزگار مشخص بود، خودرویی با مشخصات فنی و امکانات بهتر و بیشتر به نسبت قیمت کمتر گرچه دوو در این راه چندان موفق نبود اما دیگر خودروسازان کره ای بسیار موفق بودند.

Daewoo Espero

اسپروی ما با وجود سن بسیار بیشتر نسبت به 405 سال 91 همچنان در شتاب گیری حداقل در دنده 1 و 2 یک سر و گردن بالاتر است. در سفرهای چند ساعته صندلی های آن کمتر کمر شما را به درد می آورد. در هنگام توقف حداقل از ابتدا مطمئن هستید که نیاز به امداد غیبی برای توقف آن ندارید نه مثل 405 که ترمز ABS آن به محض آنکه لاستیک های جلو دچار بی تعادلی می شود سرردرگم می شود و حتی بعد از آنکه دوباره اصطکاک پیدا کرد تا چند ثانیه به آن سردرگمی ادامه می دهد گویا که سیستم ABS خودروی 405 ما کمی فراموش کار است.

اگر مثل نگارنده مجبور به استفاده از هر دو خودرو باشید، اولین مسئله ای که برای شما قابل توجه خواهد بود بعد از پیاده شدن از 405 و ورود به اسپرو راحتی بیشتر شما هم به عنوان راننده و هم به عنوان مسافر می باشد. فرمان نرم تر، سهولت بیشتر در تعویض دنده و حتی زیباتر بودن جلو داشبورد. شاید مسئله بسیار دردناک برای من این باشد که حتی خودروی سال 91 ما دارای شیشه عقب دستی و فاقد بلند گوی عقب است و بسیاری ایرادات ریز دیگر که تنها با کمی دقت قابل اصلاح بود. نکته قابل توجه در اینجا این است که آیا خودرو سازان ما همچنان قادر به تولید خودرویی در سطح و اندازه های یک پیر 20 ساله نیستند. شاید هستند اما نمی خواهند!

locki

Registered User
لایک‌ها
34
ممنون.اما به خاطر استهلاکی که داره مد نظرم هست توی همین رنج 35-45م می خوام یک چیز بگیرم ایرانی نباشه :wacko: ماشین بهتری توی همین رنج با همین جور ظاهر چیزی هست ؟!

A.T.E

Registered User
لایک‌ها
68
ورنای دست دوم بگیر
هم کم خرجه هم کم استهلاک
جن 2 چیزاش گیر نمیاد به آسونی ولی هیوندای خیلی بهتر گیر میاد

SHADmaghz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
247
ممنون.اما به خاطر استهلاکی که داره مد نظرم هست توی همین رنج 35-45م می خوام یک چیز بگیرم ایرانی نباشه :wacko: ماشین بهتری توی همین رنج با همین جور ظاهر چیزی هست ؟!

با این بودجه باید بری سراغ خارجی های دهه نود اعم از ژاپنی و المانی

تا وقتی هوندا و میتسوبیشی هستن چه کاریه بری سمت اینا!!! و مابقی مدل ها

لب تر کن بگو دقیقا چقد داری و ماشین رو بره چه کاری میخوای؟

البته اینا عمرشون یکم بیشتره از پوروتن ولی خوب اصالت آن کوجا این کوجا

cinablue

Registered User
لایک‌ها
3,190

پروتون هم خودروی انگلیسیه کمپانی لوتوس
مالزی امتیازش رو خریده

تو انگلیس پروتون جز خودروهای محبوبه

بسیار عالیه...

یه زمان میخواستم بخرم...حیف....

silva14

Registered User
لایک‌ها
454
سلام دوستان امروز دو مدل کورسارو دیدم یکیشون که خیلی داغون بود و اونیکی هم بدک نبود
دورش رنگ داشت و تیپ دو بود و از 9.5 کمتر نیومد منم فکر میکنم که گرون باشه! به نظر شما چی؟؟
البته اگه تمییز بود ارزش داشت!

اینم عکساش!
البته تو عکس خط و خشش نیوفتاده!

AdImage620838_1.JPGAdImage620838_Thumbnail2.JPG

Last edited:

MyLGcookie

Registered User
لایک‌ها
446
سلام دوستان امروز دو مدل کورسارو دیدم یکیشون که خیلی داغون بود و اونیکی هم بدک نبود
دورش رنگ داشت و تیپ دو بود و از 9.5 کمتر نیومد منم فکر میکنم که گرون باشه! به نظر شما چی؟؟
البته اگه تمییز بود ارزش داشت!

بیشتر از 8.5 پای کورسا نده بجر مواد خاض که خیلی تمیز باشه
چون بخری همون اول باید 500 تومن خرجش کنی تا همه مشکلاتش رفع بشه.

silva14

Registered User
لایک‌ها
454
بیشتر از 8.5 پای کورسا نده بجر مواد خاض که خیلی تمیز باشه
چون بخری همون اول باید 500 تومن خرجش کنی تا همه مشکلاتش رفع بشه.

بدون رنگه و بدنش خط و خش داره حتی دو جا رنگش به اندازه یه بیضی سه سانی رفته و استر سفیدش درومده کنار دستگیره ها!

بهش گفتم ببریم بنگاه قیمت بده من 500 گرونتر میخرم ! گفت بنگاه اینو بیشتر از 5 یا 6 نمیخره تا بعد بفروشه 10 ت

بهش رسده و باند و موتورش خوبه تایراش هم 80 درصدی بودن!

هر چقدر اصرار کردم الان کلا بازار خودرو کساده چه برسه به این که شاید صاحب اصلیش من باشم

میگفت خودم 9.5 خریدم و کلی خرج گذاشتم 8 ماه پیش!

ماشین بین 7 نفر ردوبدل شده!!

MyLGcookie

Registered User
لایک‌ها
446
بدون رنگه و بدنش خط و خش داره حتی دو جا رنگش به اندازه یه بیضی سه سانی رفته و استر سفیدش درومده کنار دستگیره ها!

بهش گفتم ببریم بنگاه قیمت بده من 500 گرونتر میخرم ! گفت بنگاه اینو بیشتر از 5 یا 6 نمیخره تا بعد بفروشه 10 ت

بهش رسده و باند و موتورش خوبه تایراش هم 80 درصدی بودن!

هر چقدر اصرار کردم الان کلا بازار خودرو کساده چه برسه به این که شاید صاحب اصلیش من باشم

میگفت خودم 9.5 خریدم و کلی خرج گذاشتم 8 ماه پیش!

ماشین بین 7 نفر ردوبدل شده!!

من جات باشم به محصولات دوو هم فکر کنی.
دوو سیلو سگش شرف داره به این ماشین.

silva14

Registered User
لایک‌ها
454
من جات باشم به محصولات دوو هم فکر کنی.
دوو سیلو سگش شرف داره به این ماشین.

مشکل من اینه که چون شهرستان ماشین کمه خیلی گرونتر میدن و نمیفروشن!

بین تهران تا 2.5 میلیون تفاوت هست اونم تو پراید و سیرو و پژو ها

javadyazdani

Registered User
لایک‌ها
10,633

داداش اراده کن یدونه از تهران بگیرم و پست کنم!

چرا یه سر نمیای تهران ماشین بگیری و ببری?
دستت هم تو انتخاب بازتره و کارشناس های بیشتری هم هست تو بازار

MyLGcookie

Registered User
لایک‌ها
446

خب بیا تهران
1 روزه دیگه
2.5 میلیون ارزش داره.

silva14

Registered User
لایک‌ها
454
داداش اراده کن یدونه از تهران بگیرم و پست کنم!

چرا یه سر نمیای تهران ماشین بگیری و ببری?
دستت هم تو انتخاب بازتره و کارشناس های بیشتری هم هست تو بازار

قربونت برم جواد جان از یه طرف درگیر ادارم و از طرف دیگه من از سال 88 که گواهینامه گرفتم دست به ماشین نزدم !

بیام اومدنی هم خودمو و هم ماشین رو به باد میدم! داداشم هم که متهل و هزار تا گرفتاری داره نمیخوام رو بهش بندازم!

حالا ببینیم چی میشه شاید اومدیم مهمونت هم شدیم تو اسلامشهر :D

بالا