خواهشا اپل کورسا و امثال اعهم رو مقایسه نکنید با پراید و آر دی و از این دست اشغال ها
=====================================================
پراید رو ک هممون میدونیم چه شکریه بحثی توش نیست
====================================================
روآ یا همون آردی هم تو این چند صفحه حتی ندیدم یه نفر یه تعریف جزئی ازش داشته باشه اونم همه میدونی چه شکریه
===================================================
حالا استارتر میمونه و با این بودجه ای ک داره حالا میگیم 10 تومن شک نکن با این بودجه فقط و فقط اپل کورسا کارتو راه میندازه و اصن ب هیچ وجه قابل مقایسه نیست با پراید و امثال اعهم میتونم 50صفحه از محاسن کورسا و معایب پراید برات مطلب بیارم
======================================
ب نظر من اون کورسایی رو ک صفحه قبل گذاشتی خیلی خوب قیمت داده تو بازار الان کمتر دیدم کورسایی رو 9نیم 10 بدن همه رو 12گردش میکنن
======================================
نکته ی دیگه این که اول آخری میخوای ماشین کارکرده بخری دیگه حالا چ پراید چ کورسا چه موارد دیگه باید با آدمهای دست ب آچار در ارتباط باشی ..
پراید کارکرده دیگه خودت فکرشو بکن چه مصیبتی میتونه باشه اما کورسا من هر کی رو دیدم داره سوار میشه خداروشاکره
. تو تهران و کرج هم ک کورسا باز زیاده قطعاتش زیاده. عمر قطعاتشونم قابل مقایسه نیست با قطعات ماشین های داخلی . از لحاظ ایمنی هم ک کورسا اصن قابل مقایسه نیست با پراید
===================================
اگه کورسا میخوای بگیری دنبال مدلهای سفارش آمریکا ش هم بگردی بَد نی ک چندقلم بیشتر آپشن دارن
آپشن های سفارش اروپاهاش ک ایناست
کولر و بخاری ک جای خود سیستم ضد بخار شیشه ها و شیشه بالابر برقی و اینه برقی و گرمکن اینه و کلید تنیم چراغهای جلو از داخل کابین و سانروف چند حالته و در بعضی از مدلها ترمز ای بی اس و ایربگ هم هست
======================================================================================================================
یه چیز خفن هم بهت بگم که هیشکی بلد نی
دوتا دکمه ساعت جلو کنسول رو همزمان باهم بگیر بعد چند ثانیه صفحه میانگین کیلومتر رو نشون میده یعنی میانگین سرعت حرکت به کیلومتر در طول یه مسیر این سیستم سرعت رو به ای سی یو گزارش می کنه و باعث می شه مصرف سوخت تو سرعتای پایین کم شه. اگه ظبط فابریک روش باشه علائمی مثل CDوپلیر و... رو نشون میده
================================================================================================================================
در آخر بین کورسا و سیلو و دوو اسپرو یکی رو انتخاب کن ک نظر من اسپروو هست
یه تاپیک هم اینجا راجع ب ش زدم بازم ب نظر من با بودجه 13-14 تومن اسپرو بهترین انتخاب ـه آکورد هم میتونست باشه اما آکورد تو بازار الان خیلی کشیده بالا