• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

(لمسی) فروش لپ تاپ ASUS_VivoBook_S550CM در حد آک

mehdi_224

Registered User
لایک‌ها
1

finepixhs20

Registered User
لایک‌ها
14
دوستان ایشالا قسمت من بشه
دوستم رو ssd ویندوز زده خیلی گرگ شده!وحشتناک سرعت بالاست
اقا مهدی شما هم رو ssd زدی ویندوز؟
در حال رایزنی....

mehdi_224

Registered User
لایک‌ها
1
دوستان ایشالا قسمت من بشه
دوستم رو ssd ویندوز زده خیلی گرگ شده!وحشتناک سرعت بالاست
اقا مهدی شما هم رو ssd زدی ویندوز؟
در حال رایزنی....

آقا یاسین با یکی از دوستان در حال مذاکره هستم اگه معاملمون نشد اطلاع میدم داداش . شرمنده.

mehdi_224

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
میشه یکم از تجربه کار با این لپ تاپ رو بگید؟چرا میخوای بفروشی؟!؟!؟!

سلام دلیلشو که گفتم نمیدونم خوندی یا نه چون به گوشی احتیاج دارم. و اینکه تجربیات گرافیک عالی برای گیم ظاهری شیک وعالی لمسی بودنش که دیگه دیونت میکنه هیچ پدی مثل پدشون نیست . با این باریکیش همه پورت هارو داره. کم مصرفه و با این که باطریش 4 سلولیه ولی دوام خیلی بالایی داره آهنگ گوش دادم با کابل لن تو نت بودم بالای 3:30 ساعت جواب داده با اینکه 4 سلولیه و کیبوردش که جزیره اییه خیلی نرمو راحته کار باش. صداش بلنده وشفافیت علی داره .

finepixhs20

Registered User
لایک‌ها
14
سلام دلیلشو که گفتم نمیدونم خوندی یا نه چون به گوشی احتیاج دارم. و اینکه تجربیات گرافیک عالی برای گیم ظاهری شیک وعالی لمسی بودنش که دیگه دیونت میکنه هیچ پدی مثل پدشون نیست . با این باریکیش همه پورت هارو داره. کم مصرفه و با این که باطریش 4 سلولیه ولی دوام خیلی بالایی داره آهنگ گوش دادم با کابل لن تو نت بودم بالای 3:30 ساعت جواب داده با اینکه 4 سلولیه و کیبوردش که جزیره اییه خیلی نرمو راحته کار باش. صداش بلنده وشفافیت علی داره .
داش مهدی منم هلاک این چیزاشم مخصوصا هار ssd
ویندوزو تو ۸ ثانیه میاره بالا انگار
من منتظر خبرت هستم

hd.divx

Registered User
لایک‌ها
143

کیبرد اینا بک لایت هم دارن؟کیبردش فارسی هم هست؟
از عملکرد تاچش راضی بودید؟کند نبود؟!

mehdi_224

Registered User
لایک‌ها
1
داش مهدی منم هلاک این چیزاشم مخصوصا هار ssd
ویندوزو تو ۸ ثانیه میاره بالا انگار
من منتظر خبرت هستم

آره اس اس دی خیلی سریعش کرده . چشم داداش.

کیبرد اینا بک لایت هم دارن؟کیبردش فارسی هم هست؟
از عملکرد تاچش راضی بودید؟کند نبود؟!

بک لاید ندارن ولی فارسی هست . داداش تاچش از تاچ بهترین گوشی موجود در جهان هم بهتره شک نکن. میتونی از دوستان دیگه که داشتن هم بپرسی. پدشم هم سازگاری بخصوصی با ویندوز 8 داره. غیر از پدهایی دیگس.

m22m

Registered User
لایک‌ها
135
سلام دوست من
کف قیمتتونو پ خ کنید لطفا

بالا