• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش لپتاپ hp dv6 6050 مناسب

ppoliut

Registered User
لایک‌ها
6
cpu: core i5 2410 2.3 turbo 2.9
graphic: radeon 6770m 1g ddr5
ram: 4g ddr3 1333
hard:500g 7200 دور
Beats sound system
  • 1 VGA
  • 2 headphone-out
  • 1 microphone-in
  • 2 USB 2.0
  • 2 USB 3.0
  • 1 RJ45
ویندوز 7 اورجینال
لینک مشخصات کامل :
http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/...foCategory&cc=us&dlc=en&lc=en&product=5062481
درایو و dvd های بک اپ هم موجوده(برای بازگرداندن به حالت اول کارخونه)
مقایسه cpu این لپتاپ با cpu i7 نصل قبل.(دوستان گول بعضی از i7 هارو نخورن): Intel Core i7-720QM Vs i5-2410M | Compare Processors
6770 ddr5 هم که مشخصه. از gt555, ati5650m,540m,640mLE,635m بهتره. 6770 دقیقا همون 7690XT هست اطلاعات کامل در www.notebookcheck.com موجود هست. این گرافیک بسیار برای گیم مناسبه.IMG_20130713_124308.jpg
لپتاپ گارنتیش تموم شده. فاکتور خرید و کارتن نیز ندارم. لازم به گفتن نیست اما تنها کارتنی که خونه ما میمونه کارتنه گوشیه. برای ضمانت هم دوستانه معتبر هستند که تایید بفرمایند. هر ضمانت دیگه ای هم که مد نظرتون بود بفرمایید درخدمتیم.
باطریه لپتاپ تقریبا نو هست. ندرتا استفاده شده. خیلی هم خوب شارژ نگه میداره مثه روز اول. چون به صورت کاملا فنی ازش نگهداری کردم.

لپتاپ به غیر از یه مشکل فنی کاملا سالم هست.تمیز هم هست و ظاهر نسبتا نویی داره. در حد اک نیست اما تمیزه. اون مشکل هم نه خیلی کوچیک هست نه بزرگ. اونم اینکه یه پیکسل LCD سفید شده. و به خاطره سوزنی هست که خواهرزاده گرام بنده زد بهش. سوراخ ایجاد شده 0.5 میلیمتر هم نیست اما متاسفانه پیکسل زیرش سفید شد. خودم این موضوع رو بعد از 7 8 بار استفاده ازش لپتاپ متوجه شدم. فقط تو صفحه هایی که رنگ خیلی تیره هست خودشو نشون میده. تو صفحه های روشن و یا شلوغ معلوم نیست. تو کاره عادی خیلی به ندرت به چشم میاد.

قیمت با توجه به کل شرایط لپتاپ و قیمت های فروم پایه 1600 فوری هم 1800. ضمنا هزینه تعویض lcd با دستمزد تومن 220 در میاد. من به خاطره اون پیکسل 100 تومن از اون چیزی که مد نظرم بود کم کردم.
فک میکنم منصفانه باشه.
زیره پایه فروخته نمیشه.

IMG_20130713_124308.jpgIMG_20130713_124423.jpgIMG_20130713_124504.jpgIMG_20130713_124504.jpg

--------------------

Last edited:

a-aramesh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
146
این قیمت نو این لپ تاپ دارن میدن داداش تاره با گارانتی
یه قیمت بدید که طرف وقتی میخواد یه لپ تاپ داغون دست دوم که معلوم نیست فردا چه عیبی پیدا کنه بخره براش به صرفه از این قیمت ها آدم شوکه میشه :blink:
ضمنا سی پی یو i7چهار تا سر گردن از این بالاتره

Moh Sen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
داداش قیمت LCD این مدل از لبتابا فکر نکنم 200 تومن باشه ! حداقل 300 تومن هست.اونم بدونه هزینه تعویض. فکرم نمیکنم تعویضش زیر 350 باشه.یه کم سر قیمت را بیای خریدارم.در ضمن به دلیل بدون امتیاز بودن از واسطه استفاده میکنم برای پرداخت.کل مبلغ رو به حساب یکی از دوستان معتبر یا مدیران انجمن میریزم تا لبتاب رو یه تست بکنم

ppoliut

Registered User
لایک‌ها
6
این قیمت نو این لپ تاپ دارن میدن داداش تاره با گارانتی
یه قیمت بدید که طرف وقتی میخواد یه لپ تاپ داغون دست دوم که معلوم نیست فردا چه عیبی پیدا کنه بخره براش به صرفه از این قیمت ها آدم شوکه میشه :blink:
ضمنا سی پی یو i7چهار تا سر گردن از این بالاتره

سلام قربان. شما بفرما نو بخر ایشالا حالشو ببری. من تازه وارد نیستم که قیمت ندونم. شما یه نگاهی به قیمتای فروم بنداز بعد نظر بده. ضمنا من 3630 رو با cpu این لپتاپ مقایسه نکردم برادر هرچند اونم چهارتا سرو گردن بالاتر نیست.البته نمیدونم سرو گردن مد نظر شما چه قدیه. من 720qm رو مقایسه گرد. تو لینک مشخصه. اون هم به خاطره اینکه دوستانی تو فروم 720qm رو به عنوان یه cpu i7 پرقدرت میفروشن و کسایی که اطلاع ندارن فک میکنن چی باشه.

داداش قیمت LCD این مدل از لبتابا فکر نکنم 200 تومن باشه ! حداقل 300 تومن هست.اونم بدونه هزینه تعویض. فکرم نمیکنم تعویضش زیر 350 باشه.یه کم سر قیمت را بیای خریدارم.در ضمن به دلیل بدون امتیاز بودن از واسطه استفاده میکنم برای پرداخت.کل مبلغ رو به حساب یکی از دوستان معتبر یا مدیران انجمن میریزم تا لبتاب رو یه تست بکنم

سلام عزیز من ساری هستم تو شهر من با 220 تعویض میکنن. ضمنا فک نمیکنم قیکتم بیراه باشه. فک میکنم برای مصرف کننده قیمته مناسبی باشه. شما لطفا قیمت مد نظرتو پخ کن.

Last edited:

jim-kx2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
قصد خراب کردن قیمت شما رو ندارم ... اما نو این لبتاپ رو بنده با یک سال گارانتی و لوازم اضافه معمول شامل موس و کول پد و کیت تمیز کردن ال سی دی به قیمت دو میلیون تومان خدمت شما تقدیم میکنم ....
چند مدل مشابه دیگه هم در همین حدود قیمت موجوده .

قصد خراب کردن قیمت شما رو ندارم ... اما نو این لبتاپ رو بنده با یک سال گارانتی و لوازم اضافه معمول شامل موس و کول پد و کیت تمیز کردن ال سی دی به قیمت دو میلیون تومان خدمت شما تقدیم میکنم ....

ppoliut

Registered User
لایک‌ها
6

متشکر قربان خودم این لپتاپ رو دارم پس نوش رو نمی خام. ضمنا تا اونجایی که من اطلاع دارم نو این لپتاپ موجود نیست. اما با این حال دوستانی نو این لپتاپ رو میخان از ایشون بخرن. چون از بسیاری از لپتاپ های همرده بهتر ه.
در هر صورت ماله من موجوده قیمت هم همون قیمت قبلی.

\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

Last edited:
بالا