• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش فوق العاده لب تاپ قدیمی در شرایط ایده ال مناسب برای حساب داری و عملیات سبک

mrsf

Registered User
لایک‌ها
23
سلام به همه

همان طور که از عنوان تاپیک بر می اید قصد فروش لب تاپ با مشخصات زیر رو دارم:

photo0048.jpg
مشخصات شبیه لینک زیر هست با این تفاوت که هاردش 40 هست و ظاهرش اندکی فرق می کنه به علت اسپیکر های قوی...
Compaq EVO N410c 12 1" Notebook Pentium III 1 2GHz CPU 512MB RAM 20GB HDD Win XP | eBay
ابته حوصله گشتن نداشتم اولین لینکی که دستم اومد گذاشتم ولی از یک سری هستند.(سعی می کنم مشخصات بهتر بذارم)

اما عکس های دیگر:

photo0044.jpgphoto0045.jpgphoto0046.jpgمشاهده پیوست photo0049.jpg

اما اون شرایط ایده الی که می گفتم:
-باطری لب تاپ 1 سالی است عوض شده و الان هم بیشتر با برق مستقیم کار می کنه...باطری میانگین 1.5 ساعت نگه می داره.
همان طور که می دونید در مورد لب تاپی مثل این معمولا باطری مرخص است ولی باطریش در وضعیت خوبی قرار داره

-درایو دیسک لب ناپ سالم هست درایو کمبو هست دیسک های cd و dvd رو می خونه و cd رایت می کنه....
در ضمن کند هم نیست قشنگ کار می کنه.

-اما سایر قسمت های لب تاپ از جمله اسپیکر ها و مانیتور هم شرایط مطلوبی دارند و کار می کنند در مورد مانیتور پیکسل سوخته و مشکلات دیگه مشاهده نکردم سعی می کنم بیشتر دقت کنم..

سعی می کنم تست با cpu-z و تست هارد رو هم بذارم ولی در کل مشخصات به جز هارد همان لینک بالاست.و لب تاپ مشکلی نداره در کل و در صحت و سلامت هست.

قیمت پایه:
250

مزایده تا پایان روز دوشنبه 31 تیر به بالاترین پیشنهاد فروخته میشه...
24 ساعت مهلت تست...

cloobpc

Registered User
لایک‌ها
120
260 هستم...

ارسال شده از Desire HD با استفاده از تپاتالک 2

mrsf

Registered User
لایک‌ها
23
پایان مزایده....
فقط یک گله از دوستان که همش پی ام دادند خواهشا در مزایده ها قیمت رو در تاپبک اعلام کنید دوستان دیگر دلخور نشند....
به ترتیب پیشنهاد قیمت به دوستان 24 ساعت مهلت واریز می دم واریز نکرد نفر بعدی....
1-پیشنهاد 300
نمایش مشخصات: Vahid_cezar - PersianTools Forums
2-پیشنهاد 280
نمایش مشخصات: kautuver - PersianTools Forums

cloobpc

Registered User
لایک‌ها
120
پایان مزایده....
فقط یک گله از دوستان که همش پی ام دادند خواهشا در مزایده ها قیمت رو در تاپبک اعلام کنید دوستان دیگر دلخور نشند....
به ترتیب پیشنهاد قیمت به دوستان 24 ساعت مهلت واریز می دم واریز نکرد نفر بعدی....
1-پیشنهاد 300
نمایش مشخصات: Vahid_cezar - PersianTools Forums
2-پیشنهاد 280
نمایش مشخصات: kautuver - PersianTools Forums

یعنی چی خب این حرکت!
من دوروزه تاپیک رو پین کردم منتظر بودم راس ساعت 11:50 بیام بالاترین پیشنهاد رو بدم
شما باید زودتر اعلام میکردی که این افراد پیشنهاداتشون رو در تاپیک عنوان کنن تا بقیه هم ببینن
کاری ندارم ..به هرحال لپ تاپ مال شماست به هرکسی هم حال کنی میتونی بفروشی
ولی این طوری اصلا کار اخلاقی و درستی انجام ندادین
در ضمن خلاف قوانین انجمن و مزایده هم برخورد کردین

ارسال شده از Desire HD با استفاده از تپاتالک 2

alarm

Registered User
لایک‌ها
105
من به ايشون بعد از قيمت پايه در پيقام خصوصی پيشنهاد 280 برای خريد فوری رو دادم
اما ازشون خبری نشد دوباره پی ام که دادم گفتن 270 مشتری داره منم گفتم اگر کسی ميخواد بهتره در تايپيک اعلام کنه و ديگه ازشون خبری نشد...
حالا ميگن که 300 مشتری داره ! بعد از اينکه پايان رو اعلام ميکنن !
..........
در ضمن 1 سؤال از استارتر محترم دارم
ميشه بدونم دوستی که 300 پيشنهاد دادن از طريق همين فروم بوده يا طی تماس تلفن و اس ام اس ؟

اظهارات فروشنده mrsf :
داداش شرمنده خیلی دوست داشتم به شما بدم ولی این دوست دیگمون هم پیشنهادش بالاتر بود هم مشهد بود تقدیم ایشون کردم در تاپیک نامشون رو اوردم....
از صبوریتون کمال تشکر رو دارم
موفق باشید

Last edited:

mrsf

Registered User
لایک‌ها
23
وقتی صاحب تاپیک بی سواده و تازه قوانین بازارچه رو هم نمی دونه و تازه این قدر .... که به پیشنهاد های تاپیک توجه نمی کنه بیش تر از این انتظار نمی ره.....
از شما همراهانی که : بدون هیچ اعلام قبلی تا ساعت 11و نیم روز اخر مزایده منتظر فرصت بودید تشکر می کنم.
شمایی که بهتون گفتم قیمت قطعی من برا فروش فوری بالای 300 هست بعد گفتید 280 و بهتون ندادم بازم تشکر می کنم
و از همه ی کسانی که فقط به فکر سود خودشونن و لب تاپ راحت 400-500 تومنی بازار رو حاضر نیستند 300 پیشنهاد بدند هم تشکر ویژه ای دارم.

اقای وحید سزار امروز طی قرار قبلی لب تاپ رو تحویل گرفتن ولی به علت مشغله کاری نرسیدن به تاپیک بیایند و بگند...
ختم تاپیک...

بالا