شما اطلاعات خوبی دارید و بسیار مناسب این تاپیکه.
هر وقت بر گریلز رو میبینم با اونها (اتش زنه ها) آتیش روشن میکنه، خیلی برام جالب بوده.
و اصلا نمیدونستم دو مدله هست
بله اینها دو مدله که شما می تونید چداگانه اونها رو تهیه کنید. هر دوتاش هم مثل همه و شبیه همون آتشزنه برل گریلز
مدل چخماخی از یک سنگ تهیه شده که زمانیکه بهش ضربه می زندی چرقه می زنه و چرقه های خیلی کوچیکه. برای همین بیشتر بدرد هوای سرد و جاهای خشک می خوره.
مدل منیزیومی که وقتی بهش ضربه می زنید جرقه های بزرگی تولید می کنه شبیه چرقه های چوشکاری ولی با قدرت بیشتر که خیلی راحت کاغذ رو شعله ور می کنه و برای مناطق گرم و مرطوب بیشتر کاربرد داره و عمرش خیلی نسبت به چخماح کمتره.
اینها رو وقتی میخره خیلی راحت می بندی ته چاقوت اگر چا داشته باشه.
مثلا این مورد که در تهران هم به وفور یافت میشه.
اگر به ته دسته چاقو های امیر توجه کنید یک سوراخ هست اون سوراخ برای بستن همین آتشزنه بسیار مناسبه هر چند که اصلی خودر گربر هم همین شکلیه.
مثلا این مدا که از سایت گربر برداشتم
در مورد اطلاعات هم شما خیلی لطف دارید کمی به سفر و کوه و بیابان گردی علاقه دارم.
ممنون از راهنماییتون
آخه یادم یه مدلایی داشت که هم سوت داشت هم آتش زنه
میخواستم بدونم اینم از اوناست؟
عکسش رو تو پست بالا گذاشتم. سوت فکر نکنم داشته باشه ولی میشه خیلی راحت از این سوت های چند کاره (قطب نما و سوت و جهت سنج و...) بهش وصل کرد. این سوت ها هم ارزون هستند.
مثلا این رو ببینید خیلی راحت همونجایی که آتش زنه رو می بندید می تونید ببندید.
++ خیلی مهمه که روش استفاده از این ابزار ها رو بلد باشید. حتما حتما قبل از اینکه برید سفر یکبار اینها رو تست کنید که یاد بگیرید چطور آتیش درست کنید.
در ضمن من از چاقوی امیر از اون مدل تا شو Bear Grylls Folding (Sheath) Knife دارم و با همین آتشزنه ها استفاده کردم توپ کار میکنه.