• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آموزش نصب سیستم عامل ubuntu linux 12.10

ankabot

Registered User
لایک‌ها
206

Strans

Registered User
لایک‌ها
63
آیا میشه اوبونتو رو روی هارد اکسترنال نصب کرد؟ روی لپ تاپ ویندوز 7 نصب دارم. درایو c تقریباً پر شده.

amirshakoori

Registered User
لایک‌ها
840
دیگه نصب اوبونتو هم آموزش می خواد!؟؟

روی هرچی دوست داشتین نصب کنین. هارد اینترنال-اکسترنال-فلش و ... فقط نحوه نصبش فرق داره که باید قبل از بوت کردن به صورت لایو باید نصب کنین

Strans

Registered User
لایک‌ها
63
دیگه نصب اوبونتو هم آموزش می خواد!؟؟

روی هرچی دوست داشتین نصب کنین. هارد اینترنال-اکسترنال-فلش و ... فقط نحوه نصبش فرق داره که باید قبل از بوت کردن به صورت لایو باید نصب کنین

فرض کنیم من الان اوبونتو رو روی هارد اکسترنال نصب کردم. حالا برای اینکه وارد محیط اوبونتو بشم باید کار خاصی بکنم؟ ینی اول که لپ تاپ رو روشن میکنم همون اول میتونم انتخاب کنم که وارد کدوم سیستم عامل میخوام بشم (محیط گراب میاد بالا)؟ چون هارد اکسنرنال با USB به سیستم وصل میشه و تا وقتی که ویندوز بالا نیاد سیستم نمیتونه USB رو تشخیص بده.

amirshakoori

Registered User
لایک‌ها
840
اكثر مين ها usb رو هم شناسايى مى كنن
بستگى به مين داره كه براى بود كردن بايد چيكار كنيد يا بايد از تو بايوس هارد اكسترنال رو انتخاب كنيد يا با زدن كليد f2 يا .....

amirshakoori

Registered User
لایک‌ها
840
حالا استفاده شما از اوبونتو رقيقا چيه؟ شايد بتونم گزينه هاى بهترى معرفى كنم

Strans

Registered User
لایک‌ها
63
حالا استفاده شما از اوبونتو رقيقا چيه؟ شايد بتونم گزينه هاى بهترى معرفى كنم

ممنون. استفاده خاصی ندارم. فقط میخوام از رو علاقه یاد بگیرم کار کردن با لینوکس رو. البته یه نرم افزار تخصصی رشتمون هم هست که فقط تو محیط لینوکس نصب میشه.

amirshakoori

Registered User
لایک‌ها
840
شما مى تونى از يه نسخه ديگه لينوكس به نام slax استفاده كنى كه نيازى به نصب نداره و ميشه يه فلش 2گيگ براش بزارى كنار
يه راه ديگه هم اينه كه لينوكس رو توى ماشين مجازى نصب كنى
راه سوم هم اينه كه بدون پاك شدن اطلاعات يه درايو ديگه رو با درايو c كامپيوترت ادغام كنى

Strans

Registered User
لایک‌ها
63
شما مى تونى از يه نسخه ديگه لينوكس به نام slax استفاده كنى كه نيازى به نصب نداره و ميشه يه فلش 2گيگ براش بزارى كنار
يه راه ديگه هم اينه كه لينوكس رو توى ماشين مجازى نصب كنى
راه سوم هم اينه كه بدون پاك شدن اطلاعات يه درايو ديگه رو با درايو c كامپيوترت ادغام كنى

در مورد ماشین مجازی یکم بیشتر توضیح میدید لطفاً؟ یا یه لینک یا آموزشی هم اگه باشه خوبه.

بالا