سعادت الان آلو فراوونه
بگیر اگه میخوای
حاجی سنتی فایده نداره زرد میشه بعد نمیدونم از کدوم نوعش باید خرید واسه این کار از سر مزعه هم باید خرید که بتونی رقابت کنی
اصل کار خوبه ولی مشکلاتی هم هست که باید یاد گرفت
سعادت الان آلو فراوونه
بگیر اگه میخوای
من جوشوندم تا جایی که پوستش ترک برداشت بعد گذاشتم جلوی آفتاب البته روشو با سلفون گرفتم ، یه روز اینجوری بود ، روز دوم روشو با توری گرفتم و موند جلوی آفتاب.رنگش تیره شده .
سلام
من چند تن الو سیاه دارم که عالیه برای این کارهنوز هم فصل برداشت نرسیده بنظرتون سود داره که برم تو کار خشک کردنشون ؟ یا سرزمین بفروشم بره مثل سال های گذشته :دی
از هر تن چند کیلو خشک بدست میاد ؟
میشه یک توضیحی بدهید اینها که محصول را روی درخت می خرند چه طوری برآورد محصول می کنند ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟مثلا چه طوری طرف قیمت میده 100تا درخت nتومن؟؟؟؟؟؟؟؟
خشک کردنش یه طرف ، اونم بدون دستگاه
فروختنش هم یه طرف
اول ببین کسی ازت میخره
بعدا برو دنبالش
نمونه خشک کن بازاریابی کن بعدا
عزیز حتما فقط باید به سعادت بگیسعادت يه زير لفظي به من بده,يه محصولي بهت معرفي ميكنم الان ميخري سه چهار ماه بعد با 25% سود ميفروشي.يا هم نه ماه نگه ميداري با 50 % يا بيشتر ميفروشي!
خاستي پخ بده !
Sent from my GT-I5500 using Tapatalk 2
عزیز حتما فقط باید به سعادت بگی
خب همینجا بگو فکرتو شاید کسی تونست استفاده کرد و دعای خیر کرد واست تو این ماه عزیز
سعادت يه زير لفظي به من بده,يه محصولي بهت معرفي ميكنم الان ميخري سه چهار ماه بعد با 25% سود ميفروشي.يا هم نه ماه نگه ميداري با 50 % يا بيشتر ميفروشي!
خاستي پخ بده !
Sent from my GT-I5500 using Tapatalk 2
برید سیر بخرید
Sent from my EVO Design 4G using Tapatalk 2