• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

برنامه 90

-------------------------------

• Total voters
    27
  • Poll closed .

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
زمان پخش اولین برنامه 90 مشخص شد/ آغاز پانزدهمین سال برنامه فردوسی‌پور

برنامه تلویزیونی 90 که سالهاست با تهیه کنندگی و اجرای عادل فردوسی پور روی آنتن شبکه سوم سیما می رود، با شروع لیگ سیزدهم مجددا فعالیتش را آغاز خواهد کرد و قرار است نخستین برنامه سری جدید 90 سه شنبه شب هفته آینده پخش شود.

پرداخت به هفته نخست سیزدهمین دوره رقابت های لیگ برتر، اتفاقات فصل نقل و انتقالات، صعود تیم ملی فوتبال ایران و ... از جمله مواردی خواهد بود که در نخستین برنامه نود به آن پرداخته خواهد شد. آخرین برنامه 90 برای لیگ دوازدهم روز 23 اردیبهشت روی آنتن رفته بود. عادل فردوسی پور و همکارانش پانزدهمین سال فعالیت خود را از روز سه شنبه 8 مرداد آغاز خواهند کرد.

AniuS

Registered User
لایک‌ها
671
من نمیدونم این برنامه کی میخواد تموم بشه
از یه لحاظایی خوبه ولی جنبه منفی هم خیلی داره...همه رو بهم میریزه

آخه نباشه که نمیشه حداقلش اینه اتفاقاتی که میفته رو تا جایی که امکانش باشه به معرض نمایش بذاره
اینکه هیچ کس ندونه اینا چی کار میکنن به نظرم درست نباشه نشون ندادن حقایق درد ها رو به جای دوا بدتر میکنه
هیچ کاری هم بدون اشتباه نیست برنامه 90 هم از این ماجرا مستثنی نیست

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665

javadyazdani

Registered User
لایک‌ها
10,633
انصافا دکور قبلیشون خیلی بهتر بود
این چیه آخه؟

.:smr:.

Registered User
لایک‌ها
4,964
از این کفاشیان که چیزی در نمیاد برا چی انقدر گیر میده بهش ؟

فردوسی پور : دوست دارم بدونم چی میشد اگه فلان اتفاق میفتاد ؟

کفاشیان :منم دوست دارم بدونم چی میشد !:wacko:

Bat Man

Registered User
لایک‌ها
1,665
به اعتقاد آقای فردوسی پور فقط 4 نفر باعث رفتن تیم ملی به جاه جهانی شدند!
1. کیروش ( که از تاکتیک خودش و بدون کپی برداری از کسی ترکیب تیم ملی رو ارنج می کرد )
2. سید جلال حسینی ( تنها بازیکن فیکس پرسپولیس )
3. رحمان احمدی ( جانشین سید مهدی )
4. رضا قوچان نژاد...
نصف ترکیب تیم ملی هم که استقلالی بودند هیچ نقشی نداشتند!!!
حالا باز بگید این بشر رنگی نیست!

radicalboy

Registered User
لایک‌ها
61
چقدر دکورش مزخرفش شده

1. کیروش ( که از تاکتیک خودش و بدون کپی برداری از کسی ترکیب تیم ملی رو ارنج می کرد )
4. رضا قوچان نژاد...

5. دژآگه
گفت چرا به دژآگه که اینقدر موثر بود در صعود ایران 50 میلیون ندادید بعد به یه مشت نیمکت نشین دادید

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
4. رضا قوچان نژاد...

این که ثابت شدست ... نیازی نیست دلیل و برهان بیاریم

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,827
دکور برنامه رو
همه خوابن داره چشو میزنه

Sent from my HTC Desire HD A9191 using Tapatalk 2

Registered User
لایک‌ها
4,964
فردوسی پور خطاب به عسگری :

آقای عسگری لیست داوران دیر شد کی اعلام میشه :

آقای عسگری : فدراسیون کارش رو بلده و شما مطمئن باش به نحو احسنت انجام میده

فردوسی پور : آقای عسگری پارسال لیست رو شما انتخاب میکردی امسال هم شما انتخاب میکنی ؟

آقای عسگری :فدراسیون کارش رو بلده و شما مطمئن باش به نحو احسنت انجام میده

فردوسی پور : یعنی اختلاف شما با آقای اصفهانیان باعث نشد که تو لیست داوران اختلاف پیش بیاد ؟

آقای عسگری :آ... آق...آقای فردوسی پور فدراسیون کارش رو بلده و شما مطمئن باش به نحو احسنت انجام میده

و ادامه ماجرا :دی

حالت فردوسی پور در اون لحظه :
headache-pain-ache-headache-smiley-emoticon-000549-large.gif

حالت من در اون لحظه :
laughing-smiley-male-smiley-laugh-smiley-emoticon-000288-large.gif

Registered User
لایک‌ها
4,964
خب این هم چند خبر قبل از خواب !

[h=1]گلایه های تلخ ملی پوش زنی که از بشاگرد به تیم ملی می آید/ آقای دایی حق ما پس چقدر است؟[/h]
حرف های تلخ ملی پوش فوتسال بانوان ایران در برنامه 90 باری دیگر اتفاقات نه چندان ناخوشایند فوتبال و ورزش مان را نمایان کرد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین ؛ فهیمه زارعی ملی پوش تیم ملی فوتسال بانوان که بعد از مراسم تجلیل ورزشگاه آزادی از ملی پوشان فوتبالی حسابی شاکی بود و لب به انتقاد گشوده بود که چرا یکی مثل او را از بشاگرد به تهران آوردند اما نگذاشتند برای مراسم تجلیل به کنار زمین بروند ، روی خط برنامه آمد و لب به انتقاد گشود و گفت:« 10 سال است هر هزینه ای که کردم را پولش را از خانواده ام گرفتم. ما آن شب در مراسم تجلیل قرار بود ما هم برویم پایین و خانواده های مان چشم انتظار بودند اما نگذاشتند برویم پایین. من شنبه که برای تجلیل رفتیم ، دوشنبه به خانه ام رسیدیم. آن هم دو سکه به ما دادند. ارزش ما واقعا دو سکه است؟ ما در کره برای فینال قهرمان شدیم ، 50 دلار گرفتیم. واقعا حق ما این است؟ این انصاف است؟ بابا ما بعد از مراسم تجلیل کجا می توانستیم برویم؟ آکادمی به ما بدون اجازه به ما آب نمی دهند بخوریم ، بعد ما را 2 شب راه مان می دادند؟ ما چاره ای نداشتیم غیر از اینکه شبانه راه بیفتیم و برویم خانه مان. من 2 روز در راه بودم تا بعد از آن مراسم به خانه ام برسم.»
او با اشاره به حرف های علی دایی که پول های میلیاردی حق فوتبالیست هاست هم گفت:« فوتبالیست همه زندگی اش را می گذارد درست. کار ما هم فوتبال است اما هیچ چیز به ما نمی رسد. تا کی باید از پدران مان پول بگیریم؟ سهم ما دختران چه می شود؟»
در ادامه کفاشیان در جواب حرف های زارعی گفت:«البته ما همان شب بیش از 300 سکه توزیع کردیم اما تیم ها تعدادشان زیاد است. بعد از آن مراسم خانم دکتر شجاعی داشت آنجا گریه می کرد که نگذاشتند بچه های تیمش بروند پایین ولی آنجا اتفاقات دست ما نبود. ولی مطمئن باشید که پاداش های این تیم بانوان فراموش نمی شود. خانم شجاعی هم گفتند پول تو جیبی به این دوستان دادیم. آن شب هم این بچه ها خودشان رفتند خانه دوستان شان اما آن شب مسئولان وزارت ورزش گفتند صلاح نیست بانوان بیایند پایین.» این گفته کفاشیان سبب شد تا فردوسی پور بلافاصله بگوید:« یعنی صلاح نیست که بیایند پایین و مدال بگیرند ولی صلاح است که ساعت 2 بامداد در خیابان ها ول شان کنید؟»

Registered User
لایک‌ها
4,964
[h=1]فردوسی پور: آقای کفاشیان وزیر ورزش را که گفتی ، باقی وزرای کابینه را هم بگو![/h]
علی کفاشیان گفت مسعود سلطانی فر به نمایندگی از دولت جدید با او تماس گرفته است تا بحث میزبانی جام ملتهای آسیا را پیگیری کند. البته سلطانی فر که جدی ترین گزینه وزارت ورزش است ، عضو کارگروه ورزش دولت منتخب بود و در حاشیه کافه خبرش در خبرآنلاین گفته بود این تماس را می گیرد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین ؛ علی کفاشیان رئیس فدراسیون فوتبال که مهمان تلفنی برنامه 90 بود. او درباره جام ملتهای آسیا و درخواست میزبانی ایران حرف زد و گفت:« این نامه ها هنوز تعدادی از امضاهایش تکمیل نیست. » او در دل حرفهایش گفت:« از دولت آینده آقای سلطانی فر با من تماس گرفتند و گفتند همه کار بکنید که این میزبانی را بگیریم.» به محض اینکه این جمله از زبان کفاشیان بیرون آمد ، فردوسی پور گفت:« آقا شما اگر اسم اعضای کابینه را می دانی باقی اش را هم بگو. اسم وزیر ورزش را که گفتی مثلا برای مان نام وزیر بهداشت را هم بگو مردم بدانند.» که این گفته اش باعث شد تا کفاشیان که اسم گزینه اصلی وزارت ورزش را به زبان آورده بود بگوید:« نه بابا اگر اسم اعضای کابینه را بگویم مزه اش از بین می رود!» او این جمله را با خنده گفت و بعد تاکید کرد:« سلطانی فر از دوستان قدیمی من است و به عنوان عضو کارگروه این تماس را گرفته است نه به عنوان وزیر ورزش.»
بعد از این فردوسی پور و کفاشیان درباره مجوز های خودروها به ملی پوشان بحث کردند . در این برنامه فردوسی پور از وزارت ورزش برای تصمیمات شان درباره تیم ملی کشتی نوجوانان که در مغولستان گیر کرده بودند ، انتقاد کرد و کفاشیان هم گفت:« اگر ما 50 میلیون ها را پس بدهیم ، مشکل حل است؟!»
البته در ادامه دبیر فدراسیون کشتی با برنامه 90 تماس گرفت و گفت ما فقط هتل ملی پوشان کشتی را عوض کردیم و بچه های این تیم هم امشب به تهران می رسند!

perspoli3

Registered User
لایک‌ها
322
چقدر دکورش مزخرفش شده

5. دژآگه
گفت چرا به دژآگه که اینقدر موثر بود در صعود ایران 50 میلیون ندادید بعد به یه مشت نیمکت نشین دادید

اشکان واسه تیم ملی مسدوم شد ! بعد اقایون دوره همی ایستادن عکس میگیرن

اشکان از نظر مردم بهترین بازیکن انتخاب شد - واسه تیم کشورش مسدوم شد نباید بی توجهی بشه !

------------------------

Registered User
لایک‌ها
508
آخ عجب دکور دل انگیزی داشت! حالم جا اومد
e857baogiztiu0umhhen.gif

امسال 90 دیدن داره!

من نمیدونم این برنامه کی میخواد تموم بشه

از یه لحاظایی خوبه ولی جنبه منفی هم خیلی داره...همه رو بهم میریزه

چیه ؟ شما دوست داری پشت پرده هزار تا کثافت بازی و زد و بند بکنند بعد هیچکس هم باخبر نشه؟!! نه برادر از این خبرا نیست. جنگ اول به از صلح آخر!

------------------------

Registered User
لایک‌ها
508
از این کفاشیان که چیزی در نمیاد برا چی انقدر گیر میده بهش ؟

فردوسی پور : دوست دارم بدونم چی میشد اگه فلان اتفاق میفتاد ؟

کفاشیان :منم دوست دارم بدونم چی میشد !:wacko:

صد رحمت به مترسک! هر چی ازش سوال می کنی میگه نمی دونم! به قول فردوسی پور جنابعالی ناسلامتی رییس فدراسیون فوتبال هستی ها! پس واسه چی داری حقوق می گیری؟! یعنی یک رییس به این بی اختیاری و بی اطلاعی ؟!! اه اه اه

miladdn

Registered User
لایک‌ها
1,629
صد رحمت به مترسک! هر چی ازش سوال می کنی میگه نمی دونم! به قول فردوسی پور جنابعالی ناسلامتی رییس فدراسیون فوتبال هستی ها! پس واسه چی داری حقوق می گیری؟! یعنی یک رییس به این بی اختیاری و بی اطلاعی ؟!! اه اه اه
احسنتتتتتتتتتتتت

بالا