• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش خط 912 کد 2 خیلی رند

m.ajid

Registered User
لایک‌ها
35
سلام عزیز من خریدار واقعیم فروش فوری و شماره کامل رو ارسال کنید و اینکه با چی تعویض دارید چند مدل گوشی هم دارم
ممنون

ارسال شده از GT-I9500 با استفاده از تپاتالک 2

سلام عزیز
عزیز خط رند فروش فوری نداره.قیمت توافقی هستش
که فعلا با کسی به توافق نرسیدم.هر چند پیشنهاداتی هم شده.
با چیزی که به کارم بیاد بله تعویض می کنم.

دوستان اگه پیام خصوصی دادید لطفا حتما قیمت پیشنهادی خودتونو هم بگید .

:rolleyes:
پرسیدن تعوض با چی می کنی!
یا کد 1 شماره معمولی
یا هر چیزی که زیر 2 م قیمتش باشه و به کار بیاد.

Last edited:

arash31

Registered User
لایک‌ها
55
اگر این خط باشه یعنی 09122210221 خریدارم به قیمت 3600 اگه خط مال تهران باشه ... یک عدد هم کم و زیاد شه تا 1 میلیون و پونصد میتونه قیمت رو جابجا کنه ... شماره کامل رو اس ام اس کن برات بگم ... شماره ام تو امضام هست

m.ajid

Registered User
لایک‌ها
35
اگر این خط باشه یعنی 09122210221 خریدارم به قیمت 3600 اگه خط مال تهران باشه ... یک عدد هم کم و زیاد شه تا 1 میلیون و پونصد میتونه قیمت رو جابجا کنه ... شماره کامل رو اس ام اس کن برات بگم ... شماره ام تو امضام هست

دوست عزیز زیاد کامنت ندادن دوستان بد نبود میخوندی پیام های قبلی رو
شماره ایی که شما میگید 3600 خریدارید رو من خودم 10 م خریدارم .
خط تهران هستش بدهی هم نداره .در حال حاضر هم آخرین پیشنهاد 3800 هستش

جالبه که شما تو سایت ... قیمتی که برای 953 22 11 0912 گذاشتید 12م هستش!!

21 0 21 9122

Last edited:

arash31

Registered User
لایک‌ها
55
دوست عزیز زیاد کامنت ندادن دوستان بد نبود میخوندی پیام های قبلی رو
شماره ایی که شما میگید 3600 خریدارید رو من خودم 10 م خریدارم .
خط تهران هستش بدهی هم نداره .در حال حاضر هم آخرین پیشنهاد 3800 هستش

جالبه که شما تو سایت ... قیمتی که برای 953 22 11 0912 گذاشتید 12م هستش!!

خرید خود من زمانی که کد 2 معمولی 800 تومان هم نبود 3 م بوده!اونوقت تو شرایطی که کد 1 معمولی 2 م هستش (زمان خرید خطم با 1 م کد 1 با شماره خوب میشد گرفت) من هم خطم رو زیر قیمت نمی فروشم.
حداقل قیمت فروشم 5 م هستش .

[21 0 21 9122

امیدوارم به به بهترین قیمت بفروشی عزیزم ... فروش خط البته یه شرایطی داره اولا که خط رو خاموش میکنن تا بفروشن ... چرا که خط روشن که مخاطب داره تا خطی که خاموشه تفاوتهایی داره .. اونی که میخواد بخره مسلما می خواد زنگخور نداشته باشه عزیزم.. همچنین من منظور شما رو با این پلیس بازیا :blush: متوجه نمیشم ... چرا شماره رو کامل اعلام نمیکنی ؟؟؟ چون روشنه و میخوای مزاحم نشن ؟؟؟ این حق خریدار هست که شماره شما رو بدونه ... تایید میکنم که تا 270 میلیون هم کد 2 داریم اینم شماره اش :

09122242222

اینم آدرس اینترنتی آگهی کننده اش :

http://rond.ir/sims/09122242222

اما خط شما ، اولا تا شماره اش کامل اعلام نشه ، هیچ قیمتی نمیشه روش گذاشت ...عدم اعلام شماره بطور کامل ممکنه این شائبه رو هم بوجود بیاره که خودتون هم رو قیمتی که میگید مطمئن نیستید ...در ضمن من 3 تا سایت مطمئن و معتبر اینجا بهتون معرفی میکنم تشریف ببرید هم خط خودتونو مقایسه کنید با قیمت ها و هم ببینیند که این خط من در بین تمام 1122 ها ارزانتر از بقیه است 112 گرانترین کد بعد از 111 هست در ضمن جفت 11 و جفت 22 این خط رو متمایز کرده تازه من از تمام 1122 های موجود قیمتم کمتر است 09121122953 به غیر از 2 جفت 1 و 2 ، با 3 هم پایان میپذیره ...هیچ قیمتی شکمی و الکی نیست برادر من به این آدرس ها برو تا متوجه صدق عرایضم بشی :

rond.ir
mobile.ir
simcart.com
در ضمن من این شماره رو به شما 2450 میدم اگه خواستی :

275 276 2 0912

این خط رو هم ببین لطفا :

http://rond.ir/sims/09122439243

m.ajid

Registered User
لایک‌ها
35
با تشکر از توضیحات شما آرش جان مسلما من اصلاعاتم مثل شما به روز نیست
حدس شما تا حدودی درسته. من شماره کامل رو نزدم چون خطم روشنه و بواسطه شغلم نمیتونم جوابگوی دوستانی باشم که بدون هماهنگی زنگ میزنن
اما 90% دوستانی که خریدار این خط بودن پیام خصوصی دادن و شماره کامل رو دیدن و قیمت دادن .
این خط میشه گفت زنگ خور نداره و این تضمینی هستش چون 2 سال خاموش بوده که از طریق قبض های قدیمی قابل اثباته
من این خط رو با قیمت مناسب حاضر هستم بفروشم اما زیر قیمت خط رو خاموش می کنم تا در آینده باز ازش استفاده کنم. به همین دلیل هستش که جایی آگهی ندادم و دوست ندارم این خط زنگ خور داشته باشه
سال گذشته اسفند ماه یکی از همکاران( اگرخواستید من میتونم شمارش رو بدم سوال کنید) این خط رو 4 م خواست از من بخره و من بر اون اساس قیمت مد نظرم یه مقدار بیشتر از اون پیشنهاده حالا اگر کسی خواست ما هم فروشنده هستیم .
حتی دوستانی اینجا بودن که پیام دادن و من چون نیاز مالی نداشتم حاضر بودم 2 م هم ازشون کالا (لب تاپ ، گوشی و...)خرید کنم که بهشون کمکی شده باشه ولی تو قیمت نهایی خط من، هنوز مقداری اختلاف هست.

arash31

Registered User
لایک‌ها
55
با تشکر از توضیحات شما آرش جان مسلما من اصلاعاتم مثل شما به روز نیست
حدس شما تا حدودی درسته. من شماره کامل رو نزدم چون خطم روشنه و بواسطه شغلم نمیتونم جوابگوی دوستانی باشم که بدون هماهنگی زنگ میزنن
اما 90% دوستانی که خریدار این خط بودن پیام خصوصی دادن و شماره کامل رو دیدن و قیمت دادن .
این خط میشه گفت زنگ خور نداره و این تضمینی هستش چون 2 سال خاموش بوده که از طریق قبض های قدیمی قابل اثباته
من این خط رو با قیمت مناسب حاضر هستم بفروشم اما زیر قیمت خط رو خاموش می کنم تا در آینده باز ازش استفاده کنم. به همین دلیل هستش که جایی آگهی ندادم و دوست ندارم این خط زنگ خور داشته باشه
سال گذشته اسفند ماه یکی از همکاران( اگرخواستید من میتونم شمارش رو بدم سوال کنید) این خط رو 4 م خواست از من بخره و من بر اون اساس قیمت مد نظرم یه مقدار بیشتر از اون پیشنهاده حالا اگر کسی خواست ما هم فروشنده هستیم .
حتی دوستانی اینجا بودن که پیام دادن و من چون نیاز مالی نداشتم حاضر بودم 2 م هم ازشون کالا (لب تاپ ، گوشی و...)خرید کنم که بهشون کمکی شده باشه ولی تو قیمت نهایی خط من، هنوز مقداری اختلاف هست.

رفیق عزیز .. خدای ناکرده حمل بر جسارت یا عرض اندام اطلاعات و دانسته ها نشه ... من فقط خواستم با ارائه اطلاعات دقیق تر شما و خریداران محترم رو کمک کوچکی کرده باشم ... لطف کن پیغام خصوصی ات رو هم چک کن ... ارادتمند

sisaco

Registered User
لایک‌ها
839
با عرض معذرت از استارتر . آقا خط من هست 09161001010 این خط من چقدر ارزش داره به نظر دوستان ؟

m.ajid

Registered User
لایک‌ها
35
فروش فوری به مبلغ 000 900 3

به علت مسافرت خط رو روشن کردم و قصد فروش دارم . لطفا در صورتی که قصد خرید دارید ابتداء پیام خصوصی بدید سپس تماس بگیرید.

PSKIMIA

Registered User
لایک‌ها
13

alireza_babazadeh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من یه کد یک یا دو رند میخوام
شماره کامل خط رو پیام کنید

mkhmac

Registered User
لایک‌ها
0
داداش اگه میشه برا منم قیمت آخر و شماره رو پخ کن !

alireza_babazadeh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من 3 میلیون خریدارم
اگر کسی نخرید نقدا 3 خریدارم از 21 0 21 تو شماره خیلی خوشم اومده

maryamn ahmadi

Registered User
لایک‌ها
1
با سلام و عذر خواهی از دوستان که دیر به پیاماشون جواب دادم.(سر پروژه هستم نمیتونم آنلاین شم)

از مجموع 3تا پیشنهاد خرید فعلا دوستی با پیشنهاد 2.5 م قصد خرید دارن!
با این رقم این خط رو نمی فروشم .

عزیز جان شما پ رو بگید من پ خ میدم (با این مشخصات بدترین شماره ممکن رو قیمت بدید)
فعلا آخرین پیشنهاد 2.5 هستش

عذرخواهی می کنم
با نیو یوزر معامله نمی کنم .

این چه اخلاقیه آخه؟ مگه نیو یوزر آدم نیس؟

m.ajid

Registered User
لایک‌ها
35
من 3 میلیون خریدارم
اگر کسی نخرید نقدا 3 خریدارم از 21 0 21 تو شماره خیلی خوشم اومده
چشم قربان خریدار پیدا نشد 3 مال شما متشکر از شما

این چه اخلاقیه آخه؟ مگه نیو یوزر آدم نیس؟

سلام و درود بر شما
شما نیمه خالی لیوان رو نبینید ! جز اون نفر من به کدوم نیو یوزر گفتم معامله نمی کنم؟؟؟ بقیه پست ها رو هم میخوندید بد نبود
اون یوزر جریانش فرق داشت فقط نگاه کنید زیر یوزر mr.babi زده Banned حالا دیگه قضاوت با خودتون .

alireza_babazadeh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من هم نیو یوزر هستم اما دوستمون خیلی خوب برخورد میکنن و جواب پیام خصوصی و تماس رو دادن
این چه اخلاقیه خانم مریم که زود درباره آدما قضاوت می کنید.

بالا