• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مرجع سوالات پستی - گمرکی

پست از آمریکا به ایران چقدر طول میکشه تا برسه؟

• کمتر از 10 روز

Votes: 24 11.2%
  • بین 10 تا 20 روز

Votes: 38 17.8%
  • بین 20 تا 30 روز

Votes: 61 28.5%
  • بالای 30 روز

Votes: 91 42.5%

• Total voters
    214

metamorphosis_h

Registered User
لایک‌ها
433

3000 تومن از شما میگیرند

...
سلام.
ممنون از پاسخ.
مطمئنی؟ شما خودت جدیدا خرید داشتی؟ تو یک ماه اخیر، مثل اینکه کارمزد پست بالاتر رفته و 10 -15 تومن میگیرن به جای 3 تومن!!! البته من هم از همین بچه های فروم شنیدم، خلاصه هر کی یه چیزی میگه.
اصلا این مبلغی که پست میگیره به وزن کالا ربط داره یا ارزش کالا؟ اگه 3 تومن بگیرن که خوبه، به صرفست.

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
...
اصلا این مبلغی که پست میگیره به وزن کالا ربط داره یا ارزش کالا؟ اگه 3 تومن بگیرن که خوبه، به صرفست.

به ارزش کالا ربطی نداره. 10 درصد هزینه ارسال - که خودشون برآورد میکنن- ، عوارض میگیرن.اگر بسته حالت بسته مدارک داشته باشه و روش تمبر خورده باشه ، این عوارض رو نمیگیرن. کلا یه چیز من درآوردیه جدیده برای پول درآوردن ، وگرنه برای بسته های پستی همچین چیزی سابقه نداشته

k.kane1981

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من میخوام یه لباس از علی اکپرس بخرم که قیمتش 200 دلاره.باید براش گمرکی بدم؟چقد؟ممنون میشم راهنمایی کنید

nikita2008

Registered User
لایک‌ها
14

3000 تومن از شما میگیرند

داداش بی احترامی نباشه ولی ای حرفت اشتباه هست

من حدود دو هفته یه بار خرید دارم

تا تقریبا اواسط اسفند که می اوردند دم خونه حدود 2700 تومان میگرفتند
ولی از اواخر اسفند حدود 16 تومان دم منزل میگیرن
بسته حدود یک کیلو بوده 16 گرفتن تا همین هفته پیش که 300 گرم به ارزش 10 دلار رو 16 گرفتن

nikita2008

Registered User
لایک‌ها
14

شما خوبی ؟
میگه ارزش 4-5 دلاره
من که رو دنده این قیمتا نمیگم
قیمت برای تبلت اینا 13 تومنه . شما هم اگر 16 پول دادی احتمالا مامور پست دیده ناشی هستی بذار ازت یه پولی بگیرم

قربان شما

بنده ناشی نیستم فکر میکنم شما ناشی باشی
بنده حداقل 20 تا خرید از علی اکسپرس داشتم اینور سال
مامور پست که هر چی بخواد نمیتونه بگیره فیش داره رو فیش میزنه چه قدر عزیز
اگر یک بار بود مامور میومد این قیمت میگرفت حرف شما درست بود
اما حداقل 20 تا خرید رو یک مامور که نیورده مامورا گاها تغیر کردن همشونم یه قیمت گرفتن و فاکتوری که رو بسته نصب کردن براساس اون هست عزیز
از دوستانی که زیاد خرید دارند بپرسی میگن بهتون
البته من تهرانم نمیدونم شهرتون کجاست شاید شهر با شهر فرق کنه

در ضمن بنده نه سودی میبرم نه چیزی که دروغ بگم به شما

قبلا هم تو همینجا واسه بچه ها سفارش میگرفتم تاپیکشم هست
با نهایت احترام...........

enimonte

Registered User
لایک‌ها
1,311
سلام.میخواهم از مامور پست شکایت کنم.
کارت پایان خدمت هوشمند من رو تحویل یکی دیگه داده بدون توجه به ادرس واحد و شماره پلاک رو برعکس رفته به جای پلاک xy واحد 2 رفته پلاک yx واحد3.امروز دوستم بارکد رو برام فرستاده از توی بارکد ادرس جایی که تحویل داده رو زده بود.رفتم به همون ادرس ولی میگن ما مسافرت بودیم چیزی نیومده.مگه نباید به خاطر اینکه یک سند دستشه از طرف مقابل کارت شناسایی بخواهد.فامیلی تحویل گیرنده با من هم فرق میکنه. الان تحت چه عنوانی باید از این آقا شکایت کنم؟

asmail

Registered User
لایک‌ها
26
سلام.میخواهم از مامور پست شکایت کنم.
کارت پایان خدمت هوشمند من رو تحویل یکی دیگه داده بدون توجه به ادرس واحد و شماره پلاک رو برعکس رفته به جای پلاک xy واحد 2 رفته پلاک yx واحد3.امروز دوستم بارکد رو برام فرستاده از توی بارکد ادرس جایی که تحویل داده رو زده بود.رفتم به همون ادرس ولی میگن ما مسافرت بودیم چیزی نیومده.مگه نباید به خاطر اینکه یک سند دستشه از طرف مقابل کارت شناسایی بخواهد.فامیلی تحویل گیرنده با من هم فرق میکنه. الان تحت چه عنوانی باید از این آقا شکایت کنم؟
طرف رو یه خورده بترسون ولی از نون نداز!

enimonte

Registered User
لایک‌ها
1,311
طرف رو یه خورده بترسون ولی از نون نداز!

نه اتفاقا اصلا از این کار خوشم نمیاد.محترمانه صحبت میکنم اگر دیدم افاقه نکرد شکایت میکنم.من فقط کارتم رو میخواهم.همین

easytrading

Registered User
لایک‌ها
386
یک سوال که خیلی مهمه و الان باعث شده یک نفر از یک سفارش دهنده کالا در همین انجمن شکایت کنه!!
اگر یک کالایی رو از یک سایت بخرید بعد تو پست ببینید بسته اش خراب شده! باید چکار کنیم? میگن کالا رو نباید تحویل گرفت چون به احتمال زیاد کالا هم خراب شده است و باید شکایت کرد درسته? به کجا باید شکایت کنیم? کسی میدونه?

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
دعوا نکنید با هم. پست و گمرک هیچوقت قانون درست و حسابی نداشتن و ندارن. با هر مرسوله و محموله ای یجوری رفتار میکنن. اگر هر کسی تجربه شخصی خودش و مبلغی که پرداخت کرده بگه ، برای دیگران هم یه معیار مقایسه به دست میاد.

من خودم تو خریدهای قبلیم هیچوقت پولی به مامور پست ندادم. یعنی یا جنس میرفت چهارراه لشگر که از گمرک ترخیص میشد یا می آمد به آدرس که در این حالت پولی دریافت نمیشد . الان با این وصفی که دوستان میگن ، ظاهرا پول میگیرن. من هم یه سمپل پستی درخواست دادم جدیدا که نتیجش رو همینجا میگم

یک سوال که خیلی مهمه و الان باعث شده یک نفر از یک سفارش دهنده کالا در همین انجمن شکایت کنه!!
اگر یک کالایی رو از یک سایت بخرید بعد تو پست ببینید بسته اش خراب شده! باید چکار کنیم? میگن کالا رو نباید تحویل گرفت چون به احتمال زیاد کالا هم خراب شده است و باید شکایت کرد درسته? به کجا باید شکایت کنیم? کسی میدونه?

پست داخلی رو میشه شکایت کرد ، اما پست خارجی رو خیلی سخته پیگیریش . مخصوصا اگر ارزش کالا کم باشه که در ارسال پستی همینطور هم هست.

farajoon

Registered User
لایک‌ها
131
شكايت بكني به جايي نمي رسي. از اين چيزا زياده. فقط برو كارتتو بگير.

cyres

Registered User
لایک‌ها
673
ابر شهــر،خاک وطن من♥ส็็็็็็็็็็็็็็็نیشابــور منส
دوستان میشه یه کمکی در راه خدا به ما هم بکنید؟
میخوام کیس کاور ژله ای گوشی سفارش بدم
Remax w910 phone case haier w910 mobile phone super w910 case protective case shell-inPhone Bags & Cases from Phones & Telecommunications on Aliexpress.com
20تا میخوام سفارش بدم
گمرک میخوره؟
جدا جدا سفارش بدم بهتره؟
و به نظر میاد یه هزینه ای پست میگیره
لطفا راهنمایی کنید ببینم چقدر تموم میشه قیمتش و چطوری سفارش بدم بهتره

enimonte

Registered User
لایک‌ها
1,311
شكايت بكني به جايي نمي رسي. از اين چيزا زياده. فقط برو كارتتو بگير.

کارت رو باید بره پیدا کنه و بهم تحویل بده.نداد هم چنان شکایتی ازش بکنم تا کارش رو یاد بگیره.رو چه حسابی کارت پایان خدمت من رو داده به یکی دیگه نمیدونم.

esfahanweb

Registered User
لایک‌ها
97
سه عدد قطعه کامپیوتر خریدم به قیمت 67 دلار (قیمت واقعی) جمع کلش 201 دلار ، با هزینه حمل 44 دلاری توسط DHL کل فاکتور شده 245 دلار
بنظر دوستان چقدر هزینه گمرکی میخوره؟؟ توی گمرک که نگهش نمیدارند؟؟

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
900

صرفن جهت اطلاع بعضی از دوستان

امروز یکی از سفارشات من از علی اکسپرس رسید به ارزش 28 دلار
و آورد خودش درب منزل و مبلغ 2500 تومان فقط گرفت

cyres

Registered User
لایک‌ها
673

صرفن جهت اطلاع بعضی از دوستان

امروز یکی از سفارشات من از علی اکسپرس رسید به ارزش 28 دلار
و آورد خودش درب منزل و مبلغ 2500 تومان فقط گرفت

دوست عزيز
2500تومن به خاطر چي بود؟

Sent from my Haier HW-W910 using Tapatalk 4 Beta

cyres

Registered User
لایک‌ها
673

صفحات قبل بخون .

بسته به وزن و ارزش کالا
منظورم این بود پست بابت پستش گرفت یا قبض گمرکی بود
اگه این قبض گمرک بیاد و قبول نکنی بسته رو پسش میفرستن به علی اکسپرس؟
اونا پولتو بر میگردونن؟

peymanofficial

Registered User
لایک‌ها
466
یه سوال داشتم که البته قبلا هم زیاد پرسیده شده . به طور مثال اگه بخوایم 20 تا شیشه ادکلن وارد کنیم از جایی و شخصی از کشور مبدا با ادرس شخصی خودش اونا رو بفرسته به ادرسی در تهران بازم گمرک میخوره ؟ .اگه میخوره چقدر ؟
در ضمن از این سایت aliexpress با چه حسابی معمولا سفارش میدید ؟
...................................
سلام دوستان
من کارم واردات مواد غذایی از دبی به بندر دلوار است و میتونم کالاهای شما رو از دبی تا شهرتون بفرستم.شما میتونید جنس رو از امریکا به دبی بفرستید و از اونجا به ایرانش با من.هر جنسی باشه مشکلی نیست.
جنس بعضی از بچه های همین فروم رو هم آوردم(m.mirfazeli).فقط جنستون یه کم عمده باشه و تکی نباشه.
از دبی هم میتونم گوشی یا تبلت واستون خرید کنم و بعد از اوردن به ایران حساب کتاب میکنیم.
مثلا گوشی آیفون 5 آنلاک فکتوری 16 گیگ با نرخ درهم امروز 2295000 تومان در میاد براتون.
مهدی عزیز نتونستم بهتون پیام شخصی بدم . اگه بسته ای داشته باشیم تو دبی میتونید بیارید داخل و بعد ارسال کنید ؟
خوشحال میشم در مورد نحوه کارتون و دستمزدی که میخواید و اینکه هر چند مدت میرید دبی پاسخ بدید

Last edited:

easytrading

Registered User
لایک‌ها
386
ادکلن چون ارایشی بهداشتی هست شاید ترخیصش نیاز به گواهی وزارت بهداشت داشته باشه!!
خرید از علی اکسپرس توسط ویزا و مستر کردیت کارت و وب مانی و وسترن یونیون و حواله بانکی مستقیم امکان پذیره

بالا