ایشون فرمودن جلوی هوادارن خودی. منظورشون تهران بود . نه اصفهان. گرفتی؟؟؟
برادر قاطی نکن ایشون طرافدار سپاهانه![]()
جوجه رو آخر پاییز میشمارن:دی
گرچه کمیته داوران اصناف وپزشکی و پیراپزشکی و میله مربع فروشیها و.....پشت شمان
ولی ما قهرمانیم
:lol:
ميگم بچه های پرسپوليسی نظرتون راجع به قاضی چيه؟
چند هفته ديگه به اين به نتيجه ميرسيد که غلامرضا و نوروزی و سید صالحی يه جا بديد قاضی رو پس بگيريد![]()
قاضی هم یه آرش دیگه . 100 تا فرصت یه گل
به شرطی قهرمانید که ترکی از مصدومیت رها بشه :lol:
عه . فکر کردم از 6 تایی هاس هرچند سپاهان 6 تاییه
اتفاقا پرسپولیس هم 6 تایی شده.
بردار من عباس زاده رو ندیدی دو دقیقه بازی بیشتر بهش نرسید ترکوند خداییش اگه فیکس بزارنش بازیکن آینده داری هست الانم سر لج بازی دایی بازی پیش مساوی شد اگه صادقیان و عباس زاده فیکس باشن تیممون میترکونه .بدون تعصب ميگم همين آرش که دو بازی هم هست بهش بازی نرسيده از 3 تا مهاجم فيکستون بهتره در طول فصل اين حرف بهتون اثبات ميشه.
بردار من عباس زاده رو ندیدی دو دقیقه بازی بیشتر بهش نرسید ترکوند خداییش اگه فیکس بزارنش بازیکن آینده داری هست الانم سر لج بازی دایی بازی پیش مساوی شد اگه صادقیان و عباس زاده فیکس باشن تیممون میترکونه .
یک تبریکم واسه فجر من 30 دقیقه آخر بازیو دیدم ولی فجر خیلی عالی بازی کرد 2گل زد یکی تیرک زد و پنالتی خراب کردن وگرنه میتونستن مساوی کنن .
خب خدا رو شکر شاهد حضور استقلالیا در این تاپیک هستیم الان خوشهالید تیم آخر جدولو بردید اونم با اینکه فجر شانس نیاورد:lol:در کل تبریک به بچه های استقلالی انشالله در اسیا موفق باشید
یه دوستی بود میگفت پرسپولیس مهاجم نداره !!! دیشب فهمیدم که راست میگه ما وقتی تیممنون مساوی باشه و نیاز به برد داشته باشیم ، دفاع نمیاریم تو زمین که با تاکتیک نابببببببببببببب ! بکش زیرش !بدیم و اونم بزنه تو گل !!!
جالبه دیشب بعد از گل دوم فجر ، استقلال لوله شد . خندم گرفته بود . وای خدا کاش اون ضربه ی مهاجم فجر که از زاویه منفی 200 !!! درجه زد گل میشداون موقع بهتون میگفت باز میاید تو تاپیک یا نه !!!
ولی بازم به رحمتی تبریک میگم . بهترین بازیکن تیمتون بود :lol:
بردار من عباس زاده رو ندیدی دو دقیقه بازی بیشتر بهش نرسید ترکوند خداییش اگه فیکس بزارنش بازیکن آینده داری هست الانم سر لج بازی دایی بازی پیش مساوی شد اگه صادقیان و عباس زاده فیکس باشن تیممون میترکونه .
یک تبریکم واسه فجر من 30 دقیقه آخر بازیو دیدم ولی فجر خیلی عالی بازی کرد 2گل زد یکی تیرک زد و پنالتی خراب کردن وگرنه میتونستن مساوی کنن .
خب خدا رو شکر شاهد حضور استقلالیا در این تاپیک هستیم الان خوشهالید تیم آخر جدولو بردید اونم با اینکه فجر شانس نیاورد:lol:در کل تبریک به بچه های استقلالی انشالله در اسیا موفق باشید
اون توپ رو رحمتی بدستش خورد بعد به تیرک خورد ولی خدایی چه گل های زیبایی خوردیناستقلال لوله شد ؟:blink:
من بازم میگم که سعی کنید بازیهای ما رو نبینید . چون 90 دقیقه ارزش نداره دعا کنید که مساوی بگیریم
تیرک رو از کجا آوردی؟![]()
اون توپ رو رحمتی گرفت![]()
قاضی تو تیم راه نمیرفت نمیدونم چطور دیشب اونطوری بازی میکرد:wacko:در کل بازیکن خوبی نیست از استیلش خوشم نمیاد عباس زاده رو داریم غم نداریم سید صالحی و...تفاوت قلعه نویی و دایی رو احساس کنید :
قلعه نویی دیشب دو تا تعویض طلایی انجام داد . از قاضی هم به درستی استفاده کرد .
دایی هم در برنامه نود در مورد داوری بهانه گیری میکنه![]()
اون توپ رو رحمتی بدستش خورد بعد به تیرک خورد ولی خدایی چه گل های زیبایی خوردین
قاضی تو تیم راه نمیرفت نمیدونم چطور دیشب اونطوری بازی میکرد:wacko:در کل بازیکن خوبی نیست از استیلش خوشم نمیاد عباس زاده رو داریم غم نداریم سید صالحی و...
بازیکن زیاده فقط باید بکار بگیرشون دایی که بعد ببین تیم یعنی چی رفتین تیم آخر جدولو بردین قومپوز در میکنین
قاضی تو تیم راه نمیرفت نمیدونم چطور دیشب اونطوری بازی میکرد:wacko:در کل بازیکن خوبی نیست از استیلش خوشم نمیاد عباس زاده رو داریم غم نداریم سید صالحی و...
بازیکن زیاده فقط باید بکار بگیرشون دایی که بعد ببین تیم یعنی چی رفتین تیم آخر جدولو بردین قومپوز در میکنین
تفاوت قلعه نویی و دایی رو احساس کنید :
قلعه نویی دیشب دو تا تعویض طلایی انجام داد . از قاضی هم به درستی استفاده کرد .
دایی هم در برنامه نود در مورد داوری بهانه گیری میکنه![]()