• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع لیگ برتری -- قوانین در پست اول ( لطفا حتما قبل از فعالیت در تاپیک ، مطالعه نمایید)

به نظر شما نتیجه دربی هفتاد وششم پایتخت کدام گزینه است؟

• Total voters
    65
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

rahman24

همکار بازنشسته
لایک‌ها
3,868
اطلاعاتتون رو بروز کنید
ما پارسال سپاهانو تو خود اصفهان بردیم
رونوشت به کاربر : ARYOU
deal.gif

ایشون فرمودن جلوی هوادارن خودی. منظورشون تهران بود . نه اصفهان. گرفتی؟؟؟

vahiddddd

Registered User
لایک‌ها
352
ميگم بچه های پرسپوليسی نظرتون راجع به قاضی چيه؟

چند هفته ديگه به اين به نتيجه ميرسيد که غلامرضا و نوروزی و سید صالحی يه جا بديد قاضی رو پس بگيريد :D

rahman24

همکار بازنشسته
لایک‌ها
3,868
جوجه رو آخر پاییز میشمارن:دی
گرچه کمیته داوران اصناف وپزشکی و پیراپزشکی و میله مربع فروشیها و.....پشت شمان

ولی ما قهرمانیم;)

:lol:

به شرطی قهرمانید که ترکی از مصدومیت رها بشه :lol:

rahman24

همکار بازنشسته
لایک‌ها
3,868
ميگم بچه های پرسپوليسی نظرتون راجع به قاضی چيه؟

چند هفته ديگه به اين به نتيجه ميرسيد که غلامرضا و نوروزی و سید صالحی يه جا بديد قاضی رو پس بگيريد :D

قاضی هم یه آرش دیگه . 100 تا فرصت یه گل

vahiddddd

Registered User
لایک‌ها
352
قاضی هم یه آرش دیگه . 100 تا فرصت یه گل

بدون تعصب ميگم همين آرش که دو بازی هم هست بهش بازی نرسيده از 3 تا مهاجم فيکستون بهتره در طول فصل اين حرف بهتون اثبات ميشه.

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
به شرطی قهرمانید که ترکی از مصدومیت رها بشه :lol:

پس افتخار میکنید که قهرمانی وفغانیو دارید/

انشالله رها بشه
ولی خدایش دور از همه چیز ترکی تو ایران بهترینه

amir110011

Registered User
لایک‌ها
1,806
بدون تعصب ميگم همين آرش که دو بازی هم هست بهش بازی نرسيده از 3 تا مهاجم فيکستون بهتره در طول فصل اين حرف بهتون اثبات ميشه.
بردار من عباس زاده رو ندیدی دو دقیقه بازی بیشتر بهش نرسید ترکوند خداییش اگه فیکس بزارنش بازیکن آینده داری هست الانم سر لج بازی دایی بازی پیش مساوی شد اگه صادقیان و عباس زاده فیکس باشن تیممون میترکونه .

یک تبریکم واسه فجر من 30 دقیقه آخر بازیو دیدم ولی فجر خیلی عالی بازی کرد 2گل زد یکی تیرک زد و پنالتی خراب کردن وگرنه میتونستن مساوی کنن .
خب خدا رو شکر شاهد حضور استقلالیا در این تاپیک هستیم الان خوشهالید تیم آخر جدولو بردید اونم با اینکه فجر شانس نیاورد:lol:در کل تبریک به بچه های استقلالی انشالله در اسیا موفق باشید

aryamob

Registered User
لایک‌ها
151
بردار من عباس زاده رو ندیدی دو دقیقه بازی بیشتر بهش نرسید ترکوند خداییش اگه فیکس بزارنش بازیکن آینده داری هست الانم سر لج بازی دایی بازی پیش مساوی شد اگه صادقیان و عباس زاده فیکس باشن تیممون میترکونه .

یک تبریکم واسه فجر من 30 دقیقه آخر بازیو دیدم ولی فجر خیلی عالی بازی کرد 2گل زد یکی تیرک زد و پنالتی خراب کردن وگرنه میتونستن مساوی کنن .
خب خدا رو شکر شاهد حضور استقلالیا در این تاپیک هستیم الان خوشهالید تیم آخر جدولو بردید اونم با اینکه فجر شانس نیاورد:lol:در کل تبریک به بچه های استقلالی انشالله در اسیا موفق باشید

یه دوستی بود میگفت پرسپولیس مهاجم نداره !!! دیشب فهمیدم که راست میگه ما وقتی تیممنون مساوی باشه و نیاز به برد داشته باشیم ، دفاع نمیاریم تو زمین که با تاکتیک نابببببببببببببب ! بکش زیرش ! :D بدیم و اونم بزنه تو گل !!!

جالبه دیشب بعد از گل دوم فجر ، استقلال لوله شد . خندم گرفته بود . وای خدا کاش اون ضربه ی مهاجم فجر که از زاویه منفی 200 !!! درجه زد گل میشد :D اون موقع بهتون میگفت باز میاید تو تاپیک یا نه !!! :p

ولی بازم به رحمتی تبریک میگم . بهترین بازیکن تیمتون بود :lol:

D.X

Registered User
لایک‌ها
4,002
یه دوستی بود میگفت پرسپولیس مهاجم نداره !!! دیشب فهمیدم که راست میگه ما وقتی تیممنون مساوی باشه و نیاز به برد داشته باشیم ، دفاع نمیاریم تو زمین که با تاکتیک نابببببببببببببب ! بکش زیرش ! :D بدیم و اونم بزنه تو گل !!!

جالبه دیشب بعد از گل دوم فجر ، استقلال لوله شد . خندم گرفته بود . وای خدا کاش اون ضربه ی مهاجم فجر که از زاویه منفی 200 !!! درجه زد گل میشد :D اون موقع بهتون میگفت باز میاید تو تاپیک یا نه !!! :p

ولی بازم به رحمتی تبریک میگم . بهترین بازیکن تیمتون بود :lol:

استقلال لوله شد ؟:D:blink:
من بازم میگم که سعی کنید بازیهای ما رو نبینید . چون 90 دقیقه ارزش نداره دعا کنید که مساوی بگیریم :D

تیرک رو از کجا آوردی؟
Facepalm.png

اون توپ رو رحمتی گرفت
Facepalm.png

.:smr:.

Registered User
لایک‌ها
4,964
وقتی خودی میگه بازم میتونید بزنید زیرش ؟

علی کریمی از دست علی دایی خیلی عصبانی است. او که پیش از این در دیدار مستقیم تراکتورسازی دربرابر پرسپولیس با دایی سلام و علیک نکرد، هنوز هم نمی‌تواند به خاطر دور ماندن از پرسپولیس علی دایی را ببخشد.
كريمي مصاحبه مفصلی با روزنامه گل انجام داده و مستقیم علیه دایی حرف زده است. کریمی درباره داد و فریادهای سرمربی پرسپولیس در برنامه 90 گفت: «مگر آقای فنایی می‌آید درباره ترکیب تیم پرسپولیس حرف بزند؟ پس چرا دایی این همه دخالت می‌کرد در کار کارشناس داوری؟ این آقا می‌خواهد با بالا بردن صدایش کارهایش را پیش ببرد.»

کریمی که جریمه 5 میلیونی دهنوی به خاطر رفتاری که با او داشته نتوانسته آرامش کند، در این باره گفت: «دهنوی مگر با پیراهن مس و تراکتور جلوی من بازی نکرد؟ کی چنین رفتاری با من داشت؟ خب معلوم است که سرمربی تیم از او خواسته و به او ماموریت داده که آن رفتار را در زمین داشته باشد.»

D.X

Registered User
لایک‌ها
4,002
تفاوت قلعه نویی و دایی رو احساس کنید : :D

قلعه نویی دیشب دو تا تعویض طلایی انجام داد . از قاضی هم به درستی استفاده کرد .

دایی هم در برنامه نود در مورد داوری بهانه گیری میکنه
66008_s436.gif

amir110011

Registered User
لایک‌ها
1,806
استقلال لوله شد ؟:D:blink:
من بازم میگم که سعی کنید بازیهای ما رو نبینید . چون 90 دقیقه ارزش نداره دعا کنید که مساوی بگیریم :D

تیرک رو از کجا آوردی؟
Facepalm.png

اون توپ رو رحمتی گرفت
Facepalm.png
اون توپ رو رحمتی بدستش خورد بعد به تیرک خورد ولی خدایی چه گل های زیبایی خوردین

amir110011

Registered User
لایک‌ها
1,806

66008_s436.gif
قاضی تو تیم راه نمیرفت نمیدونم چطور دیشب اونطوری بازی میکرد:wacko:در کل بازیکن خوبی نیست از استیلش خوشم نمیاد عباس زاده رو داریم غم نداریم سید صالحی و...
بازیکن زیاده فقط باید بکار بگیرشون دایی که بعد ببین تیم یعنی چی رفتین تیم آخر جدولو بردین قومپوز در میکنین

D.X

Registered User
لایک‌ها
4,002
اون توپ رو رحمتی بدستش خورد بعد به تیرک خورد ولی خدایی چه گل های زیبایی خوردین

من دوباره فیلم رو دیدم . توپ به تیرک نخورد :cool:

فیلم بازی رو دوباره ببیند :blush:

من خودم به گلی که قاضی به طاق دروازه زد ، خیلی علاقه دارم :happy:

Bat Man

Registered User
لایک‌ها
1,665
قاضی تو تیم راه نمیرفت نمیدونم چطور دیشب اونطوری بازی میکرد:wacko:در کل بازیکن خوبی نیست از استیلش خوشم نمیاد عباس زاده رو داریم غم نداریم سید صالحی و...
بازیکن زیاده فقط باید بکار بگیرشون دایی که بعد ببین تیم یعنی چی رفتین تیم آخر جدولو بردین قومپوز در میکنین

پرسپولییس شما دیگه اسم تیم آخر جدول رو نیار :D
ذوب آهن کلا 1 امتیاز داره که اونو از شما گرفته :lol:

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201

اینا رو ولش کن

گل 4 رو کـی زد؟؟
کی؟
داش فرهاد:rolleyes:

یادوخاطره 4رو واستون زنده کرد/:(

امسالم یک گل بهتون میزنه/:p

بهش فکر نکن چون میوفتی تو آمپاس:lol:

aryamob

Registered User
لایک‌ها
151

66008_s436.gif

استدلال یه استقلالی .... :lol:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا