• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درست کردن زولبیا و بامیه تو خونه

amir3408

Registered User
تاریخ عضویت
20 ژانویه 2009
نوشته‌ها
3,251
لایک‌ها
1,416
کیلویی 6 تومنه. 1 کیلو بخری 6 نفر میتونن بخورن. ارزش داره خونه درست کنی؟
 

الهه.آتش

Registered User
تاریخ عضویت
19 دسامبر 2012
نوشته‌ها
4,783
لایک‌ها
2,403
کیلویی 6 تومنه. 1 کیلو بخری 6 نفر میتونن بخورن. ارزش داره خونه درست کنی؟

بحث ارزش مالی نیستش دوست عزیز
آخه چیزی که آدم تو خونه درست کنه میدونه چیه حداقل با روغنی که 100 باز ازش استفاده شده درست نمیشه
 

rostamiani

Registered User
تاریخ عضویت
6 مارس 2006
نوشته‌ها
3,000
لایک‌ها
300

Mehdiwol

Registered User
تاریخ عضویت
3 اکتبر 2012
نوشته‌ها
4,074
لایک‌ها
20,249
محل سکونت
Old Trafford
یه دختر چرا باید همچین تاپیکی بزنه؟ Why؟ ...... Why؟ ..... Tell Me
 

h.zarei

Registered User
تاریخ عضویت
22 ژوئن 2012
نوشته‌ها
820
لایک‌ها
106
محل سکونت
قم
استارتر دمت گرم چقدر با آواتارت خاطره داشتیم
یادش بخیر همه رمزاشو خوردم تو سونی 1 بازی میکردیم چ صفایی میداد الان حیف همه رمزاش یادم رفته
مخصوصا گگری بابا و مرد یخی و اون یارو که تفنگ در میاورد تیر میزد خیلی حال میکردم :دی
شرمنده بابت اسپم :happy:
 

الهه.آتش

Registered User
تاریخ عضویت
19 دسامبر 2012
نوشته‌ها
4,783
لایک‌ها
2,403
استارتر دمت گرم چقدر با آواتارت خاطره داشتیم
یادش بخیر همه رمزاشو خوردم تو سونی 1 بازی میکردیم چ صفایی میداد الان حیف همه رمزاش یادم رفته
مخصوصا گگری بابا و مرد یخی و اون یارو که تفنگ در میاورد تیر میزد خیلی حال میکردم :دی
شرمنده بابت اسپم :happy:

آره واقعا نوستالوژیه خفنیه :D
پایه ای حضوری بزنیم:D
 

الهه.آتش

Registered User
تاریخ عضویت
19 دسامبر 2012
نوشته‌ها
4,783
لایک‌ها
2,403
منم بازی کمبات رو دارم
نفر سوم بره آداپتورش اعلام وجود کنه
:D
 

Mohammad Star

Registered User
تاریخ عضویت
11 آگوست 2013
نوشته‌ها
1,074
لایک‌ها
1,674
محل سکونت
تهران
منم بازی کمبات رو دارم
نفر سوم بره آداپتورش اعلام وجود کنه
:D

کنسول کاملش موجوده خواستی بیا دونفری یه دست بزنیم..
gamer.gif
gamer.gif
 

Moseley

Registered User
تاریخ عضویت
30 ژوئن 2013
نوشته‌ها
91
لایک‌ها
39
مواد لازم برای شربت:

شكر 2فنجان
آب یك فنجان
گلاب 2 قاشق سوپخوری
زعفران حل شده یك قاشق مرباخوری
آبلیمو یك قاشق مربا خوری


طرز تهیه شربت:
آب و شكر را روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا بجوشد. بعد گلاب و زعفران را اضافه كرده، سپس آبلیمو را می ریزیم. پس از چند جوش، شربت آماده شده را از روی شعله بر می داریم.




مواد لازم برای تهیه زولبیا:

نشاسته 200 گرم
ماست 180 گرم
آرد 20 گرم
زعفران حل شده یك قاشق سوپخوری
روغن جامد یك قاشق چایخوری
جوش شیرین یك دوم قاشق چایخوری
آب یا گلاب یك قاشق سوپخوری


طرز تهیه:
نشاسته و ماست را مخلوط كرده، چند دقیقه ای صبر می كنیم تا نشاسته در ماست خیس خورده و به راحتی حل شود. سپس آرد را اضافه می كنیم و با همزن خوب به هم می زنیم تا مایع زولبیا صاف و یكدست شود. روغن جامد را اضافه كرده و در حین به هم زدن آب یا گلاب را همراه با زعفران حل شده به مایع اضافه می كنیم و آن را در قیف مخصوص می ریزیم. در این مرحله جوش شیرین را هم اضافه می كنیم و مایع را خوب به هم زده، در حالی كه روغن روی شعله قرار دارد، زولبیا را توسط قیف در روغن كاملا داغ به صورت دایره های بزرگ و كوچك فرم می دهیم و بلافاصله پس از كمی سرخ شدن آنها را پشت و رو می كنیم.

زولبیاها را در شربت قرار می دهیم و پس از15- 10 دقیقه آنها را از شربت خارج كرده و در صافی قرار می دهیم تا شربت اضافه آن خارج شود
 

Moseley

Registered User
تاریخ عضویت
30 ژوئن 2013
نوشته‌ها
91
لایک‌ها
39
مواد لازم برای تهیه بامیه:

آرد 200 گرم
آب 300 گرم
تخم مرغ 3عدد
روغن جامد یك قاشق سوپخوری
شكر نیم كیلو
نمك یك سوم قاشق چایخوری
آبلیمو 2 قاشق سوپخوری
گلاب به مقدار لازم


طرز تهیه :
آب را جوش آورده، با شعله ملایم آرد را اضافه می كنیم و مرتب به هم می زنیم تا خمیر تقریباً سفتی به دست آید. بعد روغن را اضافه كرده و مرتب به هم می زنیم ( در حدود 3-2 دقیقه )، به طوری كه خمیر به صورت یك تكه درآید. سپس بعد از كمی سرد شدن خمیر، تخم مرغ ها را یكی یكی اضافه می كنیم و خوب خمیر را ورز می دهیم تا خمیر نرم و لطیف شود. برای این كه بامیه رنگ زیباتری به خود بگیرد، بهتر است از شربت بامیه یك قاشق سوپخوری به خمیر بامیه اضافه كرده و با خمیر مخلوط كنیم. بعد خمیر را در قیف با ماسوره كنگره دار متوسط می ریزیم و سپس در روغن مایع سرخ می كنیم.

برای سهولت كار بهتر است روغن را كمی داغ كرده، بامیه ها را به وسیله دست و یا با قیچی مخصوص آشپزخانه در روغن ریخته، بعد آن را روی حرارت مستقیم قرار دهیم تا بامیه ها سرخ شوند. بامیه ها را در حین سرخ شدن مرتب به هم می زنیم تا به هم نچسبند و یك دست سرخ شوند. بامیه ها را در همان حال كه داغ می باشد، به شربت گرم اضافه می كنیم تا شربت را خوب به خود جذب كنند، در غیر این صورت بامیه ها شربت را جذب نخواهند كرد. اگر بامیه پس از چند ساعت شربت خود را از دست داد، علت آن رقیق بودن شربت می باشد.


نکته: برای سرخ كردن بامیه و زولبیا و گوش فیل از روغن مایع استفاده كنید، چون روغن جامد باعث سفت شدن آنها خواهد شد.
 

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
تاریخ عضویت
16 سپتامبر 2012
نوشته‌ها
4,184
لایک‌ها
2,260
محل سکونت
اصفهان
سرچ کنی تو نت هست.
 
بالا