سلام دوست عزیز.
بنده میلاد گودرزی هستم نماینده شرکت مهر کوثر کیش مجری برگزاری نمایشگاه و جشنواره
ITEX Shopper 2013 فروش تلفن همراه،کامپیوتر،دستگاهای صوتی و تصویری و لوازم جانبی که محصولات شما هم در این نمایشگاه عرضه میشوند.
این نمایشگاه از
تاریخ 20 لغایت 25 شهریور 92 در شبستان
مصلای بزرگ امام *****(ره) برگزار میشود و تنها نمایشگاهی هست در این راستا که فروشنده گان می توانند
عرضه مستقیم داشته باشند و کالای خود را داخل نمایشگاه به فروش برسانند.
از مزایای منحصر به فرد این نمایشگاه این است که به دلیل سابقه درخشان و بازدید بسیار زیاد از نمایشگاه هایی که داخل مصلی برگزار میشود و تنوع کالایی که در این نمایشگاه وجود داره میتواند بیشترین بازده را در این زمان داشته باشد و مشتریان زیادی پیدا کنید.
در ضمن در این نمایشگاه بسیاری از شرکت های بزرگ و فعال در این رشته ها شرکت کرده اند و به دلیل تقاضای زیاد شرکت کننده گان و فضای محدود وقت زیادی برای ثبت نام باقی نمانده.
قیمت هر متر مربع برای غرفه خودساز 1.000.000 ریال و برای غرفه پیش ساخته 1.100.000 ریال
حداقل متراژ 12 متر میباشد.
برای هماهنگی لازم با شماره بنده تماس حاصل فرمایید. 09355154958
لطفاَ در صورت ارتباط مستقیم با شرکت، به دلیل مسائل شغلی و حقوق...به بنده اطلاع دهید چون کارمند شرکت هستم باید به مدیرم اعلام کنم که از شما از طرف بنده معرفی شده اید.با سپاس فراوان.انشا الله که بتونیم در خدمتتان باشیم.