• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسایی که به شبکه وارد هستن یه کمکی کنن ممنون

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
یه اکسس پوینت دارم مدل دقیقش tp-link wa901nd

137526474071.jpg

به عنوان اکسس پوینت مشکلی نداره کار میکنه ولی میخوام تو مد رپیتر بزارم کار کنه دوس ندارم سیم بکشم کسی بلده ؟

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
اول وارد اینجا میشم و repeater انخواب میکنم و سیروی میزنم و از شبکه های وایلس موجود یاشار ودافون رو انخاب میکنم و بعد وارد گزینه سکیورتی میشم و پسورد شبکه رو بهش میدم دیگه درسته ؟ پس چرا درست کار نمیکنه ؟

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
فایروال اکسس پوینت و مودم هردو رو هم خاموش کن . ببین ای پی میگیره یا نه.

nokia5310

Registered User
لایک‌ها
1

drkiwi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
فایروال اکسس پوینت و مودم هردو رو هم خاموش کن . ببین ای پی میگیره یا نه.

آخه این چه پیشنهادیه میدی شما ؟ ... فایروال چه دخلی به DHCP داره ؟؟؟ :|

عزیز من شما باید ببینی اون اکسس پوینتی که میخوای بردش رو بشتر کنی خودش مود WDSش enable هست یا نه

اگر هست از وایرلس مود باید "Repeater" رو انتخاب کنی اگر نیست باید "Universal Repeater"
کاری نداره...اگر وارد نیستی هر دوتا مودش رو انتخاب کن

قسمت Wireless Security ش هم دقت کن که ستینگ ها تو AP اصلی و ریپیترت یکی باشه (معمولا همه رو اتوماتیکن)

در آخر اگر مشکلت حل نشد ولی کاربریت خونگیه برای ریپیتر (خودت فقط استفاده میکنی) در محدوده ای که ریپیتر پوشش میده بصورت دستی IP اکسس پوینت اصلی رو وارد کن و Gateway هم یادت نره بدی...
اول Gateway بعدش 4.2.2.4 رو پینگ کن...اگه ج داد مشکلت موقت حل شده....
یادت باشه ریپیتر یه دستگاه لایه 2ییه ولی DHCP (همون سرویسی که IP اتوماتیک بهت میده) یه پروتکل لایه 3یی...پس طبیعیه که باهم سازگاری نداشته باشن...

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
سلام بر همه مهندسای عزیز
مزاحم شدم بگم پیشاپیش عیدتون مبارک
خدایا به تو پناه می برم اگر این ماه تمام بشود و من را هنوز نبخشیده باشی . . .

میخوای یه دعای کمبایل فوت کنم به مودم شاید خوب شه :| الان تاپیک عذا داری زدم بخشش گناه زدم چی زدم اخه :|

آخه این چه پیشنهادیه میدی شما ؟ ... فایروال چه دخلی به DHCP داره ؟؟؟ :|

عزیز من شما باید ببینی اون اکسس پوینتی که میخوای بردش رو بشتر کنی خودش مود WDSش enable هست یا نه

اگر هست از وایرلس مود باید "Repeater" رو انتخاب کنی اگر نیست باید "Universal Repeater"
کاری نداره...اگر وارد نیستی هر دوتا مودش رو انتخاب کن

قسمت Wireless Security ش هم دقت کن که ستینگ ها تو AP اصلی و ریپیترت یکی باشه (معمولا همه رو اتوماتیکن)

در آخر اگر مشکلت حل نشد ولی کاربریت خونگیه برای ریپیتر (خودت فقط استفاده میکنی) در محدوده ای که ریپیتر پوشش میده بصورت دستی IP اکسس پوینت اصلی رو وارد کن و Gateway هم یادت نره بدی...
اول Gateway بعدش 4.2.2.4 رو پینگ کن...اگه ج داد مشکلت موقت حل شده....
یادت باشه ریپیتر یه دستگاه لایه 2ییه ولی DHCP (همون سرویسی که IP اتوماتیک بهت میده) یه پروتکل لایه 3یی...پس طبیعیه که باهم سازگاری نداشته باشن...

دمت گرم اکسس پوینت رو دادم به کسی اونم ور بره ببینه میشه یا نه خودمم فکر کنم نکتش همون یونیورسال ریپیتر بود اونو بزارم فکر کنم حل بشه

H.T.C

Registered User
لایک‌ها
1,331
سلام بر همه مهندسای عزیز
مزاحم شدم بگم پیشاپیش عیدتون مبارک
خدایا به تو پناه می برم اگر این ماه تمام بشود و من را هنوز نبخشیده باشی . . .

:blink::blink::blink:

فکر کنم مشکل استارتر همین باشه.روزه نگرفتن و کفر گویی آخر عاقبتش میشه کار نکردنه مودم

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
:blink::blink::blink:

فکر کنم مشکل استارتر همین باشه.روزه نگرفتن و کفر گویی آخر عاقبتش میشه کار نکردنه مودم

نمیری مردم از خنده :)

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4 Beta

بالا