yosefmoterassed
Registered User
سلام دوستان
لپ تاپ شخصیم رو می خوام بفروشم برای خرید چند تا وسیله جدید
لینک : http://www.digikala.com/?Products=Notebook&Product=Notebook-Dell-Vostro-1015-B
عیب و ایراد اصلا نداره بجز اروری که هاردش تو برنامه hd tunes میده که بدسکتور نیست بلدم نیستم چطوری درست میشه. باتریشم عین همه باتری ها بعد از این چند سال یک ساعت حدودا نگه می داره. کل استفاده مفیدم همونطور که مشاهده می کنید 334 روزه
خط و خش و شکستگی صفحه اصلا و ابدا نداره و پشتش همه بجز چند تا خش که طبیعیه هیچ ایرادی نداره همونطور که تو عکس می بینید. تعمیر و تعویض قطعه به هیچ وجه نشده و از هر لحاظ حاضرم شرافتاً تضمین کنم.
قیمت هم ما دیگه ترسیدیم تو این سایت قیمت بدیم والا هرچی بگیم بازم کمتر میگن قیمت آمازون و ای بی عین همینو 860^900 بود که مسلما من ارزون تر میدم چون نیاز به پولش دارم.
یا حق
لپ تاپ شخصیم رو می خوام بفروشم برای خرید چند تا وسیله جدید
مشخصات کلی:لپ تاپ نوع معمولی - وزن 2.4 کیلوگرم
پردازنده:Intel Processor 900 Celeron 2.3 GHz - Cache 1 MB - BUS 800 MHz
حافظه:1 GB DDR2
هارد دیسک:320 GB 5400 RPM
کارت گرافیک:Intel GMA 4500 MHD 128 MB UpTo 1500 MB
صفحه نمایش:15.6" - Bright LCD Anti Glare- Full Contrast -Bright Shine
امکانات:DVD-RW - مودم داخلی - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - iLink - VGA Port
سایر مشخصات:باتری 6 سلولی - DOS
پردازنده:Intel Processor 900 Celeron 2.3 GHz - Cache 1 MB - BUS 800 MHz
حافظه:1 GB DDR2
هارد دیسک:320 GB 5400 RPM
کارت گرافیک:Intel GMA 4500 MHD 128 MB UpTo 1500 MB
صفحه نمایش:15.6" - Bright LCD Anti Glare- Full Contrast -Bright Shine
امکانات:DVD-RW - مودم داخلی - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - iLink - VGA Port
سایر مشخصات:باتری 6 سلولی - DOS
لینک : http://www.digikala.com/?Products=Notebook&Product=Notebook-Dell-Vostro-1015-B
عیب و ایراد اصلا نداره بجز اروری که هاردش تو برنامه hd tunes میده که بدسکتور نیست بلدم نیستم چطوری درست میشه. باتریشم عین همه باتری ها بعد از این چند سال یک ساعت حدودا نگه می داره. کل استفاده مفیدم همونطور که مشاهده می کنید 334 روزه
خط و خش و شکستگی صفحه اصلا و ابدا نداره و پشتش همه بجز چند تا خش که طبیعیه هیچ ایرادی نداره همونطور که تو عکس می بینید. تعمیر و تعویض قطعه به هیچ وجه نشده و از هر لحاظ حاضرم شرافتاً تضمین کنم.
قیمت هم ما دیگه ترسیدیم تو این سایت قیمت بدیم والا هرچی بگیم بازم کمتر میگن قیمت آمازون و ای بی عین همینو 860^900 بود که مسلما من ارزون تر میدم چون نیاز به پولش دارم.
یا حق
فایل های ضمیمه
Last edited: