• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کدوم از این دو تبلت بهتره؟؟

mohammad.12345

Registered User
لایک‌ها
2
سلام بر همه دوستان پرشین تولز

من میخوام بفهمم کدوم از این تبلت ها بهتر هستند از نظر قدرت سرعت و کیفیت و کلا کدوم بهتره :

Asus Google Nexus 7 2 4G - 32GB - تبلت اسوز گوگل نکسوس 7 2 سیم کارت خور - 32 گیگابایت
Huawei MediaPad 10 FHD - 16GB - تبلت هواوی مدیا پد 10 اف اچ دی - 16 گیگابایت

این بنمارچک نکسوس هفت دو :

7.png

اگر کسی بنمارچک هواوی مدیا پد هم داره بزاره استفاده میکنیم

من فقط میخوا بدونم کدوم بهتره ؟؟؟؟؟؟ همین ؟؟؟:(

aftabezendegi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
مشخصات کلی : ابعاد : 200 × 114 × 8.65 میلی متر - وزن : 299 گرم
پردازنده : Qualcomm Snapdragon S4 Pro Chipset , Quad Core Krait CPU 1.5GHz
دیسک درایو : حافظه داخلی 32 گیگابایت
صفحه نمایش : صفحه نمایش لمسی از نوع LCD - اندازه 7.0 اینچ - FullHD 1920 × 1200
امکانات : قابلیت اتصال به اینترنت از طریق وای فای - قابلیت نصب سیم کارت - GPRS - GPS - Edge - بلوتوث - NFC - دوربین - وب کم - حسگر شتاب سنج - microUSB - HDMI
سایر مشخصات : Google Android v4.3 JellyBean - کارکرد باتری تا 9 ساعت کار ممتد

اندازه صفحه نمایش: 10 اینچ
پردازنده : Cortex-A9 Quad-Core CPU 1.4GHZ
حافظه : 1024
ظرفیت دیسک درایو: 8GB
دوربین : دارد
وب کم: دارد
کارکرد باتری: بین 24 ساعت تا 48 ساعت
وزن : 580 گرم
امکانات : HDMI+ قابلیت نصب سیم کارت

galaxynote

Registered User
لایک‌ها
32
سلام بر همه دوستان پرشین تولز من میخوام بفهمم کدوم از این تبلت ها بهتر هستند از نظر قدرت سرعت و کیفیت و کلا کدوم بهتره : Asus Google Nexus 7 2 4G - 32GB - تبلت اسوز گوگل نکسوس 7 2 سیم کارت خور - 32 گیگابایت Huawei MediaPad 10 FHD - 16GB - تبلت هواوی مدیا پد 10 اف اچ دی - 16 گیگابایت این بنمارچک نکسوس هفت دو : مشاهده پیوست 428644 اگر کسی بنمارچک هواوی مدیا پد هم داره بزاره استفاده میکنیم من فقط میخوا بدونم کدوم بهتره ؟؟؟؟؟؟ همین ؟؟؟:(
از نظر سخت افزاریتقریبا یکسات هستن -اما نکسوس ساپورت بهتری داره - یعنی فرداروزیکه نسخه جدید اندروئید بیاد قطعا واسه نکسوزه

harei

Registered User
لایک‌ها
8
با سلام
با اجازه مطلبی رو خدمتتون عرض می کنم
بهتر بودن هر وسیله اعم از وسایل الکتونیکی و غیره و بالاخص در این موردی که شما می فرمائید بیش از همه به کاربری شما از دستگاه و هزینه ی تبلت مورد استفاده تون بستگی داره ولی یکی از اصول مهم در این مورد پشتیبانی سازنده دستگاه و همینطور اقبال توسعه دهندگان و کوکرها نسبت به اون دستگاه می باشد که از آن جمله میتونیم به پشتیبانی سخت افزاری از دستگاه مورد نظر در محل زندگی شما اشاره کنیم مثلا امکان تعمیر دستگاه در مواقع لزوم ویا در دسترس بودن لوازم جانبی ویا آپدیت رام دستگاه و رفع عیوب نرم افزاری از طرف سازنده دستگاه مسایل بسیار مهمی هستند. نکته قابل توجه دیگر کیفیت ساخت و سابقه و توان شرکت سازنده هست که بسیار حائز اهمیته با این خلاصه ای که خدمتتون عرض شد و همینطور بررسی مختصر در مورد دستگاه هائی که شما نام بردید پرواضح هست که Nexus به لحاظ کیفیت ساخت و پرفورمنس ،سابقه شرکت سازنده و پشتیبانی نرم افزاری در رده بالاتری از شرکت چینی هوواوی قرار دارد . لیکن شما دارید یک تبلت 10 اینچی را با یک تبلت 7 اینچی مقایسه می کنید که هر کدام کاربری تقریبا متفاوتی از یکدیگر دارند، مثلا حمل راحت تر نکسوس به جهت حجم کمتر و وزن کمتر یک امتیاز محسوب میشه لیکن صفحه بزرگتر هواووی به جهت کار مطالعه و برخی کاربری های دیگر امتیازی برای هوواوی هست .
خلاصه مطلب اینکه شما با در نظر گرفتن اولویت های خودتون می توانید تصمیمی مناسب رو اتخاذ کنید تا خدای ناکرده پس از خریدتون پشمان نشوید و متحمل خسارت نیز نشوید.
یا علی مدد.

ehsanalakihappy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
20
ایسوس برند خوب و مورد تأییدی هستش

بالا