• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهترین موزیک پلیر برای اندروید؟ تجربه های خودتون رو با ما هم به اشتراک بذارید

mili.rekava

Registered User
لایک‌ها
5
سلام دوستان به نظرتون بهترین موزیک پلیر برای اندروید چیه؟ (ذکر دلیل و نه صرفا اینکه فقط از اسم یا محیط برنامه خوشتون میاد)
من بخاطر اینکه روی پی سی همیشه از JETAUDIO استفاده میکردم و ازش راضی بودم روی گوشی هم از همین برنامه استفاده میکنم، اما این برنامه یک مقدار صدا رو ضعیفتر از پلیر اصلی گوشیم پخش میکنه :D وهمینطور صدا رو یکم بم تر میکنه، همینطور از ایرادات دیگه این بود که فکر نمیکنم بشه اسکین عوض کرد و باعث میشه یکنواخت و خسته کننده بشه همین باعث شد دنبال یه برنامه دیگه باشم، وقتی هم وارد سایت ها شدم سرگیجه گرفتم هرکی میگه یه برنامه خوبه....

حالا میخوام ببینم شما متخصصین پرشین تولزی چه نظری دارین و از کدوم برنامه ها استفاده میکنید:blush:

Strans

Registered User
لایک‌ها
63
TTpod یه نرم افزار پخش موسیقی چینیه. آپشن های خوبی داره مثلا اینکه با تکان دادن گوشی میشه آهنگ رو عوض کرد. در کل من انتظار زیادی از یه پلیر موسیقی ندارم. همین که آهنگ ها رو به صورت فولدر جداگانه نشون بده واسم کافیه :rolleyes:

pavilion

Registered User
لایک‌ها
5,453
داداش نگفتی گوشیت چیه.اگه گوشیت سونی یا سونی اریکسونه که اصلا به هیچی نیازی نداری.اما اگه از گوشیای دیگه استفاده میکنی به نظرم astro player نرم افزار خوبیه

mili.rekava

Registered User
لایک‌ها
5
:D سلام دوستان... شرمنده یه مدت نبودم، از همتون سپاسگذارم که توجه کردین... من از TTpod استفاده کردم اما زیاد باحاش حال نکردم :D البته برنامش مشکلی نداشت ، چون من آدم قفلیم اگه یچیز برنامه باب میلم نباشه کلن دورشو خط میکشم
اما بالاخره یه پلیر عالی پیدا کردم :p PowerAmp یک پیلیر عالی ... بهتون پیشنهادش میکنم... شاید اولین چیزی که نظر دوستان رو جلب کنه اکولایزر فوقالعاده این برنامس :D من که معتاد شدم به این پلیر ،

فقط چون برنامه بصورت تجاریه باید حتما گوشی روت شده باشه تا بشه با استفاده از لاکی پچر کرکش کرد...

البته برای دوستانی که علاقه یا نیازی به روت ندارن نسخه تریال 15 روزس ، بعد از 15 روز برین تو اپ منجر و اطلاعات دیتا رو پاک کنید :D به همین سادگی

من کلاً دور پلیر pc رو خط کشیدم فقط با این برنامه آهنگ میگوشم... خداییش اکولایزر بیستی داره

ویژگیها:

- قابلیت پخش پسوندهای صوتی mp3, mp4/m4a , ogg, wma, flac, wav, ape, wv, tta, mpc, aiff

- 10 اکولایزر پیش فرض با نمادهای گرافیکی برای تمامی پسوندهای پشتیبانی شده

- تنظیمات دستی باس و تریبل

- حذف صدای اضافی از انتهای آهنگ ها

- پشتیبانی از متن آهنگها (Lyric) با قابلیت دانلود Lyric با استفاده از پلاگین musiXmatch

- قابلیت دانلود کاور موزیک ها از اینترنت

- 4 ویجت در سایزهای مختلف و Playlist برای استفاده در Home Screen

- ویرایش تگ (مشخصات خواننده ، سال ، آلبوم، .....) آهنگ ها

- تم های گوناگون با سه تم پیشفرض

- جستجوی بسیار سریع میان پوشه ها با قابلیت شخصی سازی.

- جایگزینی لاک اسکرین با دکمه های کنترل موزیک

- پشتیبانی از Playlist ها با پسوندهای m3u, m3u8, pls, wpl

- پخش موزیک از Library داخلی نرم افزار و یا پوشه های گوشی

- پخش، مکث، تغییر ترک با استفاده از دکمه هدست

- جستجو در میان آهنگ ها

- ایجاد Playlist

- تایمر خواب تا میزان حداکثر 120 دقیقه

-ایجاد صف برای پخش آهنگ از پوشه های مختلف

- کنترل آسان موزیک با استفاده از Gapsture در صفحه اصلی نرم افزار و لاک اسکرین

- و امکانات دیگر

manhatan1985

Registered User
لایک‌ها
2,147
فقط player pro!

Sent from my ZP980 using Tapatalk 2

game.over

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
:D سلام دوستان... شرمنده یه مدت نبودم، از همتون سپاسگذارم که توجه کردین... من از TTpod استفاده کردم اما زیاد باحاش حال نکردم :D البته برنامش مشکلی نداشت ، چون من آدم قفلیم اگه یچیز برنامه باب میلم نباشه کلن دورشو خط میکشم
اما بالاخره یه پلیر عالی پیدا کردم :p PowerAmp یک پیلیر عالی ... بهتون پیشنهادش میکنم... شاید اولین چیزی که نظر دوستان رو جلب کنه اکولایزر فوقالعاده این برنامس :D من که معتاد شدم به این پلیر ،

فقط چون برنامه بصورت تجاریه باید حتما گوشی روت شده باشه تا بشه با استفاده از لاکی پچر کرکش کرد...

البته برای دوستانی که علاقه یا نیازی به روت ندارن نسخه تریال 15 روزس ، بعد از 15 روز برین تو اپ منجر و اطلاعات دیتا رو پاک کنید :D به همین سادگی

من کلاً دور پلیر pc رو خط کشیدم فقط با این برنامه آهنگ میگوشم... خداییش اکولایزر بیستی داره

ویژگیها:

- قابلیت پخش پسوندهای صوتی mp3, mp4/m4a , ogg, wma, flac, wav, ape, wv, tta, mpc, aiff

- 10 اکولایزر پیش فرض با نمادهای گرافیکی برای تمامی پسوندهای پشتیبانی شده

- تنظیمات دستی باس و تریبل

- حذف صدای اضافی از انتهای آهنگ ها

- پشتیبانی از متن آهنگها (Lyric) با قابلیت دانلود Lyric با استفاده از پلاگین musiXmatch

- قابلیت دانلود کاور موزیک ها از اینترنت

- 4 ویجت در سایزهای مختلف و Playlist برای استفاده در Home Screen

- ویرایش تگ (مشخصات خواننده ، سال ، آلبوم، .....) آهنگ ها

- تم های گوناگون با سه تم پیشفرض

- جستجوی بسیار سریع میان پوشه ها با قابلیت شخصی سازی.

- جایگزینی لاک اسکرین با دکمه های کنترل موزیک

- پشتیبانی از Playlist ها با پسوندهای m3u, m3u8, pls, wpl

- پخش موزیک از Library داخلی نرم افزار و یا پوشه های گوشی

- پخش، مکث، تغییر ترک با استفاده از دکمه هدست

- جستجو در میان آهنگ ها

- ایجاد Playlist

- تایمر خواب تا میزان حداکثر 120 دقیقه

-ایجاد صف برای پخش آهنگ از پوشه های مختلف

- کنترل آسان موزیک با استفاده از Gapsture در صفحه اصلی نرم افزار و لاک اسکرین

- و امکانات دیگر
همچنین...

faridcboy