عزیز دوستان از باب شوخی پست میدن..اونم ب این خاطر هست ک درس عبرتی بشه بره یه عده هوادار پرسپولیس ک حرفایی میزدن و پستهایی میدان ک آدم شاخ در مییاورد ! و در عرض 2سوت آفلاین میشدن و تاپیک رو ترک میکردن!
شما این پست هارو بخون متوجه میشی این یه نمونه ساده ش هست فقط..فقط صفحه 1380 از پست 20697 ب بعد و صفحه 1381 رو بخون شاید کمی هم ب اطلاعات شما افزوده شد..
http://forum.persiantools.com/t44499-page1380.html#post7852748
والا من ک خودم استقلالی م ولی بعد از 22سال عمر کردن خداشاهده اولین پرسپولیسی منطقی و با انصافی ک میبینم شخص خوده شما هستی...من ک خودم ب شخصه از خدامه ک پرسپولیس یه جون تازه بگیره و نذاره دوستان اصفهانی و تبریزی ش ا خ بشن..ولی پرسپولیس هرسال نا امید ترم میکنه ..
ولی بازم میگم خوده شما هواداری کاری کنید ک همون آقایی ک گفتم از تیم شما بره........همچین کسایی نباید تو فوتبال باشن
والا آرزوی من اینه ک هواداری استقلال پرسپولیس سرشون ب کار خودشون باشه و ت بازیهای رو دَر رو بهم دیگه فحش ندن ناسزا نگن..باور کن همین فحش و ها ناسزاها و رفتار تماشاگران الکی الکی حساسیت ایجاد میکنه...باور کنید این ناسزاها نباشه و الکی حساس نکنن دربی رو دربی های قشنگی تری رو خواهیم دید ولی افسوس...................
خیلی جالبه ها ! امیر خان دقیقن می گرده بازیکن بنجل های پرسپولیس رو پیدا می کنه بعد میذاره توی تیم فیکس بازی کنند! نوری، قاضی و ...!خبر نداری؟
با امیر لابی کرده فصل بعدی بیاد اس اس
واسه اینه که میزنه به هوا![]()
بلاخره یکیشون پیدا شدخیلی جالبه ها ! امیر خان دقیقن می گرده بازیکن بنجل های پرسپولیس رو پیدا می کنه بعد میذاره توی تیم فیکس بازی کنند! نوری، قاضی و ...!![]()
متاسفانه هواداران امروزی فقط شعار میدهند.....
بله همینطوره ..نه تنها هوادار بلکه مدیر عاملان دوتیم هر سال شعار میدن ک آره ما دست ب دست هم خواهیم داد کار فرهنگی خواهیم کرد! لیگ ک شروع میشه پشت سرـه هم بهتان ـــــه ک مییاد
از لحاظ فرهنگی از ریشه خرابیم..تو همه ی ضمینه ها....
35سال ــه ک واژه فرهنگ رو گذاشتن کنار اسم دو باشگاه ولی دریغ از خود فرهنگ
با یه سایت تخصصی در این موارد موافقید؟
بی فایده ست...تا وقتی فَن پیج هایی هست ک بره همدیگه ناسزاهارو مییارن رو کیبرد و در قالب عکس ب نمایش میذارن...از ریشه خرابه دادا....بگذارو بگذر....
شب عالی پرتقالی
خوشحال شدم عزیز
لیگی که قراره آخرش ما قهرمان بشیم دوباره چرا اصلا برگزار میشه رو من نمی فهمم
تو هفته 4 از بازيكن شماره 4 تيم حريف گل 40 متري نخوري و تيمشون رو 4 امتيازي نكني
صــــلــــواااااااااااات
شما هم ساده اید ها!!
این آقا اومده بحث رو عوض کنه و تو شب ماتم قرمز و زرد ها بجای کل کل و خجالت کشیدن از گل 50 متریشون میخواد کار فرهنگی کنه !!
خجالت رو شما باید بکشید که تو آزادی لوله شدید جلوی صبای قم !
والا ! دست پیش میگیر پس نیفتی ؟!
سیستم بکش زیرش رو ما هم عملی کنیم میتونیم مثل شما تحقیر بشیم و بازی رو ببریم . اما اون مدل بازی به درد بوق هم نمیخوره ! چه برسه به ما![]()
شک نکن همونم نمی تونین اگر میتونستید هر فصل اون وسطای جدول نبودین که آدم روش نمیشه بگه
خجالت رو شما باید بکشید که تو آزادی لوله شدید جلوی صبای قم !
والا ! دست پیش میگیر پس نیفتی ؟!
سیستم بکش زیرش رو ما هم عملی کنیم میتونیم مثل شما تحقیر بشیم و بازی رو ببریم . اما اون مدل بازی به درد بوق هم نمیخوره ! چه برسه به ما![]()